Halloween, the day before.

Rise & shine!
Idag vaknade klockan 6 utav att jag kommer att kissa på mig snarast om jag inte går upp, snabbt som ögat upp ur sängen och in på toa. Och efter det somnade jag gott i 20 minuter tills Skräcken The Cat får för sig att välta våra blommor.

Sedan dess har jag varit uppe alltså. Tittat på det okända på våran nya kanal tv4+ (som även Big Brother ska börja visas på, happiness) och Svampbob.

Idag är det ledig fredag, fast ledig från jobb ineebär inte ledig dag.
Ska inhandla en hel del inför festen imorgon.
Rosévin till bålen, halloweendekorationer, godis och frukt, karamellfärg och en tuschpenna.. Ja mer är det säkert men det har iaf flugit ut mitt huvud nu.

Ikväll ska det karvas pumpa, vi har köpt 4 stooooora pumpor.
Det ska även göras ett försök till att rosta kärnorna denna gång, förra året var det ju premiärkarvning så då fanns det inte tid till att ens försöka sig på rostning.

Jag tror att Iowa ska få vara rostboss.

En riktig försäljare.

Satan vad bra det gick, kändes det som åtminstone.
Jag är ganska duktig på att ta ut lyckan i förskott, men får jag inte detta jobb så blir jag förvånad.
Och de höjde inte ögonrynen på mitt löneanspråk heller, som folk har gjort tidigare, egentligen är jag värd mer men en ökning på 800 är ju inte fel det heller.

Hoppas, hoppas, hoppas!

Det är inte med lika tunga steg som jag går till jobbet strax för att jobba kväll.
Både för att jag vet att jag är på väg därifrån och för att jag vet att min man och ciabattas väntar på mig när jag kommer hem.

Partyprepering

Pheeew, igår var de mycket att göra.
På jobbet fick jag äran att "flyttstäda", eller att städa ur ett dödsbo. Och det tar sin stund vill jag lova, var enda millimeter ska desinficeras. Och nu hade personen bott där i nästan ett år, 10 månader iaf, och det samlas ett ganska generöst lager med skit på den tiden och bara små "vardagsstäd" i veckorna.

Gick i Täby C en stund efter jobbet och letade mig lite kläder. Man kan inte få för mycket. Hittade iaf ett par stuprörsjeans, som jag kunde ha på mina finska, mans-vader, som jag letat.
Iställlet sitter dom ganska mycket löst i midjan men det kanmna kompensera upp med skärp.
Riktigt snygga.

Sen kom Mr och hämtade mig innan jag hunnit göra av med för mycket pengar och vi åkte och storhandla käk. Köpte massmis med snacks till lördagen då våran årliga halloweenfest stundar. Och dricka till bålen som vi tänkte göra drickbar detta år.
Vi köpte oss också en julljusstake då en av våra gick sönder förra året. 39.90, vilket kap!

Middag på Max för att sedan åka hem och städa.
Och idag forstätter det, jag ska tvätta. Mr får åka till Ikea och köpa ramar till våra billa 3D Jack Daniels tavlor, samt till City Gross för att köpa pumpor inför vårat också årliga pumpkin-carving.

Och imorgon är det final touch då det ska möbleras om lite, pyntas med halloweeniga grejer, det ska bytas däck på bilen, bål ska göras, samt att det ska karvas pumpor! Och vi ska även försöka rosta lite pumpakärnor, om vi förstår hur man gör.

Fullspäckat schema med andra ord.

Snart måste jag ner till centrum och biblioteket och kopiera lite betyg, och bestämma mig ett löneanspråk, för klockan 13 så ska jag på arbetsintervju!

Tillskott i familjen

Jag har fått en lillasyster!


Ur gängorna.

HUA, är fortfarande slut efter resan. Jag som tänkt att måndagen, igår, skulle varit min  ta-igen-mig-dag, och endast den. Men så vart det inte.
Jag som planerat att köra stenhårt på gymmet idag efter all mat man ätit och all öl man druckit de senaste dagarna men så vart det inte.
Skönt som det var att sova i sin egen säng igen så sov jag ju gärna lite extra i morse, vakande, trött och stel och kunde inte förstå att jag ska bli tvingad till att jobba ikväll..!

Det är tur att jag iaf börjar med ett APT (arbetsplatsträff) så man inte behöver kasta sig direkt in i elden..

