När man får äta själv

God morgon!

Vi ska snart bege oss mot centrum för att möta upp Marina och E och gå Molnbyrundan (med tillhörande fika). Det blir trevligt, och skönt att röra på sig ordentligt.
Dock lär det bli svettigt som satan i denna värme och jag förväntar mig att jag kommer dö flertalet gånger efter vägen. Som det brukar med andra ord.
 
Så medan vi promenerar och fikar så får ni njuta av en bildserie.
Baby J tvärvägrade nämligen att äta middag igår och vi visste inte hur vi skulle göra för att få honom att äta. Till slut ställde jag bara tallriken framför honom för att se om de gick ner bättre då han fick äta själv.
Resultat som följer:
 
Buset i blicken säger allt. Sekunden efter denna dök båda Baby J's händer ned i maten och geggade runt en stund.
 
Sedan tog han sig en näve och åt faktiskt, och mycket gick i även om det mesta hamnade överallt utom i magen. Bilden är egentligen sjukt missledande då det ser väldigt civiliserat ut, för det var allt annat än civiliserat bordsskick igår vid middagen!
 
Såhär ser det ut en halvtimme senare när en del mat är i magen och resterande är i resten av köket. Dock var det ett effektivt sätt att få honom att äta, även om han kanske inte fick i sig lika mycket som han hade fått om vi matat honom med sked.

Skojigt var det i alla fall tyckte både barnet och mamman, pappan lite mindre dock som fick städa undan kaoset medan vi andra tog ett välbehövligt bad.
Guldunge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0