Dag i Norrtälje

Bra dag!
Som alltid hos M&P förstås.
 
Jag och Baby J var på plats tidigt på förmiddagen och åkte inte hem förrän sent på eftermiddagen. Det gäller att ta vara på tiden när man väl ses.
 
Vi har hunnit leka en massa, gå en promenad, blåsa såpbubblor och äta god lunch som jag inte ätit på år och dagar, pappas makaronipudding! Gott som tusan och jag hade lätt kunnat ätit tills jag kräkts, fast det gjorde jag ju förstås inte.  Hade vart sjukt onödigt. 
 
Baby J ute his sina morföräldrar, hårt hållandes i såpbubblorna.
 
För ett tag sedan beställde jag två Fatboys, eller ja, Bigboys heter dessa då det är en billigare variant av Fatboy. Idag kom den iaf och den är hur skön som helst. Baby J gillar den med och vi tog till och med hans eftermiddagsnap på den.
Väldigt nöjd över att jag beställde två och inte en då jag anatatt jag och Mr lär slåss över just den sittplatsen om kvällarna, haha!
 
Suddig Baby J på vår nya Fatboy!
 
Väl hemma igen så gjorde jag en god middag bestående av potatismos (homemade ofc) och lax kokt i vitt vin (låter fancy men det är det verkligen inte) och så en dillsås baserad på creme fraiche.  Supergott och jag vart nästan förvånad över hur bra jag lyckades på denna "måfåmiddag".
 
Det var allt för idag. 
Nu ska jag betala räkningar från Fatboyen och inte från soffan. HAH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0