Mafia Wars

NU: Level 8

Herregud !

Anna, dagens chaufför kom nyss och väckte mig, inte nice. Hon skulle låna grejer och sånt, så nu ska vi ses halv 12 innan det är dags att åka.
Jag som hade ställt klockan på 1 minut över 10. Men ja, ingen idé att somna om nu inte. Då blir det ju bara jobbigt.

Levlade iaf upp till level 7 på Mafia Wars inatt. bara 5 levels upp på en dag. Mafia Wars-drottning )
Ja det kan nog vara jag det.

Ja, ja. Vi hörs väl senare då när jag har något vettigt att berätta

Hemkommen från Le Bocks

GRYMT rolig kväll. Haft det askalas ! Och att komma hem till en ny, fungerande dator var inte heller helt fel..
Vinterskoj + afterski + sportcenter imorgon ska inte bli helt fel heller. kan hända att jag lyckats övrtala Norre att följa med också! Hur bra som helst. Längtar som en idiot.

Borde ha lagt mig för mååånga timmar sen. Jessica ringer och väcker mig klockan 10 i morgon. Kommer bli jobbigt just då, men ack så värt det !

Har glömt att göra en sak också ! Världen bästa Leonié fyllde ju år idag (läs fredagen den 30 januari !)Så grattis på henne !

Läre försöka sova nu. Tidig morgon imorgon. Och partaj hela dagen ! 4 dagars blev det tydligen. SKOJ har det varit varenda dag. (M&P orka oroa er, för det behövs inte)
Hörs en sväng imorgon innan jag åker !
NATTI !

dålig dag

Har haft världens hemskaste dag på jobbet idag, orkar inte ens berätta om de.
Nu går jag å Jessica på bocken!
Hörs sen.

Bråttom ?

10 minuter innan jobbet börjar... kanske ska åka nu ?

Sammanställning

Igår var det en månad sen jag skaffade min blogg. 1 månad gammal, redan ! Tiden går så fort.
Iaf så har jag lite sammanställningar som jag tänkte presentera:

Ca 18 unika besökare varje dag
Skriver ca 4,3 inlägg/dag
Det blir ca 19 inlägg i veckan
Har skrivit 134 inlägg från den 29 december till den 29 januari
Placering på Bloglovin:

#15878 i Alla
#78 i  Allmänt om Livsstil

Har 5 prenumeranter

Jag är med andra ord mkt stolt och nökd över min blogg !

Doktor Kosmos

APA, TOA, MAMMA RUNKAR, HITLER ÄTER BAJS

..Bara så att ni vet.

Äääääntligen !

Sitter nu och skriver från min NYYYYA dator ! Så snabbt, så enkelt, så bra !
Jag äslkar den redan ! Snart har jag messenger också så man kan ha ngåon sorts kontakt  med omvärlden !. Älskar situationen iaf !

Igår var ent revlig kväll med folken. Jessica och Fia. Och Peter :) Vart en liten efterfest sen, spelade nintendo wii, bowlade. Skit kul. Poppa musik och drack öl. Mkt nice. Kom okcså överrens att jag ska få löpa hans Guitar Hero till PC sen när han köpt nytt till sin Wii. LYCKA !

Vill absolut INTE gå och jobba nu klockan 15. Vill sitta med min lilla bäbis !

Ikväll blir det kanske party med Peter och gänget, jobbar ju numera INTE på Subway. Gubbfan. " Jag behöver inte honom, han behöver mig " .. Idiot..

Mer datorfixnde nu.
Hörs senare. Regelbundet från och med nu.


Ont i magen

Av allt skrattande. har precis sett Jeff Dunham - Sparks of Insanity. Han kan vara en av dom roligaste människorna jag vet. Hur rolig som helst. Jag DÖR !
Är trött också. Trött av trötthet, trött på svikande kompisar, trött på att allt är samma, trött på att aldrig sova, trött på att jobba utan schema, trött på människor som aldrig vill en väl.. Lite nytt och annorlunda i mitt liv tack.

Väntar nu på att Jessica ska bestämma sig om hon ska fortsätta ligga hemma och vara bakfull eller om hon ska ta isg i kragen och hitta på något. Funderar på att köpa mig litervis med godis, chips och annat gott. känns som en sån kväll. Bocken blir inte förrens lite senare eller om den bir av överhuvudtaget. Beror på..

Nä, börja med godis + annat så får vi se vart kvällen leder.

Längtar inte tills jobb imorgon, ska ju ha min nya, fina, laxrosa jobbdress på mig :P Hua. Ska även vara min på min gamla vanliga avdelning. Så de ska bli nice. Var ju så längesen så man minns inte ens sist.

Fick ett sms nu också om att jag ska hämta Jessica. så gör det jag nu så vi kan handla upp alla pengar vi har på godis och allt som är onyttigt ! Kan hända det blir en liten sväng i McDriven också. Vart så himla sugen på milkshake och en cheeseburgare ! Ja jag vet att jag käkade en statoilsallad nyss... Men de var ju bara en sallad..

