First day of July, Last day of Work

Två par skor fick följ med hem igår, så idag är jag med andra ord, aningens lyckligare än vad jag var innan. Letade mig klänningar med men utan lycka.
Så även 2 långa linnen från Gina Tricot följde med hem och ska få agera klänningar i sommar. I lagom skrikiga färger förstås.
 
Och för den håriga soffan finns ingen annan än Räkan att beskyllas.
 

Tråkigt nog hittade vi inga kläder till Mr som även det var tanken. ett par jeansshorts från Dressman, snygga som få, men fanns inte i rätt storlek.
Och att H&M i Väsby inte ens har en mansavdelning.. Värdelöst. Men vi hinner. Klädshopping, även om den är för andra, finns det alltid luckor i schemat åt.
Om man ens hade ett schema vill säga. Ikväll jobbar jag nämligen mitt sista arbetspass på bra länge och det känns så grymt skönt!
Dock förstår jag ju och har mina aningar om att det kommer bli rätt långtråkigt. De kommande 3 veckorna lär bli bra iaf, då saker är inplanerat och Mr ska ha semester. Men det är efter det, de resterande 2 månaderna innan mitt kid är här.
Vad ska jag göra?
 
Ja, det är ett senare problem. Jag ska först njuta och utnyttja min ledighet till fullo innan jag börjar klaga över att jag inte har något att göra.
 
Jag har iaf köpt en fet tårta till mina arbetskamrater, en liten tröst för dem som ska jobba denna sommar, vilket jag inte alls är avundsjuk på.
Träffade dessutom på chefen i centrum igår, som berättade att jag minsann fått beröm från andra, högre positioner i kommunen för mitt extrajobbande i och med de senaste veckornas datatjänster.
Inte dåligt, inte dåligt alls.
 
Jaha, bäst att tvätta håret eller nåt. Kan ju inte gärna ha skitigt hår sista dagen på jobbet heller. Och inte förglömma att ta med en påse/väska till jobbet. Skåpet ska ju tömmas och lånas ut kommande 1,5 år. Känns lite sorgligt. Men min leopardmugg lämnar jag inte! Ingen jäkla utlåning på den inte. Not a chance.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0