Bra skit:
 • Stor beställning från Swedenrock-shop är gjord.
 • Jag mailat med trubaduren från båten och fått svar.
 • Snart är det Halloweenfest!
 • Jag ska på arbetsintervju på torsdag.
Dåligt skit:

 • Jag är fortfarande "sjösjuk" dvs att det snurrar och gungar i min hjärna. Inte lätt att bete sig normalt då inte.
 • Trubaduren nor i Bulgarien och jag kan alltså inte tvinga honom till att bli min vän.
 • Jag ska åka och jobba typ nu och 3 dagar framåt, + lördag.

Tallinn - The Holiday

Fredag - Vi åker färja över till Tallinn, med Silja Line M/S Victoria, kl 17.45 för att vara exakt. Det är clowntema, och mamma posar med en av clownerna när det ska tas kort.
Halvtaskig middag på en dyr restaurang, en rolig clown som underhåller med pingisbollar och en fisk och en haj, en tråkig trubadur som ser ut som en ur en rysk maffia.Lördag - Bufféfrukost. Båten är framme kl 10 på morgonen. Vi såg 9 "systembolag" på varan 1 km långa väg till hotellet från båten. Vi får inte checka in på vårat hotell förrän efter 15, lämnar in väskorna och drar ut på stan. Jag har forfarande ont i min nacke så jag dör lite under allt detta gående.
Ser massor utav både nya och gamla stan i Tallinn, stannar och dricker ett gäng öl + äter gott på Honky Tonk Lounge, en texasinspirerad restaurang. Fläskig oxfilé käkades.
Klockan vart efter 15 och vi gick tillbaka, checkade in, bytte om och plaskade sedan i poolen flera timmar. Beställde öl i poolbaren, masserade min onda nacke i ett av vattenfallen.
Efter plaskandet fick det bli powernap och sedan käk på hotellet. Käket smakade bastu (rökt) i god bemärkelse och efterrätten var himelsk.
Söndag - Hotellfrukost. Travade runt i Tallinns stad. Jag köpte mig en riktig Ed Hardyjacka, vi käkade Italienskpasta, jag drack vatten till maten (!?), ännu en himelsk efterrätt. Båten hem gick 18.00, där satt vi i trubadurpuben näsan hela kvällen och lyssnade till Georgi, en bulgarisk trubadur, en av de bättre jag sett/lyssnat på. Han, som skrivet, bjöd ju upp mig till att sjunga med honom på scenen. I en utav pasuerna så pratdes vi vid och han sa: "att han ville sjunga med mig" . Och inte mig emot. Sjöng Born to be Wild trots att han typ aldrig hör den, åtminstone aldrig spelat den, men bra vart det och applåderna många. Synd bara att varken M&P eller Robin tänkte på att ta ett kort när jag sjöng.
Georgi tog även reda på en låt som M&P hört när de var i Bulgarien i somras. Det är också den andra trubadurens mailadress jag fått. Något värt (eller ovärt) att nämna är att min man och min far pussades.
Vi äter också middagsbuffé efter alldeles för många öl.Måndag - Inte mkt att säga, räkmacka till frulle, ingen höjdare. Shoppar i taxfreen sedan är det i princip dags att gå av båten. Hem till att inte göra mycket alls.

En sammanfattning då - Det har varit en rolig resa, trost min nackvärk som fortfarande inte gått över helt. Och jag vet inte om det beror på att vi börjar bli gamla eller om man faktiskt hade slut på energi då vi inte var uppe längre en till 00.30 någon utav dagarna och då är det till och med estnisk tid (dvs en timme framåt).
En resa med god mat och massa gott att dricka, trevligt sällskap, massa skratt och annat skoj.

Tallinn kommer vi att besöka igen!

Home and Alive

Hemma efter en härlig minisemester i Tallinn.
Slut och sliten är 2 ord som beskriver mig just nu.

En bild och en liten beskrivning av resan kommer imorgon då jag kanske blivit mig själv igen. Nu är det bara taxfreegodis och film som gäller.

Jag verkar ha en trubadurisk-dragningskraft. Ännu en gång har en trubadur bjudit upp mig på scenen för att sjunga tillsammans med denne.
Detta var också andra gången jag "uppträtt" på en finlandsfärja utan att ha "bara"sjungit karaoke".
Jag har alltså både intagit Viking Line Cinderellas scener och numera även Tallink Siljas.

Lite ballt och verkligt värt att nämna.


SL är att lita på.Lite skoj att se nu när det dykt upp 1,5 cm snö och det är -0,1 grader ute hur hela SL bara havererar.

Perfect..