Hörs gott folk.
Imorgon har jag en egen ny dator som förhoppningsvis fungerar på alla sätt och vis !

Mitt internet är damp igen

Det var ju länge mitt internet valde att fungera. Jelt fucked nu. Blir så less...

Behövde aldrig åka till Sthlm, jobbet vart uppskjutet. Är just nu hos M&P och har precis käkat en statoilsallad. YUM !

Igår vart det sedvanlig onsdag på Bockarna, 17th time ! Idag är det torsdag och risken är stor att det blir det blir sedvanlig torsdag, dvs Rock n Roll torsdag. Får se om Linus kan slita ur sig urbruttan hans grepp och dra sig ner till Bocken !

Imorrn blir det nydator och regelbunden bloggning igen. Förhoppningsvis. Börjar jobba kl 16 så blir väl mer efter det.
En viktig sak att ta upp är att jag INTE LÄNGRE JOBBAR PÅ SUBWAY !
Aldrig någonsin att jag sätter min fot där igen.  Blir ett helt inlägg om det sen men hinner inte nu. Har mkt att göra här nu den lilla stund jag får låna dator av M&P.

Hörs imorgon med min nya dator !


Längtan

Kan inte sova verkar det som iaf. Vill för det första att:

 • det ska bli torsdag. min bloggs 1 - månadsdag. ska rpesentera llite statistik och annat som hänt under min första månad som bloggerska. + Rock n Roll torsdag ?
 • det ska bli fredag. får min nya dator då. kommer ju vilja sitta med den hela dagen + natten. synd för mig att jag börjar jobba 16 och slutar inte förrens 03.30.
 • det ska bli lördag. vinterskoj, afterski, hårdrockshelg på sprtcenter.. bara Anna ställer upp att skjutsa nu då.
Var väl inte så mkt mer att längta till än så. Men det är tillräckligt för stunden.
Ska också visa upp hur jag jobbat den senaste tiden med start från i torsdags Vill bara lägga upp och visa svart på vitt vilken harworking girl jag är :P

Torsdag: Sthlm, 17 - 19 typ
Fredag: Subway 00 - 03.30
Lördag: Kullen Rubinen 14 - 20, Subway 00 - 03
Söndag: Kullen Rubinen 8 - 14
Måndag: Kullen, Rubinen 7 - 13.30
Tisdag; Kullen Rubinen 14 - 21
Onsdag: Kullen Rubinen 1 -14.40, Sthlm 20 - ?
Torsdag: Ledig ?
Fredag: Kullen Vxlv 15 - 21.30, Subway 23 - 03.30
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig ?

Ingen fara de där tänkte ni då.. Ochd det tänkte inte jag heller egenligen. VIlle bara redovisa det.
Jag är bara glad över mina jobb. Eller ja, mindre glad över Suway kanske...

Tyckte andra kanske inte verkade så mkt. Men det tycker jag.

Ge mig min värstingdator. NU !
Hörs då.

Bloggdrottning ?

Min statistik har återgått till det normala nu igen sen jag varit internetlös. Det har till och med stigit lite grann. Förr hade jag ca 17 unika besökare om dagen. nu har det varit 22 stycken sen jag fick tillbaks internet hemma.
BlondinBella, släng dig i väggen !Mobilbloggning är bög ?

Kul att mina mobilinlägg från förra veckan kom nu.. Ja bättre sent än aldrig brukar man väl säga... MEN ÄNDÅ ! Okej några timmar men en vecka ?!

Ja, dagen:
Vaknade, rinde pappa, ner på stan, köpte en dator, åkte på jobbet, jobbade, åkte hem.

Syster vart sjuk så vart inget syskonmys alls. Men, det kommer fler gånger. Fick emra jobb dock. Ska jobba igen imorgon klockan 7 ! Sen vidare till Sthlm för att jobba..

Leonié - Jag vet jag är en hemsk människa. Är ju inte ens i Sthlm under 24 timmar när jag åker dit. ska ju bara jobba. Och gå i Kista C i ett par timmar (typ mellan 10 och 12) innan jag åker hem igen. Men kommer ju ner till den 28:e och umgås när du har din inflyttningsfest ! :D

Kul iaf att man får jobba. Lite trött bara men det går. Sen när nästa lön kommer blir man glad och har glömt bort att man varit trött :)

Längtar tills lördagen, man hoppas bara den blir av. Har en sista person nu som jag försöker få till min chaufför så. Bara hoppas. Och jag hoppas hur MKT som helst ! Ska bli skitkul iaf om de blir av.

Borde väl sova eftersom jag jobbar tidigt imorgon. Men har så mkt att längta till så det blir nog svårt. Även att jag msåte klaga ltie mer över dessa mobilbloggsinlägg... Fy vad tråkigt det är att det ska vara så. en vecka försent liksom. Jag menar, vad finns det för syfte om de inte kommer in på en gång.. Är ju lite det som är meningen trodde ja men. Ja kommer att försöka mobilblogga nu när jag åker till Sthlm igen. Så får vi se om det funkar. annar bllir jag ju arg på riktigt.

