Kalas & Pollenallergier

Nu har vi varit och firat gammelmormor och därmed blivit bjudna på broccoli och skinkpaj till lunch och sedan god tårta till kaffet.
Mycket gott, speciellt om man jamför med de nudlar jag hade planerat att äta (idag igen).
 
Angående min förkylning så under jag om min mor inte hade rätt ändå. Hon påminde mig om min pollenallgergi att det kanske är den som orsakat mig dessa besvär de senaste dagarna..?
Och kanske har hon rätt, mammor brukar väl ha rätt?
Det skulle ju förklara varför Baby J inte blivit sämre, och det skulle förklara mina nys och snörvelattacker så fort jag visar mig utomhus men blir bättre så fort jag kommit in.
Klart som fasen att jag mådde bra i morse då jag inte visat mig ute på flera timmar, sedan eftermiddagen, dagen före!
Jag konstaterades ju med pollenallergi för några år sedan och det har kommit varje vår/sommar (speciellt närmare sommaren då gräs, gråbo och björk härjar som mest, mina största allergener..) förutom förra året. Då kom det nämligen inte, min barnmorska menade på att det kan försvinna medan man är gravid och uppenbarligen gjorde den det.
Nu är jag dock inte gravid längre och måhända att den kommit tillbaka. Ska ta mig en Clarityn så får vi se om det blir bättre eller om det faktiskt är en förkylning. Bäst att leta fram Bricanylen med då jag minns att jag vart väldigt tungandad emellanåt och blir nu med, men jag har ju trott att det berott på förkylningen.
 
Ja, ja, allt får sina svar i sinom tid.
 
T.v: Baby J är trött på väg hem från gammelmormor&gammelmorfar efter att ha invigt Sack'n'seaten t.h.
Vi som klädde oss rejält i morse med skinnjacka och mössa då det var kallt när vi gick till kalasandet. Var inte fullt lika kallt på vägen hem och vi svettades en massa på vår omväg.
 
 
Nu ska jag börja städa. Mr är snart hemma och vi ska göra centrum, idag igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0