Täbyshopping & småbarnshäng

Jag gjorde Täby idag istället, lika bra att "få det gjort". Att jag dessutom fick med mig Marina och E var inte fy skam alls.
Sällskap är alltid trevligt!
 
Det jag skulle ha från Täby var ett par korta leggings vilket jag hittade och fick med mig hem. Hittade även hela 2 par klänningar för en ytterst billig penning som jag kommer använda flitigt i sommar.
En annan sak som jag också kommer använda flitigt är min picnicfilt som jag hittade på Åhlens. Stor och rymlig, med en plastad undersida vilket var det viktigaste. Man kunde även vika ihop den och använda en del av den som handtag för att lätt kunna bära med, anar dock att när jag väl vecklat ut den första gången så får jag aldrig ihop den lika snyggt igen, haha.
 

2 klänningar, en grön och vit, lätt mönstrade och så filten. Ja, bilden är uppochned.
I know.

Efter Täby åkte vi hem till Marina där vi drack kaffe och umgicks. Baby J tyckte det var hur kul som helst med alla nya leksaker som där fanns och beslagtog snabbt E's nya gåstol som hade en hel massa knappar och dylikt att trycka på, och jag som tyckte att den gåstol vi har hade många, men icke.
 
Nu är vi hemma igen efter en heldag hemifrån. Så skönt! Och så trevligt!
Imorgon träffar vi Marina och E igen och går Molnbyrundan (om vädret tillåter förstås) som jag även ska cykla ikväll. Har tänkt att jag ska försöka ta mig runt den varannan kväll med cykeln. Måste ha minst en vilodag emellan annars kommer min rumpa strejka. Den ömmar fortfarande sjukt mycket efter lördagens cykling.
Ikväll ska jag även se till att ha batteriet på telefonen laddat så min app kan tracka det hela. Men det blir det inte förrän senare, först ska det ätas middag och sedan ska Baby J läggas innan dess.
 
Baby J gör sig till hemma hos Tant Marina.
 

Sist men inte minst så ska jag länka till en sjukt bra lista:
Läs, skratta och känn igen dig, det gjorde i alla fall jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0