Nä. Måste fan sova. Försöka iaf.
Vi hörs.


Natti

Har jobbat subway i natt gick

MMS

Har jobbat subway i natt gick bra. Är nu hemma och Käkar min macka och tittar på västerbottensnytt. Värdelöst, ingenting på tvn och ingen fungerande dator. Jag vill dö.


Hardworking girl i Sthlm

MMS

Hardworking girl i Sthlm


På väg ner mot sthlm. Var inte

MMS

På väg ner mot sthlm. Var inte kul att kliva upp i morse. Sov dåligt också då jag var hela tiden orolig över att missa bussen. Så vaknade rätt mycket. Kvällen igår var kul, förutom tjafs, vilket löste sig. Hoppas bara att han fattar den här gången. Ja, också datorn då. Jag vill gråta. Hur ska man kunna bli sveriges framgångsrikaste bloggerska utan dator och internet ? Ja, går inte att lösa nu vilket fall när man sitter på en buss och poppar Volbeat och Kapten Röd om vartannat. Ja, hörs sen. Nu ska jag fortsätta mitt åkande och poppande.


Har typ käkat 19 mackor och dr

MMS

Har typ käkat 19 mackor och druckit lika många liter cola nu för att må så bra som möjligt i morgon när jag ska åka buss 4 timmar för att hämta min pärla. Hata att min dator pajar när vi ska laga den. Men min vän linkan ska hjälpa mig med det så fort jag kommer hem. Usch, ska sova nu medans jag kan. Har ju inte sovit många timmar i natt så nu är jag trött.. Att de ska kosta så mkt att mobil blogga, får se hur mkt vi hörs nu de här dagarna medans jag är i huvudstaden. Hörs sen. En eller annan uppdatering blir de ju.


På bockarna. Bloggar allt jag

MMS

På bockarna. Bloggar allt jag kan nu när mitt internet är damp.


Min värld är förstörd. Hela da

MMS

Min värld är förstörd. Hela datorn laggar, internet finns inte. Vi hörs när de väl blir bloggen.


Tisdag

Lön, jobb, syster. 3 ord som kan beskriva min dag.
Ett fjärde (och femte) ord som jag vill ska vara med är ny dator. Märker att det inte riktigt fungerar som det ska med den jag har trots alla "lagningar" och sånt. Ny dator nu tack. Hellre en halvkass för 3000 än något annat för mer. Ge mig nu. Måste ringa pappa.

Hörs senare, blir det inte före jobbet så blir det efter.

Slut på aftonen

Creme Cheese chips, Cola light och en halv japp samtidigt som jag tittat på 2 ½ men och läst bloggar. Kvällen kunde inte ha avslutats så mkt bättre. Nu är jag för en gångs skull trött före kl 04.00 så tänke försöka sova nu medans jag kan.

Natti och hörs i morgon igen !
(Om inte tidigare)

Varför min katt egenligen är en hund

Min katt Skräcken är inte som andra katter. Om det finns katter med hjärfel, Cp-skador och adnra liknade sjukdomar så är Skräcken en av dom.
Iaf så tecken på hundbeteénde är fäljande:

 • Hon leker med bollar (på ett hundsätt)
 • Hon bär runt bollarna i munnen
 • Hon apporterar. Kommer och lämnar bollen hos mig och vill få den kastad igen.
 • Hon kan "rulla runt" , dock inte på kommando än
 • Hon vill bli klappad som en hund, på ett sånt där lite "hårdhänt sätt". Inte mjukt och försiktigt som andra, normala katter brukar vilja.
 • Hon viftar på svansen när hon är glad. Normala katter viftar på svansen när dom är arga eller sura.
 • Hon förbrukar mat lika mycket som en Grand Dois
 • Hon kan antagligen snart sitta på kommando.
Min katt är en idiot. Auktionen pågår än för er som är intresserade och den slutar inte förrens jag har fått åtminstone ett bud !

Bojkotta 6:an ?

6:an har bytt sändningstid på Simpsons utan informera mig om det ? Istället visar dom Chuck ?  Chuck ? Orka Chuck liksom ?! Bojkottning av 6:an ? JA !

.. Iaf fram tills 2½ Men börjar 21.. Det ska dom ha dom jävlarna på 6:an.