Skulle sträcka lite på mig.. Upp med armarna i vädret, gäspa lite och sen: Knraanaaak.. typ! Mina armar satt fast, min nacke satt fast.
Armarna har jag fått ner men nacken sitter där den sitter. Och ont gör det.
Så jäkla typiskt, bara för att vi ska iväg liksom..

Jag undrar hur det ser ut till höger om mig? Det kan jag iaf inte ta reda på.

Försökte söka tröst hos min man som fortfarande ligger och sover. 
Går in, hoppar ner i sängen och gör några väl ljudliga stönanden och "Aaaaaj, aaaaj!"
Sömnigt svar:
-"Vad är det?"
-"Jag knäckte min nacke, det gör svinont. Jag dör nog!"
-"Neeej då, det gör du inte"
-"Jooo, det gör skitont, jag kan inte ens titta åt höger!"
-"Jodå det kan du visst"...

Roligt medhåll man fick hos honom..
Så nu är min blogg den enda som vet om jag nu dör av svår nackskada.

Om jag nu övelever detta så är det bäst att mitt sällskap sitter till vänster om mig ikväll, annars kan jag inte se er, det tråkiga är att jag istället inte kommer att höra er då mitt bra höröra är på den högra sidan.


-

Upp klockan 8! Idag av alla dagar som man hade velat sovit ut lite mer då man antagligen ska vara uppe ett tag ikväll, och imorgon, och dagen efter det..
Men icke då. Istället vaknar jag med en olustig känsla i kroppen. Kliver upp gnuggar mig i ögonen och ser ut genom fönstret. Det är VITT!
Snöööö!
Det är så att jag mår illa. Tur att det inte är många timmar kvar nu innan vi drar till Tallinn.

Mina nya UGGS kommer iaf till använding.

Många av er är riktigt värdelösa bloggläsare.
Jag skulle lika gärna kunna lägga ut mitt självmordbrev, komma ut ur garderoben eller skriva något annat mindre "vardagligt".
Ni skulle ha lika lite att kommentera om den saken iaf.


Nu drar vi! (Läs: Kl 14.05)
Hej Tallinn och Hej då Sthlm!

Vi ses på mååndag igen så får ni tid att fundera lite på vad ni ska kommentera här för att jag ska få lite cred.
TACK!

Städa med UggsMe right now.

Svett Vs Shop

Vart en stund på gymmet som resulterade i ett gäng kalorier brända.
Jag och Auntie for som sagt till Arninge, åt en dyr men god sallad till lunch. Hittade också varma leggings och ett par sojjor som fick följa med hem.
Jag som alltid hatat UGGS/Shepherds och allt vad det heter, har nu dock ändrat uppfattning och älskar dom ist. Äger nu 2 par!Fina fakeuggs för 200 spänn, dock i svart.

Nu måste jag verkligen börja städa..

"Freedom" - Day One

Vaknade 9! Skönt att få sova ut lite, har haft hela 2 timmar på mig att "förebereda" mig mentalt och fysiskt på att ta mig till gymmet.
Har satt på mig sportbhn, vilket är en bit på vägen, kroppen känner igen sig att snart är det dags att svettas lite.

Efter gymmandet ska jag träffa mitt Auntie J, eller jag ska träffa henne redan på gymmet men efteråt ska vi ses också.
Luncha och sedan ska hon få äran att joina mig till Arninge. Måste ha lite nytt smink och varma strumpbyxor när jag nu ska till Tallinn.

Därefter är det hem och städa som gäller. För den snabbtänkte så var det ju onsdag (därmed städdag) igår, men ett enhälligt beslut om att skjuta på det hela resulterade i att jag får städa idag.
Det gör mig faktiskt inte så mkt att jag får städa själv, jag slipper vara på jobbet. Jag vet att städandet gått "rätt till"..
Även om jag inte gärna vill städa själv alla gånger så är det faktistkt ok idag.

Med 35 minuter kvar innan jag ska anmäla mig till Auntie J på gymmet så är det nog bäst att packa gymväskan.


Crybaby.

För många tårar har spillts på denna verksamhet. Är less och nu ska det göras någonting åt saken!

Slipper jobba imorgon då jag fick kompa ut mina 4.5 timmar jag skulle jobbat. Så nu är det långledighet som gäller.
Jobbar inte förrän tisdag nästa vecka, och börjar dessutom med kväll så det är inte fel alls.
SKÖNT och VÄLBEHÖVT.

