MVC och M&P

Kvällen vart inte som tänkt, med film och cheezeballz i soffan.
Vi åkte till Norrtälje, till M&P, mest för att lämna tillbaks deras bil som vi lånat under veckan i södra Sverige. Istället fick vi deras andra bil till låns, mycket trevligt med tanke på billösheten som råder numera.
Gott grillat käk fick vi dessutom. Överräckte lite presenter som vi hittat under vår resa. Blåa bandybollar till Pépé the Dog (han tycker bara om blåa), samt en "borta bra men husvagnen bäst"-skylt.
 
MVC besök hade vi ju igår. Blodtryck visade helt plötsligt väldigt perfekt. Skönt, dock kan ju de tlika gärna ändras till det sämre igen då det även kunde ändras till det bättre helt plötsligt.
Glad över att det ligger bra för stunden är jag.
SF-måttet hade vuxit med 2,5 cm (!!) sen senast, d.v.s 1,5 vecka sedan. Växer på utav bara den min mage, ingen vet vart det kommer sluta.
Ingen äggvita i urinen så havandeskapsförgiftning är uteslutet för stunden, till nästa MVC-besök om 2 veckor. Mycket spring där nu, men ja, vad gör man? Det hör till.
 
Denna dag då?
Tvätt står fortfarande överst på schemat. Hann bara få en maskin gjord igår och är nu i full gång med den andra. 2 kvar efter det.
Senare på eftermiddagen så blir det middag hos svärmor. Blir bjudna på mat hit och dit hela tiden. Skönt för mig att slippa laga mat, säger jag, ler, tackar och tar emot.
Att jag dessutom ska få mina fänster tvättade under nästa vecka då jag själv befinner mig i Finland är inte dumt alls. Jag som under hela våren sagt och velat få tummen ur arslet och få fönstrena tvättade men aldrig kommit mig för.
Somliga har det bra.
Jag är somliga.
 
Nä, nu ska jag ta och börja knåpa ner mitt Ullaredsinlägg.
Vem längtar?

Kommentarer
Postat av: Auntie J

Haha, det är bra att somliga har det bra... jag har inte heller kommit mig för att tvätta fönster. Tråkgöra. Jag vill se ALLT du köpt på Ullared.

Svar: Ja sjukt tråkigt är det. Men skönt när det är gjort, speciellt när det är gjort av någon annan. Nu är det uppe för visning, bara att kolla Auntie! :D
CrazyoldCatlady

2012-07-14 @ 11:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0