Dagens har hunnit med:

Har jobbat, gick bra. Jobbade både med Linus och med Annelie. Mkt skoj ! :) Ska även jobba imorgon 14 - 21
Har hunnit köra åt helvete med volvon, hamnade i diket men blev uppdragen av en snäll herre med en fyrhjulsdriven bamsebil. Tack för det. (Kör numera Renault igen tills halkan lagt sig och gruset komit ut på vägarna.. HAHA ) Har också hunnit med att göra av med alla mina pengar på staden. Köpte en hel hög med stuff, bla:
 • Tröja och lite nytt smink från HM
 • Jobbdress (FULrosa färg)
 • Schampo, kattmat, facial scrub, hårgrejs, raggsockor, underkläder, whiskeyglas, almanacka, tidsskriftsamlare (som det så töntigt heter) , fryspåsar och annat småtjafs. But I Like It !
 • Har okcså inhandlat alkohol till lördagens Vinterskoj + afterski. Köpte mig också en flaska Jack Daniels (därav whiskeyglasen) Också en flaska Asti Cinzano vart inhandlad. Jessica och jag måste ju ha något att skåla med tillvåran Snowman som vi ska bygga. ;)
 • Jag och J hann också käka lite Donken-käk innan stadsbesöket var över.
Har länge tänkt att jag ska börja dricka whiskey. Mest bara för att det ser så tufft och laid-backed ut. Stå och sippa på en whiskey liksom. Kunna säga att: Jag ska lyssna på rock n roll och dricka JD. Hur tufft som helst. får se om man lyckad. Tycker inte att whiskey är så speciellt gott just nu, mer än i typ Irish Coffee. Men, jag tyckte inte om öl alls från början och numera är det min livs dryck så. varför skulle jag inte kunna "lära" mig att dricka whiskey ? HAHA

Blev inget datorköp (eller tittande på en heller) . Har bestäm mig för att spara lite från den här månaden och köpa mig en ny lite värre dator nästa lön istället. Verkar ju som en bra idé nu när min gamla funkar igen. Måste bara fixa så ljud och bild funkar. Orka dator utan att kunna poppa musik och kika film.

10 minuter kvar till Simpsons. ska titta på det och käka lite chips och godis som är kvar sen igår. Sen senare ska jag blogga och berätta varför jag börjar ana att min katt är en hund..
Hörs sedan !

Vaken, sover, dör ?

Halsen gör ont, jag skulle kunna sova en vecka till och så vaknar jag en halvtimme innan alarmet ska ljuda.
Nu ska jag klä på mig och käka en chokladbit och en macka med lite cola light till frulle. När jag kommer hem idag efter att ha gjort allt jag ska göra: staden, dator, shopping, Subway med J, käkat, så ska jag hem och sova. 19 timmar i sträck, MINST !

Såg att min statistik redan är på väg upp igen. 6 st unika  läsare vid denna tid redan. Detta bådar gott..
Hörs senare gott folk.

Toppen/Botten

Nyss var det perfekt. Mitt internet är fortfarande det men inte det som jag hittade där. Kollade nyss hudiksvallsbostader.se, allt snack om Fia och mig och samboskap. har fått 2 erbjudande nu iaf på 2  stycken 3:or på Stormyra. Svara jag inte JA på minst en av dom så blir jag srpärrad i 6 månader till. Mitt liv är kul de. De ska även vrar besvarade tills den 28:e. Det är om 2 dagar, så typ på tisdag eller i morgon så ska jag och Fia hunnit ha sett dom, vilja ha dom. Och jag som är lite osäker på detta nu. Kul bara att om jag inte tackar ja till en av dom så blir jag av med min platsi kön igen, tackar jag ja, får en av lägenheterna så kanske jag inte blir glad ändå. Jobbigt nu. Ville ju detta mest av allt men var något  tänka om. Till det sämre eller till det bättre ? ingen aning.
Åååh orka. Det var ju så bra nyss.

Vet inte alls vad jag ska göra nue. Vad jag än gör så blir det ju galet för mig vilket fall.
Ännu en konsekvens utifrån onykterhet

Hörs, nu vart jag lack.

Fungerande dator !

Eller njae, fungerande internet iaf. Datorn funkar mest inte alls. Tack snällaste Markus som lagar min dator ! Eller mitt internet :P
Jaha så då kanske man blir en aktiv bloggare igen då. Om jag nu inte jobbar ihjäl mig som sagt. Den här helgen har vait den jobbigaste på länge och har känt att det varit på gränsen till kollaps verkligen..

Veckan då:

Måndag - Rubinen, Kullen 7 - 13.30, köpa dator ? , shoppande av annat smått
Tisdag - Löööön, Betala räkningar, Lotta kommer och sover över, käka middag + bio kanske ? Jag bjuder !
Onsdag - Åker ner till Sthlm för att jobba på e.m.
Torsdag - Shopping i Kista galleria ! Leonie ! Ta ledigt så du kan följa med mig, eller min arbetslösa (?) moster ? Följ med mig ! , åker hem till Hudik igen mitt på dagen typ.
Fredag - Jobb Växelvården 16 - 21
Lördag - Vinterskoj + säsongens första (för oss) afterski på Sportcenter i Hassela
Söndag - Lugna gatan ?

