Motivation

Jag och Baby J är hemkomna efter en heldag hemifrån.
10:30 mötte vi upp Marina och E i centrum för att ta oss runt Molnby. Jag hade preppat klädseln med tubtopp i hopp om att kunna sola bort det ränder jag fått efter linnen de senaste dagarna. Återstår att se ikväll om lyckats eller inte, troligtvis inte allt för mycket då solen gick i moln mer än vad den visade sig.
Efter Molnby gick vi upp till Marina för kaffe och lek, trevligt som alltid. Dock hann vi inte bli långvariga då Baby J, trött som få, inte kunde få ro till att somna borta helt plötsligt.
Han som brukar kunna somna lite varsomhelst, men inte idag.
Det tog ca 8 sekunder efter att jag packat ihop oss och lagt Baby J i vagnen innan han somnade och sov gott medan jag hämtade ut de kort jag framkallade igår, medan jag köpta mjölk på Ica, men när vi kom in på jobbet (där jag tänkt spendera tid i hopp om att Baby J skulle få sova klart) så vaknade han med ens och charmade därefter alla tanterna och gubbarna återigen, trots att han fortfarande var trött.
 
Så kan det vara, när vi sedan gick därifrån och kommit hem somnade Baby J igen och här är jag nu.
Känner mig inte supermotiverad till att cykla Molnby ikväll, men det är lika bra att göra och få gjort så kan jag vara nöjd med det sen.
Skulle vilja städa med, men även den motivationen är långt borta.
Mr borde komma hem snart (han har bytt arbetstider och jobbar numera 6-15, hur skönt som helst!) så vi får se om han är mer motiverad till att motivera mig kanske. Knappast troligt dock då han inte ens kunde motivera sig själv till cykelturen runt Molnby igår, haha.
Ja, ja, ingen har dött av att inte cykla tidigare.

Vädret verkar ju dock bli sämre så vi får se helt enkelt. Kanske blir det en städkväll istället för en cykelkväll.
Allra bäst vore det ju om det blev både och.
 
Baby J har en fin body på sig idag, första och sista gången då den hunnit bli för liten. Synd. Hade glömt bort den tills jag hittade den för någon dag sedan. Måhända att jag kränger på den någon gång till bara för att.
 
Detta var allt.

Kommentarer
Postat av: Leonie

Sååå himla söt body. Får spara den till nästa barn :)

Svar: Precis! :)
CrazyoldCatlady

2013-05-19 @ 10:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0