Long time no C

Välkommen åter!
 
Jag har egentligen ingen bra förklaring till varför det inte skrivits på så länge.
Mestadels ligger det nog i att våra dagar har gått i samma anda hela tiden och det känns så tjatigt att skriva samma, samma varje dag. Men det är just så det ser ut just nu.
 
I alla fall så är vi sjuka just nu (igen), även om vi är på bättringsvägen. Vill påstå att det är mamman som är mest dålig, Baby J's sjuka nådde sin kulmen i tisdags. Fy tusan vilken natt det var!
Men som sagt börjar vi smått tillfriskna vilket är tur för jag och Mr ska nämligen gå ut tillsammans imorgon. Vi har bokat bord på TGI Fridays och ska sedan gå på en spelning med ett av våra favoritband: Five finger death punch! Som vi längtat!
Baby J ska få vara med M&P, sin mormor&morfar i Norrtälje. 
Välbehövligt för mamman och pappan, var vääääldigt längesedan vi gjorde något speciellt ihop. När man blivit förälder och vill göra saker som inte är lämpliga för alla familjemedlemmar (typ gå ut eller gå på spelning) så får man oftast göra det var för sig så den ena föräldern kan stanna hemma med barnet.
Så morgondagen kommer uppskattas mycket av två trötta och slitna småbarnspäron.
 
Vi börjar komma i ordning här hemma med. 
Sovrummet är färdigrenoverat. Saknas bara lite grejer upp på väggarna och gardiner som ska sys upp men i övrigt: finished!
Vardagsrummet börjar ta form med. Vi saknar lite möbler som kommer inom kort.
Köket är i full gång det också och ska få sin första strykning av färg ikväll. 
Sovrum och vardagsrum med sovande Baby J i fatboyen. 
 

Det blir verkligen sjukt bra här hemma och jag får fortfarande, trots att vi bott här i en månad nu, nypa mig i armen då jag inte kan förstå att vi faktiskt BOR här och kommer att få bo i många långa år framöver!
 
Nu är ni lite uppdaterade om mig. 
Jag och baby J ska snart äta lunch och sen ta oss ut. Blir uu galen av att sitta inne i denna sjukstuga. Lite lekparkshäng har inte skadat, dessutom är det ju den stackars mamman som mår mest dåligt och Baby J mer eller mindre frisk.
Till kvällen får mamman egentid ala storhandling.
Skoj..  
 
That's all!

Kommentarer
Postat av: Leonie

Va fint det blivit :)

2013-11-10 @ 10:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0