Möhippan

My GOD!
Så roligt som vi hade det igår har jag nog aldrig haft.
Vilken dag och vilket bra väder sen!
Men jädrar vad trött man var när jag ramlade hem igen (typ 21:30) och jag förstår inte hur bruden och några utav sällskapet orkade fortsätta längre.
Man börjar väl bli gammal eller nåt. Jag fyller ju faktiskt 25 om en vecka och åldern börjar ta ut sin rätt. Hahaha.
Eller så beror det på den tidiga morgonen och den långa dagen med mycket bubbel av alkoholhaltig sort.
 
Båtresan var nog den bästa på hela dagen. Tuffa runt genom Vaxholms skärgård in mot Stockholms stad, genom slussen i nära 3,5 timme var inte dumt. Sitta i fören på båten och sjunga skrika men vi kryssar längs kanalen. Vissa fick lida av solbränna av den värre sorten mot kvällen. Jag själv klarade mig bra. Lite röd om näsan måhända, men det kan ha berott på andra saker än solen, typ ett och annat glas för mycket.
 
Båtresan bjöd även på en del överraskningar bland annat en strippa, av manlig sort förstås, och fy så vi skrattade. Skämskudden hade åkt fram flertalet gånger om jag hade haft någon och jag var glad över att jag inte var My just då.
 
Laserfortet var kul det med, svårt dock. Jag kan nog tycka att det heller inte hörde en möhippa till. Det var för mycket kids där och cellerna var som sagt svåra, ännu svårare för ett gäng hönor som druckit bubbel sedan klockan 10 på förmiddagen. Mitt lag (The Brides) innehållandes bruden herself, förlorade hårt med våra 50 poäng mot det andra laget (Pussycats) 225 poäng.
Ja, ja, jag kan nöja mig med att det var den cellen jag och en annan gjorde som vi plockade våra poäng på.
 
Uppdragen var också roliga. My var duktig och sålde 2 stycken snoppklubbor för sammanlagt 140 kr! Inte illa då klubborna lär ha kostat 15 kr styck eller något sådant.
My utmanade även random folk på Snoppspelet och Mariekexvissling, hon fick goda råd på vägen av äldra par samt att hon hälsade artigt med namn och handslag på alla män med huvudbonad.
Hon hittade också sin egen Robban "om 20 år" och fotograferades på ett ställe som hon träffade sin karl på.
 
Middagen på medeltidskrogen Aifur  var bra även den, även om jag mådde illa och knappt kunde äta efter att ha ätit för lite under dagen (och druckit för mycket). Lätt hänt då dagen var lång, även om jag var noga med att dricka massa vatten under dagen.
 
Ja, man kan ju summera dagen med att den varit grym.
Så kul! Och oförglömligt.
Jag väntar med spänning på att alla bilder ska läggas upp på facebook. Så ett bildinlägg utlovas när jag fått bilder.
En bild på bruden herself, och en glad, gapade Catlady i bakgrunden.
 
Vår vikingaprinsessa får sig en shot.
 

Kommentarer
Postat av: Kattis

Tips till nästa möhippa eller tjejmiddag http://slaventommy.blogspot.com

2013-06-12 @ 20:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0