Ja mycket som kan ändras. Min första onsdag på 16 veckor som jag inte ska tillbringa på Bockarna. Känns skumt. Min första helg sen i november (om man inte räknar den helgen jag var sjuk då förstås) som jag inte ska tillbringa nätterna på Subway !

Mår riktigt bra nu. Bortssett från mina sömnproblem och min onda hals. Får jobba mkt. Tjänar pengar som en idiot, har vänner och familj, han är borta igen.. En annan lägenhet på de här skulle göra susen.
Egenligen är jag bara så här glad för att min dator funkar igen. Överlycklig ? JAA !

Borde sova. Fattar inte värför jag inte sover. Är inte speciellt trött längre. Sov drygt en timme hos M&P idag när jag vart där under kvällen, somnade till Borat, en av mina favoritfilmer. Ja men 4,5 timmars sömn de senaste 2 dygnen, det ska väl räcka ? Ingen förstår vad som är fel på mig och mitt sovande som jag inte har.

Nä, nu ska jag kolla runt resten av internetvärlden. Har ju missat så mkt de senaste dagarna..
Och ja, varför skaffar inte alla bloglovin och följer alla sina favoritblogggar där ? är ju så himla mkt lättare att hålla reda på dom då ju ! (Och jag kanskse får en och annan till prenumerant, det vore ju ganska tufft ? töntiga som sitter och fiskar efter prenumeranter..) Anyway, Get it !

Men dåså. Natti och nu hörs vi regelbundet igen !

Billion dollar baby/kung i baren ?

Det kan vara jag. Pengar i överflöd kommer jag nu ha efter att fått in alla löner som jag ska få. Var idag och hämtade min lön från Subway, vart överraskad då jag fick mer pengar än vad jag trodde. Nästa lön blir på tisdag. Då landar det flera tusentals kronor på mitt konto. Närmare bestämt strax över 10, och då jobbade jag lite i december. Nöjd som ett svin är jag ! Kommer även att få en till liten lön på torsdag. Åker ner till Sthlm igen på onsdag och sopar lite damm och tjänar en extra hacka på det. 3 löner  på en och samma månad. Hur många har det ?

Fikan på Skutan var nice. Trevligt att träffa gamla kamrater sen gymnasietiden. Också trevligt att fika. Räkmacka och en latte. GOTT ! Bestämde lite angående skidagen på lördag. Vi tänkte ändra det till en anglingsdag då det var så jävla dyrt att hyra skidor (+ öl, + liftkort + bensin till Hassela + käk + massa annat), men så vart det krångel med anglingsdon och sånt så, vi ska nog rulla en snögubbe på Sofie gård istället. Kanske att vi åker en pulkåkning eller två. Får se om jag vill köpa mig en pulka isf (för kan det kan jag, här finns det resurser)  Sen blir det after ski, utan pjäxor denna gång med. hem till Sofie igen för att käka middag för att sedan åka tillbaks till Sportcenter för att röja ett tag till. Övernattning i Hassela.

Jobbet idag gick bra också, trots mina 3,5 timmar av sömn det senaste 2 dygnen. Trivs så bra på den nya avdelningen, och de verkar trivas med mig. Ska jobba i morgon också. 7 - 13.30, för att sedan bege mig på stan för att kika grejer, dvs en ny dator ! OM INTE NÅGON HAR EN SHYSST DATOR ATT SÄLJA TILL MIG ? För det skulle ha vart nice. Lämna en kommentar isf :P

Mer då? Försöker minnas allt det viktiga som bör berättas nu när man inte kan blogga regelbundet, annars, när man har tillgång till dator och internet jämt så kan man ju blogga direkt när man kommer på något bra att säga.Nu måste man springa runt och komma ihåg allting som man vill ha sagt. Och ingen vet hur lång tid man kan få gå runt och försöka komma ihåg det !

Orka skriva mer nu. Är ju som skrivet inte van att blogga längre, börjar komma ur form.
Får se om det börjar klarna upp med datorer och internet och sånt antingen ikväll eller förhoppningsvis efter jobbet imorrn. Hörs !

Snöbög

Det värsta är att det snöar idiotiskt mycket här. Jag kommer typ aldrig överleva den här vintern med min bil om de ska vara så här mycket snö ! Måste väl typ skaffa snökedjor till bilen eller nåt.

3 timmar kvar till jobb.. Någon som vill byta ?

Funderar på om jag ska åka hem. är så hungrug. Men ja, orka, samtidigt så börjar jag ju bli trött så.
What to do ?


Jobbar ihjäl mig ?

Kan hända att jag gör det.  Allt började igår: (läs fredag)

Suway 00 - 03.30
Kullen 14 - 20
Subway 00 - 03
Kullen 08 - 14

Ja jag bärjar alltså jobba om  ca 4 timmar igen. Så istället för attt sova så sitter jag hos M&P för att vara nära en dator.Min dator oh blogg abstinens är inte att leka med. Linus försökte med min dator ikväll igen utan någon större framgång.
Ska pröva en sak till innan jag ställer mig på måndag och köper ALLT nytt !