Har precis käkat middag med min man, stuvade makaroner och korv, en väl återkommande rätt i vår meny, men inget fel i det.
Sökt jobb har jag också gjort, så nu är det bara att sitta och vänta och hoppas.

Hoppa i badkaret, dricka lite kaffe och placera arslet i soffan framför tvn resten av kvällen är det jag ska göra.
Skulle haft ett bäcken så skulle jag sluppit resa mig för att gå på toaletten ens.
Det hade varit gött.

Imorgon: gym, städ och ev New Yorker?
I övermorgon: TALLINN!

Dålig dag.

Ser inte framemot denna dag.
Utbildning 10 - 14.30
Jobb 15.45 - 20.30

Adjö.

Dagens träning:

5 km
500 kalorier
40 minuter

+armar, rygg och mage.

Idag vart det effektivt.
Också är jag redan hemma, jag som brukar åka till gymmet vid den här tiden.
Hopp i duschen!

Early mornin'

Idag är jag vaken tiiiiidigt. Mr lämnade hushållet kl 6, jag hinner somna om efter att jag fått min puss. 5 minuter över 6 så här jag nycklar som åker i golvet genom brevinkastet.
Mr har glömt att lägga ur mina bilnycklar som han envisas med att använda trots att han har en egen nyckel till bilen..
Efter det så var det ingen idé att somna om igen. Jag och Skräcken försökte, men till ingen nytta.

Så nu har jag ätit frulle och grejer, har på mig gymkläderna så jag är beredd på att dra iväg och göra av med lite fett och kalorier, ska bara hinna dra i mig det sista utav kaffet.

Har inte så mycket saker som måste göras idag inte.

- Lämna det påskrivna kontraktet till BRF Sörgården
- Shoppa lite mat
- Försöka leta mig en bikiniöverdel. Lär inte vara det lättaste då det inte är säsong direkt.
- Och jobb väntar 15.45 - 20.30

4 dagar kvar innan vi drar tilll Tallinn

Istället för att se Cujo igår så såg vi PS I Love You och jag hade glömt bort hur hjärtskärande den filmen är. Även Mr hyllade den, jag som trodde det var en av de ultimataste chickflicksen.


Planteringssöndag

Det vart en trevlig kväll igår, fick först god mat av min karl, en rätt som jag inte ens tänker försöka skriva. Gott var det och det är huvudsaken. En jugoslavisk rätt.
Senare kom Auntie J och Milf, vart en kväll av snack och vin.
Och öl på slutet då vintarmen vart full.

Gick ner en sväng på byn där det inte var speciellt livat. Trevlig dock.
Klockan slog 2 och det var dags att skiljas åt och gå hem. Jag och Mr klädde på oss det varmaste vi hade och lite till för att sätta oss på balkongen och ta en sista öl innan det var dags att sova.
Satt ute bra länge och sängen lockade inte förrän efter 3.30..
Tycker nämligen att det är efter fest/fylla-snacket med min man som är det bästa på våra partydagar.

Klev upp tidigt trots sen kväll, legat framför tvn och tittat på det som visats. Typ Americas Top Dog, eller något liknande.
Småskoj.

När Mr sedan gick iväg för sedvanlig nördsöndag så tog jag mig i kragen och slet mig ur soffan för att börja plantera de blommor vi köpt igår.

Resultat:Allt detta planterande till toner av Slash m.flOch inga bilder togs på mig när jag var snygg igår så tänkte istället visa upp hur sunkig jag är idag istället med skitigt hår, lite gammalt smink och annat skit.Lite olika vinklar och skärpor för att ni ska få ta del utav allt.

Inte att förglömma Skräckens Kittylitterparty igår.Rent & FRÄSCHT!

Sitter och väntar på att min man med nördvänner ska vilja ta en pizzapaus. Här sitter ju jag och hungrar på mig mer eller mindre men ingen som bryr sig..
Det är inte lätt ska ni veta!

Ska tanka ner Disneys Skönheten & Odjuret och Stephen Kings Cujo nu som min man och jag ska se ikväll.

Good Night, som i: bra kväll, inte god natt.

Ikväll är en bra kväll.
 • Jag är snygg som satan.
 • Jag sitter och dricker vin framför facebook medan min man slavar i köket.
 • Det doftar gott från köket.
 • Jag har köpt blommor att plantera på balkongen.
 • Vänner kommer över till oss för lite party senare.
 • Jag hittade min gamla Hälsingering som jag inte sett på år och dar.
 • Leonié och hennes boyfriend kom och hälsade på.
 • Jag har 2 olika sorters chips hemma.
Skål för min snygghet ikväll!

