Första tandborsten

En hel massa nytta fick vi gjort igår.
Fönster tvättade och kylskåp/skafferi påfyllt. Nu klarar vi oss ett tag (ca 2,5 veckor, nästan 3) innan det behövs fyllas på igen. Mjölk, blöjor och bröd kan behöva fyllas på under veckornas gång dock, som vanligt med andra ord.
 
Idag ska vi åka til M&P's sommarställe på Vätö, hela morgonen har regnet legat i luften och jag har trott att vi skulle få ställa in det hela. Nu verkar dock molnen spricka upp och solen gör sig påmind och vi hoppas att det blir lika varmt som igår.
Var ju samma sak igår morse, mulet och ruggigt på morgonen för att sedan klarna upp och bli hett och soligt på dagen, förhoppningsvis är det likadant idag. Jag har ju gått igenom mina gamla shorts och tagit fram för att använda idag!
 
Vi köpte Baby J's första tandborste igår. Hans lilla tand kommer upp mer och mer för var dag som går och ju tidigare vi börjar med borstningen desto lättare mindre svårt lär det bli.
En del börjar ju redan från det att deras kids är nyfödda för att få in vanan men inte vi. Vi började inte ens igår då vi införskaffade borsten, igår häll vi knappt på att få vår son att sova överhuvudtaget, mycket gnäll och gny och ingenting dög. Kändes inte ritktigt som att det var läge att introducera tandborsten då riktigt.
Det blir när det blir helt enkelt.
 
Baby J's första tandborste till hans första tand.

Ja, detta var nog allt för denna morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0