Såg även att de blir bra lön den här månaden. Och när man har världens bästa M&P som jag har så blir det ännu bättre.
Total intjänad dricks denna helg - 138 kr. Fick en hundring för att jag körde 2 snubbar 200 meter. Skulle ha skjutsat till Delsbo egentligen för 1000 kr ! Men de ångrade sig typ och jag vart lessen. Har också hunnits lycka med att köra fast 2 gånger idag, en gång riktigt rejät, de där killarna fick knuffa iväg mig vilket som tur var gick efter mkt om och men.Jag ahr också varit på väg att köra år helvete en gång, backade in i en bil också. Är jag en duktig bilförare jag eller ?
Ja, när jag inte kör bakhjulsdrivet. det är fan helt CP det !

Men man vänjer väl sig efter ett tag får jag hoppas. Annars får de där bli min sommarbil och jag får vara bil-lös på vintern.. (Alla vet att det aldrig kommer att hända.)

Imorgon ska jag  fika på Skutan med Emmelie och Sofie. Skaa även planera våran skiddag som vi ska ha på lördag med Sofie. Måste även komma ihåg att Emmelie fyller år i morgon. Kan bli så jävla pinsamt annars.. Egentligen borde amn ju skicka ett sms redan nu..
Ska också gå och hämta min lön på Subway imorgon ! Yeh yeah, pengar till mig.

Nä om man nu skulle försöka blunda och sova ? Risken är ju att man aldrig vaknar igen. Är så hungrig också, vågar inte ta nå att käka hos M&P hellernu mitt i natten. De  vet inte ens att jag är här liksom..

Nämen god natt då.
Vi får se när vi hörs igen..

Detta sabbar ju in statitstik att inte ha dator eller internet...
..Jag som skulle göra värsta sammaställningen på min 1 - månadsdag. "/

Inga läsare alls

Jag bara måste ha en ny dator nu. . Med ett fungerande internet.

Bloggabstinens

Hemma hos M&P, kunde inte somna så åkte hem till dom. Sover fortfarande inte och ska börja jobba klockan 14. Not nice. Saknar bara min dator jag. Huuu! Bloggabstinensen tar över hela mig !

Var en lugn natt på Subway, slapp jobba med chefen också för en gångs skull.
Har även både färgat och klippt mitt hår. Vart tiktigt nöjd med resultate, också fö r en gångs skull.<bild ska visas så fort jag fått nå ordning på mitt liv.. (datorn alltså)

P lovade mig iaf att han skulle låna mig pengar till en ny dator. Måste uppdatera lite jag nu. Sen får jag väl så lov att gå och lämna in mitt internet. För det verkar helt paj ju. ONICE !

Nä ska ta och försöka vila lite nu medans man ändå är här i M&Ps lugna vrå.
Hörs sen

...

Bra nog bög att inte mina mobilinlägg komemr upp. Alla dessa fina bilder jag tagit och sånt + att jag slösat pengar också.
Allt är bajs.

Vill ha min dator.
Hörs !

Vid en Dator

Är vid en dator nu för en gångs skull, så nice. Har haft bloggabstinens till max. Mycket har hänt de senaste dagarna. eller inte mkt, men rätt mkt.


 • Har haft en sårolig onsdagsutgång
 • Åkte ner till Sthlm
 • Jobbade i Sthlm
 • Hämtade min Volvopärla i Sthlm (som förövrigt inte än en 440 som jag kan ha sagt. Volvo som volvo för mig, kan itne så mkt med modeller och sånt. Men det är en iaf !)
 • Ska jobba på en ny avdelnig på Kullen i helgen :)
 • + att jag ska jobba båda nätterna på Subway
 • Hade en ännu roligare Rock n roll torsdag ( Mespop torsdag), Hade SÅ kul. Slutade i morse.. Eller typ förmiddagen. Så värt det.

  Har haft så himla kul de senaste dagarna. Nu är jag trött som en gris. Vill ha min dator tillbaka. Den är hur trasig som helst. Men ska dock börja jobba på Linkans avdelning nu så kan tjata lite extra på honom  :)  Nä nu ska jag dö en stund.

Hörs när jag fått min dator och mitt liv tillbaka !


Bokat

Då var resan ner till Sthlm betald och klar. 10.35 åker jag neråt till Sthlm. Usch ska bli jobbigt med tanke på kvällens göromål, men men, vill man ha en bil så vill man.

Är hemma hos Jessica nu och ska käka. Gott ska det bli och hungrig är jag. Nu ska jag titta mer på Simpsons som jag missade igår.
Hörs sen

2 bra samtal till

Pappa ringer och berättar att ha köpt en bil åt mig frågar vilken tid jag kan ta bussen ner till imorgon och hämta den. Börjar tänka efter och kommer påatt jag ska börja jobba kl 15 imorron. Med min oändliga tur så ringer privat nr medans jag pratar med P (älska samtal väntar) och då är det ju inge mindre än jobbet som ringer och berättar att det blivit nåt fel och att jag inte kommer att få jobba ! Hur tur har man inte ?