Kittylitterparty

Så nu känns det lite bättre efter att ha skrivit av sig i förra inlägget.
Nu ska vi snart vandra ner på byn och köpa vårat Skräckens kittylitter, bra roligt ord det där.
Och ändringarna för ikväll är att det är VI som ska ha spontanfest.
Willkommen.


Hemlängtan.

Igår längtade jag hem till Hudik, riktigt mycket. Till mina vänner, de som alltid ställer upp..
Eller skillanden är väl att där har jag en hel dröööös med vänner så det finns alltid någon som kan ställa upp.
Men här är det inte så, mina vänner här kan räknas på en hand och då är det inte säkert att någon av dom kan ställa upp när det är något.
Och det förstår jag.

Jag gick så pass långt igår att jag till och med erbjöd att betala folk för att följa med, dvs, bjuda på en kväll, inträde och ett gäng öl på krogen. Och chaufför hade jag ju fixat (min underbara man ställer upp och skjutsar mig för att jag ska få göra det jag tycker som allra bäst om att göra), men ändå så kan jag ju inte få med mig någon.
Skulle någon erbjda mig pengar så skulle jag nog följa med även om jag hatade personen i fråga.

Visst hade jag kunnat åka med bara Robin, men att sitta där och försöka komma i partystämning, att partaja ensam, medans han, nykter, inget hellre vill än att åka hem och titta på film..
Njae, då hade jag lika gärna kunnat åka dit ensam.
Och det ville jag inte.

Så ingen karaoketävling för mig inte. Ingen middag vart det heller, den sköts upp tills ikväll istället.
Och en tung kväll på jobbet med dödsfall, oldies som inte kan hålla sig på benen, vin som inte räcker, sorg..
Dessutom åt jag väldigt lite på hela dagen och intensivtränade på gymmet vilket resulterade i sprängande huvudvärk och illamående.
Jag hade nog precis alla odds emot mig igår.

Tur att min perfekta man köpt pizza åt mig, trots att jag bestämt (läs: förtvivlat, med gråten i halsen, i desperation) sa att jag absolut inte ville ha någonting att äta, trots de orden så stod det en pizza och väntade på mig när jag kom hem.
-"Jag hörde på dig att det var din hunger som talade" Du lät precis som du alltid gör när du inte ätit.
Min gulliga man känner mig så väl.

Som en liten unge blir jag om jag inte fått mat.
Elak och sur. Hahaha.

Typiskt också att man vaknar 9.30 på sin lediga helg. Ska iaf strax väcka min man så han får käka lite frulle, sen ska jag dra med mig honom ut i höstvädret på promenad, samt att vi ska köpa lite kittylitter. Börjar liksom lukta lite.. Så de är nog dags att byta.

Ikväll blir det middagen som inte blev av igår, sen party till kvällen.
Detta får avsluta mitt novellskrivande:

TREVLIG HELG PÅ ER... not!

.

Kom iväg till gymmet till slut iaf, vart ingen lång stund, men dock så effektivt skulle jag vilja påstå.
Gjorde nästan 4 km på crosstrainern och 370 kalorier brända. Allt på en halvtimme.
Tränade lite rygg och mage med samtidigt som jag poppade tung musik genom lurarna.

Lite lätt lunch vart det efter det, måste ju vara hungrig tills det ska bjudas på käk ikväll. Sen middag, är ju inte hemma förrän efter 21.15, men det är ju fredag och ledig helg så då får man ju vara vaken lite till.
Man kan ju försöka önska sig bort till China Kejsaren i Åkersberga med..

Och tydligen så snöar det i Bromma.
Vintern är här, och nu åkter vinterjackan fram!

Karaoketävling, sista innan final.

Och ikväll är det ju sista karaoketävlingen innan finalen, har liksom ingen annan chans att vara med förutom ikväll..
Fuck, fuck, fuuuuuck!

Vart är alla mina chaufförer som vill ställa upp och skjutsa mig bara ikväll?

1 year ago

Igår vart det en miss i bloggandet, hade min heldagsjobbning. 7 - 20.30, rätt tungt, men hade en 45 miuterspaus som jag tillbringade med min man vid 15-tiden så då gick det bra.
Och så vet jag ju att jag ska få vara ledig i november istället. Så de bli nice, med Alter Bridgespelning, rockkaraoke och Hudikvänner.

