The End

The final.
 
Tiden är inne, detta är det sista inlägget som skrivs. Ever.
Låter överdrivet dramatiskt i mångas öron kan jag tänka mig, men det är faktiskt ett stort beslut.
Bloggen är någonting jag levt med länge, 5 hela år av mitt liv, någonting jag tänkt på flera gånger dagligen över, varje gång jag tagit en bild och funderat ut en passande text till, skrivit ned stödord i mobilen för att kunna skriva ett inlägg om det senare. En redig bit av mitt liv med andra ord.
 
Det är med både glädje och sorg som det sista inlägget skrivs.
Glädje över att sluta känna den press (som jag sjukt nog känner!) över att prestera fram inlägg och sorg över att inte längre kunna dokumentera mitt liv. För det är faktiskt så bloggen funkat mestadels för mig, en dokumentation över mitt liv, för att jag ska kunna gå tillbaka till de där minsta detaljerna, som man lätt glömmer bort, men som man lätt kan påminnas om har det nedskrivet i ord tillsammans med eventuella bilder.
Men en riktig dagbok, tänker ni då. Men nej, då hade jag hellre fortsatt här. Tiden finns ju inte längre och det är ju därav som crazyoldcatlady.blogg.se läggs ned.
 
Men häng in läpp kära vänner!
Jag kan tänka mig att jag kommer bli en ännu flitigare Instagrammare, helt och hållet kan jag ju inte sluta dela med mig utav mitt liv heller! Nej, nej! Crazyoldcatlady även där. Sök upp mig på Instagram vettja!
Dessutom har jag mig en sån där smaaaartphone som man både kan ringa och skicka meddelande till i fall man undrar vad vi har för oss nu och då.
 
Så, that's all folks.
Tack för att ni hängt med mig, och en eloge till er som hängt med alla 5 åren!
This is the end, but the beginning of something else.
 
En sista bild bjuder jag på, där jag (igårkväll) sittandes i soffan iförd min nya leopardmorgonrock skrev detta sista inlägg of all time.
 
Ridå.
 

Kommentarer
Postat av: mor din

:-(

2013-12-30 @ 19:26:03
Postat av: Leonie

Måste boka en dejt hos er igen. Vill ha mer chiate, till och med drömt om det ;)

Svar: Haha, så pass? Klart vi måste :)
CrazyoldCatlady

2013-12-31 @ 13:54:40
Postat av: Lina

Hej butiken är ett mindre varuhus ute i bushen- Thuns. Vet inte vart i sthlm ni bor o vi bor lite utanför uppsala och har några mil dit.
Skorna kosta 250 kr.

Googla Thuns o se om de e värt o åka dit. Massa fint t bättre priser.

2014-08-29 @ 17:27:40
URL: http://varanlycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0