Så imorgon 10.35 går min buss ner mot huvudstaden för att hämta min pärla. SÅ KUL ! Samtidigt som jag även skulle hjälpa pappa med jobb och tjäna n extrahacka. Vilken lycka !
Så utgången ikväll blir INTE så hård som den hade kunna blvit. Det blir väldigt lugnt.
Synd bara att man inte hinner stanna nåt i Sthlm för att hälsa på nära och kära. Men ska ju antagligen jobba på Subway på fredagen och vi åker hem tidigt på fredag morgon, så måste hinna hem och sova innan nästa jobb.

Men snart så. När ni minst anar det så dyker jag upp hos er i huvudstaden igen ! :D

Ja fy vad kul det känns. Allt vart så himla bra helt plötsligt. Bil hela veckorna igen, så ännu fetare ska jag bli. Det är ett som är säkert.

Klart att jag lägger ut bilder på Pärlan. 

  

Måste nu gå och göra mig i ordning för Jessicas middagsbjudning som börjar kl 16.
Hörs sen !

Väckt av fel person

Blev alldeles nyss väckt, en timme i förväg av jobbet istället för Jessica. Gör inte så mycket iofs. Ska jobba imorrn torsdag 15 till 21. Blir bra. Då kan jag ta bort lördagsturen den 31:a med gott samvete och åka skidor hela dagen !

Måste ringa Sofie idag och snacka angående det. Vill ju inte ta bort jobb om de inte blir nåt liksom.

Såg även till min fasa att det är karaoke på lördag ! SKANDAL ! Jag kommer med största sannolikhet inte att få gå. Både p.g.a min pengabrist + att jag lär säkert vara jobba på Subway i helgen om vi nu ska lära upp någon ny också.
Jag vill gråta.
Såg till min lättnad att det är karaoke den 14/2 också. Med det är ju alla desperata singlars favoritdag. DÅ kan man ju inte stå och sjunga karaoke och skrämma iväg alla ? Eller kommer det fler desperata singlar som gillar karaoke dit ? Det är frågan. Måste klura mer på den.

Karoke eller desperat singel-mingel ?
Hörs, läre gå och börja fixa mig i ording för dagen

(Jag har sovit 4,5 värdelös-sömn-timmar)

Pingvin-servitris

Inga värdelösa filmer inatt inte. Har hittat andra nöjen - bloggar och spel.
Har suttit nu sen säkert kl 5 och lira ett spel på spela.nu. Man är pingvinen Penny och måste tjäna ihop pengar för hon vill hem typ. Skitkul.Mkt klickande bara. Pröva vetja !

Måste somna snart. Är ju inte långt kvar tills Jessica ringer och väcker mig.
Godnatt då. Eller god morgon. Det är som man vill det.

Lycka till med serverandet till pingvinerna så hörs vi sen !

What to do ?

Har inte somnat än. Har inte heller tittat på några värdelösa filmer.
Hittade istället ett gäng bra bloggar som jag suttit och läst. Nacken gör hur ont som heslt nu efter att ha suttit sen 00 typ och bara glott på min dataskärm som egentligen är en tvskärm.

Nu känner jag även att hungern börjat ta vid. Så frågan är om jag ska några rostade mackor, behöver ju inte snåla längre då jag länsade sparbössan  och tog alla enkronor jag hade och köpte mig ett packe rostbröd och godis. Hela kalaset gick på 29 enkronor. Jag hade tur som hade Jessica med mig som delade pinsamheten med mej. Hatar verkligen att betala med enkronor, småpengar , kontanter. Jag är igen cashmänniska. Mitt kort - mitt allt.
Tack för hjälpen iaf !
Ska även lira lite Bubble Shooter på Hamsterpaj, snacka om tiddödare.

Nä som sagt. Några rostmackor nu och en värdelös film ? Why not ?
Hears.

100:de Inlägget

Mitt hundrade inlägg på min blogg som funnits i 22 dagar. Tycker jag var ltie bra gjort. Ja, som det  lilla mattegeniet man är så räknade jag ut att jag har skrivit ca 4,5 inlägg per dag. Om man räknar ut sånt där medelvärde eller median eller vad de nu heter. Ganska bra gjort iaf :) Jag har även haft ´24 unika beökare idag. Skule vara späänaden att veta vilka alla är. Tror jag kan ränka upp till typ 10 st somjag skulle kunna veta vilka det är.. Vilka är resten då ?

Så lär ju fira det imorrn då på Bockarna :) (+ middag hos J)HAHA. Ännu en dålig ursäkt för att gå ut. Kom på de härom dagen också att jag har gått ut varenda onsdag sen idioten stack (både nykter och onykter), han stack den 7 oktober, så sen onsdagen den 8 oktober då.. Ganska mkt det med.Ja det blir 16 onsdagar i rad..  Med min snabba huvudräkning.
Inget jag ångrar. Har garanterat haft utkul varendaste gång.