Kom hem igår efter jobbet till nybakta scones, min mans premiärbakning. Han är så duktig, fick även negerballe by Delicato.
Yum.

Ikväll jobbar jag sista dagen innan ledig helg. Slutar 21, på en fredag kväll! Dåligt men det måste göras. Har fått sneakpeaks om att jag ska få middag när jag kommer hem..
Får se vad herrn kokat ihop, han är ju inte känd för att vara den som oftast står i käket av oss två.
Alltid kul när man själv får lagat och serverat käk.

För idag är inte vilken dag som helst, det är precis ett år sedan vi fick våran lägenhet, ett år som sambos, ett år då vi inte sovit utan varann.
Sjukt, vad tiden går utan att man märker av den..Leta sig iväg till gymmet?

Mittiveckan

Trött som ett as och hoppade över gymmet idag dåligt nog. Känner dock av träningsverken så då kan man ju faktiskt vila en dag med gott samvete.
Är också lite tung i huvudet idag från igårkväll, då vi åkte och spontanhälsade på Robins farmor, som för inte allt för längesedan fyllde 85.
Vi delade på en flaska rödtjut, därav tungheten i skallen.

Ikväll ska jag arbeta, mellan 15.45 och 20.30. Värdelösa tider men vad kan man förvänta sig från ett värdelöst jobb?
Hade hellre stannat kvar hemma med min man.
Mkt hellre.

Och inte orkar jag städa heller, det är ju trots allt onsdag och då ska det ju städas.
Men har egentligen inte lust med någonting.
Förutom att vara hemma.14 månader av kärlek idag, det längsta förhållande min man haft.
Och längre ska det bli.
Gamla, skrynkliga och gaggiga ska vi bli tillsammans.Moooouse!Kan vara det roligaste jag sett på länge, och det finns hur många som helst utav dom.

Nyttig (?) Lunch, God Åtminstone


Skulle vart ett ägg med, men det orkade jag inte koka något.

Vuxenpoäng alá parkeringsgarage

Ohoooo, nu har jag varit duktig.
Kom upp då klockan ringde, var tvungen att gå upp tidigt då Brf Sörgården inte har de mest önskvärda öppettider.. Mellan 7 - 9, itne skoj, men där var jag 8.33, bankandes på dörren. Så nu har jag mig en parkeringsplats, kan också vara en av de bättre parkeringsplatserna i garaget.
Och lite vuxenpoäng är det ju att ha parkeringsplats i ett parkeringsgrage.

Ja efter besöket där så åkte jag till gymmet, med min nya, också perfekta, bilskiva. Svettades massor, 8 km gjorda tillsammans på crosstrainern och motionscykeln. 400 kalorier brända + styrka på de.
Känner mig duktig.

Åkte hem och parkerade på min nya parkeringsplats. Lycka.
Mör i benen så ska gå och göra mig lite lunch att äta. Tomat, gurka, banan keso och tonfisk.
Gott och förhoppningsvis inte speciellt onyttigt heller.

Inte lika värdelös måndag som andra måndagar..

Hemma igen efter en dags arbete. Helt ok dag även om det var för mkt att göra. Då är det tur man jobbar med bra folk.
Min man har varit snäll och ordnat med en parkeringsplats åt mig idag, i garage så jag slipper vakna 45 minuter tidigare för att hinna skrapa rutorna innan jobbet.
Det är inte kul att skrapa rutor på min bil. Minns svunna vintrar, och det är inte en rolig syn. Mina händer värker av blotta tanken..
Men nu är det slut på sånt!

Ikväll så ska vi gå och välja ut en lämplig plats så ska jag gå och skriva kontrakt imorgon.

Ska strax börja med kvällens käk, pasta carbonara. Blir premiärlagning utav det så vi får se hur de går. Men som med all min andra matlagning så brukar det sluta i perfektion.
Som hämtat från restaurang.

Promenad och eventuellt bak står också på kvällens göromål, och hämta ut de jävla mattorna som fortfarande ligger på Icas postkontor.
Och "Your worst animal nightmare" eftersom det är måndag.

YEY!
Inte lika seg och värdelös måndag idag som det brukar.

Volbeat 101009 - Hovet

Eftersom jag inte är så duktig på att använda min kamera själv så får jag erkänna att jag är förjävla bra på att stjäla bilder istället.


Dessa är stulna från lilla Sofias fb.
Man är ju ärlig iaf.
Värre bollface finns inte än jag.

