Måndag - kort vecka

Fy så trevligt det var att jobba igår, förutom att det var en väldigt smörig jobbkväll, d.v.s en lugnt och skönt tempo och noll stress, så var det mycket trevligt att återse arbetskamrater och snacka om allt och inget.
Hoppas att det kommer ges fler tillfällen att arbeta, dock har jag sjukt mycket varje helg här nu i maj och början på juni, men efter de veckorna är arbete hur välkommet som helst.
Sedan klämmer jag ju mer än gärna in ett arbetspass här och där då det funkar, mellan alla helgaktiviter som jag ska ha för mig.
 
Sjukt svårt att somna igår dock, man är inte van att hålla igång fram till 21:30, vid dne tiden är jag annars på väg i säng liksom.
Så man studsade inte direkt upp ur sängen i morse då Baby J tyckte att morgontimmen var slagen. Nä, trött som fasen var jag, och är, fortfarande.
 
Det ska vara sjukt varmt idag och den värmen ska vi försöka ta vara på jag och Baby J. En promenad och dessutom ska vi handla lite. För-handla lite innan vår större 2-veckorshandling sker senare i veckan.
 
Nej, det var allt jag hade för stunden.
En fråga har jag dock:
Hur fan klär man sig idag?

Kommentarer
Postat av: Leonie

Härligt att du fått jobba.

2013-05-06 @ 16:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0