Writings on a saturdaymorning

Inte så god morgon!

Det var längesedan (ok, inte så längesedan) som vi sov såhär dåligt. Mina ögon är blodsprängda efter en natt med skrikuppvaknanden en gång i kvarten. Ok, det var säkert en gång i timmen bara, men det kändes som om det var en gång i kvarten.
Det var inte lätt att masa sig upp när Baby J tyckte att morgontimmen var slagen kl 7 imorse.
 
Och vädret sen? Mulet och grått, och jag som hade planerat klänning till middagen på Golden Hits ikväll. Får nog tänka om lite.
Ja, vi får se. Vädret har ju överraskat för menar jag.
 
Vad sker då denna helg?
Som skrivet så ska jag få gå på Golden Hits ikväll med mina arbetskamrater. Dinnershow väntar och sedan har vi även vår taxiresa hem betald och klar. Känns skönt då hemgångarna från stan alltid lyckas vara ett problem för mig.
Det blir ingen sen natt ute då taxin står startklar på tolvsalget i natt, vilket är bra med tanke på sömnen denna natt.
Imorgon ska det för-firas födelsedagar. Baby J's morfar och Lillasyster/Moster L fyller år den 21:a men då det råkar ligga på en vardag så firas dem imoron istället. Så de blir en massa gott fika bland familj och släkt imorgon.
En bra helg.
 
Det som är sorgligt är:
  • Att jag inte kunde ha ett enda av mina 3 plagg som jag beställde nyss och allting åker tillbaka. Baby J's kläder och skor satt som smäckar iaf.
  • Jag har sen en tid tillbaka kollat igenom alla avsnitt av Viva La Bam och såg nu i morse det sista avsnittet ur den sista säsongen, säsong 6. Det är alltid lika ledsamt när en serie tar slut.
  • Vädret. Vi skulle ju sitta på uteserveringen här i Vallentuna och dricka en för-öl i solen innan vi åkte mot stan, jag och några ur arbetskamratskaran. Ja, ja, man kan ju faktiskt dricka en för-öl inomhus med. (Eller sitta ute i det mulna och grå vädret.. Så länge det inte regnar så)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0