Av längtan till:

Sommar!
Jag vill sitta i 30gradig värme, på en bänk, i de tunnaste sommarkläderna, i trevligt sällskap med tung musik i bakgrunden, sippandes på öl efter öl, samt kedjeröka.
Det är så FRUKTANSVÄRT LÅNGT kvar till sommaren igen så jag vet inte om jag kommer att överleva den här vintern.
Metaltown är nog mitt bästa minne från sommaren som varit, och självklart min förlovning. Och att det var min första riktiga, betalda semester, min "första" sommar som Sthlmare, Sonisphere, veckan i Hudik, alla strand/kvarnbadsbesök..

Hoppas den har vintern går snabbt. Orkar verkligen inte med den egentligen, men vad har jag och säga till om..

The Danish Rock N Roll - Volbeat

Volbeat var suveräna igår. Inte lika bra show som de gjort tidigare, men de har väl blivit "för stora" för sånt nu. Istället var det en ljusshow utan dess like, var till och med tvungen att titta bort ibland för att inte bli av med synen typ.

Efter konserten så åka jag och min karl till Anchor där Anna och Marie väntade, och även vi fick vänta.. 40 minuter i kö, till Anchor?!
Hallå?
Men likförbannat så stod vi i kön och väntade, jag med min sommarjacka som jag inte kan stänga i 6gradig värme. Usch så kallt det var.
Tur att man en 40 minuter senare fick komma in i den varma atmosfären på Anchor och värma sig med en öl.

Så vi var hemma runt 4 imorse, 10 över för att vara exakt. Och upp 11 då Mr skulle iväg på sina trevligheter, och vi får se vad dagen har att erbjuda mig.

Kanske borde ta tag i bakandet?

Baka utan bakpulver = kompakta bröd

Vart en liten utgång igång.
Satt hemma först och drack vin tillsammans med min man, tacopajen vart suverän. Kollade på Idol och vart fullare gladare.
Ringde polare som fick komma och göra oss sällskap ner på lokalpuben. Trevlig kväll. Gick hem runt 1.30 och väl hemma snackade vi till lååångt efter 03.00..
Inte så konsitgt att man inte vaknade förrän efter 12 idag.

Gick iaf upp och upptäckte att vi inte hade något bröd, så jag bakade scones, utan bakpulver. Men gott blev det för det men kompakt.

Idag skulle egentligen vi haft våran bak och planteringsdag. Men vi kommer itne så långt. Det var flera timmar sedan vi sa att vi skulle leta oss ner till centrum för att inhandla ljung och jord (samt våra mattor som äntligen kommit och lite godis eftersom det är lördag)
Men fortfarande sitter vi här, i pyjamasar..
Men vad gör väl det. Det är en dag imorgon.

Ikväll ska vi fira min födelsedag lite!? För idag spelar Volbeat på Hovet och på min fördelsedag fick jag biljetter till deras konsert av min man. Och så här 5 månader i efterhand ska jag äntligen få avnjuta presenten.
Middag + konsert med ett utav mina favoritband.
Happiness.

Bäst att börja göra nytta!

Det jobbiga är att jag inte vet vad jag ska ha för kläder på mig ikväll.
Har 3 outfits att välja bland..
Problemen är många!

Avcheckning

 • Städ - dammsuga, damma, torka golv och städa badrummen Check!
 • Göra rent ugnen - Man var visst tvungen att ha gummihandskar till det, men det har jag inga.
 • Tvätta kläder Check!
 • Diska (I maskin dock men iaf) Check!
 • Sy lite kläder medans jag ännu har mammas symaskin här
 • Hämta ut vårat paket med Halloweenkläder (Efter kl 17)
 • Göra tacopaj till middag
 • Ny! Färgat håret Check!

Träning och städning

Hade en trevlig dag igår med mycket promenerande. Först på Rimbo Marknad, jag hittade ingenting, förutom havrebollar (som tog slut när vi efter marknaden hälsade på M&P)
Robin hittade däremot massvis, däribland ett sluta-röka-kit. Så vi får se hur det går denna gång.

Gjorde lite hemlligheter i Gamla stan också, egentligen är de redan avslöjade men låter det "Hållas hemligt" iaf.

Kom nyss hem efter att ha gymmat järnet. Inga vikter och styrketräning idag utan bara kondition och en massa svett blev det. Skönt var det när det var över.
Åt en nyttig "gym"sallad med My innan jag for hem.

