Det senaste dygnet

Hello folks!

Jag förstår att ni haft ett hiskeligt trist dygn utan min närvaro! Jag själv däremot har haft det mycket trevligt och är numera en cykel rikare.
 
Runt lunchtid igår kom vi fram till M&P's lantställe där det grillades god mat och vi själva stektes i solen. Sedan kom det en snabb skur, och vi satt inne och drack kaffe medan det åskade utomhus. Dock gick det snabbt över och vi kunde gå ut igen och fortsätta solandet.

Baby J äter skumboll från den minsta skeden.

Mot kvällen åkte vi hem till M&P där vi bjöds på pizza och även sov kvar.
Idag har vi hunnit med en hel massa. Först och främst har jag och Baby J's mormor hunnit gå en långpromenad på förmiddagen medan Mr och Baby J's morfar servade våra cyklar som vi fått med oss hem.
Sjukt fin cykel jag fått, och när Baby J lagt sig ikväll så ska jag ut och premiärcykla Molnbyrundan!
 
Promenad i morse.
 
Innan vi åkte hem idag så åkte vi förbi Mr's moster (som även hon bor i Norrtäljes skogar) som fyllde år igår och såklart skulle firas!
Det grillades korv med bröd och sedan bjöds det på en massa goda kakor till kaffet. Skönt att sitta ute i solen hela eftermiddagen, även om det vart kallt så fort solen gick i moln. Är ruskigt glad över att jag bestämde mig för att ta på mig mjukisbyxorna ändå. Hade nämligen bara shorts med mig då jag litade på att finvädret skulle hålla i sig, och tog bara med mjukisarna som ombyte. Men idag var det kallare så då fanns där inget val än att ha mjukisbyxor på kalas, haha.
 
Nu är det dags för Baby J att äta middag, jag och Mr är fortfarande mätta sedan fikat tidigare så för oss blir det ett ost och kex efter att vi nattat vår son (och efter att jag hojat runt Molnby).
 
Det var allt, vi avslutar med en bild på min nya cykel!
 
Min nya cykel, fin som få. Rosten man ser är bara rostigt vatten som åkte ut på cykeln, inget som sitter kvar med andra ord.
Sjukt bra hoj och nu ska härnäst bara införskaffas en barnsits till Baby J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0