Hade tänkt att göra en massa nytta nu och inte sätta mig vid datorn så fort jag kom hem, och det ser vi ju hur det gick.
Äh, ska snaaaart slita mig loss och göra nytta i form utav:

 • Städ - dammsuga, damma, torka golv och städa badrummen
 • Göra rent ugnen
 • Tvätta kläder
 • Diska (I maskin dock men iaf)
 • Sy lite kläder medans jag ännu har mammas symaskin här
 • Hämta ut vårat paket med Halloweenkläder (Efter kl 17)
 • Göra tacopaj till middag
Ikväll har jag och min lillasyster pratat om en eventuell utgång. Får se hur de blir.
Imorgon är det äääntligen dags för Volbeat.

Nygadd + Premiärgadd

Nytatuerad, besökte gamle Tommy som för tillfället gästar Sinners&Saints studion i Galma Stan. Fick jordgubben ifylld och tid bokad till min man som ska få tatuera sig imorgon efter Rimbo Marknad besökts.

Första gadden, känner mig som mamman till ett barn då första stegen tas, eller när första skoldagen börjar..
Min mans första gadd! Jag är så lycklig!

Ska ta och värma upp mig nu efter våran kyöiga promenad längs Gamla stans gator. Ölen från Sjätte Tunnan värmde, men inte allt för länge.

En nice kväll, med inte en lika nice dag.
USCH.

...

"If I go crazy then will you still
Call me Superman?
If I'm alive and well, will you be
There holding my hand?
I'll keep you by my side with
My superhuman might
Kryptonite"

Jobbsök.

Sökte ett jobb, kan vara ett dröjobb (ett realistiskt sådant) eller så är det inte det.
Den som lever får se.


Tuesday

Klockan är redan ett. Har hunnit med lite diverse, typ vaknat, ätit frulle, gymmat och ätit igen.
Nu tittar jag på Micke&Molle (en utav några disneyfilmer hag får titta på själv då Mr tycker de är för fjantiga för honom haha..)

NU får det bli kaffe för att värma upp sig i detta vinterland.
Det är så kallt så jag dör. Jobb väntar 16.30

Måndag.. igen?!
Alldeles för många måndagar på året tycker jag. Spelar ingen roll om man haft ledig helg eller jobbat helgen. Måndagen är lika förjävlig ändå.
Lååång dag på jobbet, även om det gått bra så har den varit lång, och tråkig. Det positiva hände i morse då jag fick parkeringsplatsen närmast jobbet. Trots att jag inte var först på plats.
Vardagslyx.

Kom hem och åt vanliga jäkla mat, stuvade makaroner och korv. Hade hellre sett mig själv ätit på restaurang eller något annat nice. Fick dricka "efter-maten-kaffet" själv då min karl drog iväg på sina skojigheter.
Och här sitter jag, springandes mellan tvn då det är Simspons på 6:an och datorn då det var över 200 blogginlägg som skulle läsas (efter helgens missande av läsning).

Tänkte ge mig ut på en promenad och handla då mjölken snart är slut, men tänkte att de preciiiis skulle räcka till mitt morgonkaffe i morgon bitti och mitt kvällste får vara utan mjölk då jag insåg hur mörkt och kallt det är ute.

Men det finns en bra sak med måndagarna. och det är vårat nya favoritprogram. "Your worst animal nightmare" på Animal Planet. Spännande är det och vuxenpoängen flödar då jag och min man sitter i soffan och dricker te medans vi tittar på djurprogram på måndagskvällarna.

Så det är bäst han pallrar sig hem snart!Bra söndag

Fredagen var helt underbart kul, gott käk på Våning tillsammans med min man samtidigt som vi fick lyssna till en bra trubadur.
Vi åkte vidare till Åkersberga och Kina Kejsaren där ännu en trubadur spelade. Dansade och sjöng gjorde jag som aldrig förr, full som en kastrull så fick även jag gå upp och sjunga på scen.
Mycket roligt.

Det var inte lika roligt på lördagen då jag mådde som jag förtjänade, dagen spenderades att springa mellan soffan och toaletten..

Bättre var det idag. Kläder har inhandlats och så har jag bakat med Auntie J.
Cupcakes och äppelpaj. Massa gott, medans våra pojkar lekt spelat med sina gubbar.

Nu blir det en film innan sömn och ny vecka!


Äntligen helg!

Har haft en bra jobbdag, slösade med massor utav pengar på kläder på min rast. Synd dock att hälften måste lämnas tillbaks.
Lika bra, sparade man en slant.

Nu ska jag och min man ut och käka, måhända att det blir en utgång ikväll t.o.m.

RSS 2.0