Ja mer då? Lär ju inte sov denna natt heller. Ska väl kolla på ett gäng dåliga filmer nu när allt bra på tvn är slut.
Det får avsluta mitt hundrade inlägg !
Grattis på mig och min blogg !

Hörs sen

Missade Simpsons

Skandal ! Käkade sådär runt en halv sju, satte igång en värdelös film som jag skulle titta på till Simpsons börjar  kl 8. Stänger av den värdelösa filmen kl 7, tittat på "Vem vet mest" på 2:an till halv 8- Frösöker hålla mig vaken medans jag tittat på sista avsnittet av Cops innan Simpsons börjar. Vaknar halv 22, har även missat första halvtimmen på Ali G In Da House som jag ahde tänkt titta på.
Vill bara somna om nu. Men det lär väl adlrig gå.

Vi hörs väl mer under nattens gång skulle jag gissa.

Mat

Nu ska här lagas mat !
Spaghetti och tonfisksås! Hur gått som heslt. Ska göra massor också så jag kan käka när jag blir hungrig inatt. Kan behövas. Även att Jessica ska bjuda mig på käk imorrn.
Stuvade makaroner och korv. Hur gott som helst ! Nästan så att jag längtar !

Nä iväg och håll koll på maten vetja !
Hörs

Dagens inhandlande:

Shoppade en tjocktröja, en t-shirt och mjölk.
+ några öl :)'Fick ju inga pengar i handen. Kläderna blev bara på 400. Men köpte ett par mjukisbralls åt Jessica, så då får jag lite pengar av henne :) Nice de !


Still trött

Jag kommer sova samtidigt som jag skyndar ner på stan i snöovädret.

Så trött

Jessica ringde nyss och väckte mig... Rätt jobbigt.. Beställde väckning till klockan 15 igen. Så jag lägger mig nog nu.
Fast är ju iofs inte så galet trött som jag trodde jag skulle vara. Men tillräckligt trött.

NATTI !

Värdelöst

Värdelöst att jag bara har värdelösa filmer
Värdelöst att jag inte sover.
Värdelöst att jag fortfarande är hungrig trots min finska pirog
Värdelöst att jag börjar få ont i huvudet
Värdelöst att jag också är törstig, vattnet i glaset är slut.
Värdelöst att jag måste snart resa mig ur sängen för att fylla på det tomma glaset
Värdelöst att jag antagligen kommer titta på en till värdelös film nu.

....Värdelöst att allt är värdelöst..

Det svåraste med att blogga är att komma på rubriker..

Vaken fortfarande. Ingen som hade väntat sig nå annat. Såg en till värdelös film, The Perfect Holiday - inte sevärd. Orkar inte ens berätta om den så dålig var den. Måste få se en bra film snart. Har ju bara skit på min dator verkar det som.
Hugrig är jag okcså. Mina 2 toastmackor som jag gjorde när jag kom hem har ingen effekt längre.. Åååh jag vill hem till M&P, var så längesen jag träffa dom. I fredags sist. Jag som brukar träffa dom varje dag i princip. Men nu skanr jag dom. Dom går ju och har magsjuka där, så vill ju inte åka dit och riskera att bli magsjuk.. Men ja, snart åker jag dit ändå.
Vill ha deras käk också. Mitt käk som jag lagar är inte på rikitgt. M&P-käk nu tack !

Synd om mig. Ensammast i världen kände jag miig nyss. Sen hörde jag Skräcken skväla och insåg att jag inte var själv. Även om jag efter den första käsnlan kände att jag ville vara själv. Skräcken kan vara jobbigast med.
Snart kanske hon har en hel 3:a att lunka runt i och bränna kalorier. Det kan behövas !

Har bara 4 mackor kvar också. Så måste vara sparsam med dom.  Även att min toastgrej typ är trasig, mackorna fastnar fast jag t.o.m häver dit smör innan så de inte ska fastna, sen att det är typ teflon så de ska inte fastna vilket fall. Skitgrejer.
Nr 1 på födelsedagslistan: Smörgåsgrill - mackmaskin -toastgrej. Kalladet vad ni vill, en sån vill jag iaf ha.

Har faktiskt mina finska köttpiroger. Ska ta fram en och käka nu. Har ju ingen ost heller så de är inte lika gott. men de får gå ändå.  Ska be P köpa med sig billig ost från Sthlm innan han åker hem.

Ska göra mig lite mat nu då sn blir de nog en film till. Orka annat. Och framför alltt, orka sova !
Det är väl ingen idé att skriva natti. tror ajg gjort det på de senaste 2 inläggen och än har jag inte lagt mig såå..
Hörs då !

Hemma

Bloggen fungerar igen !
Är nu hemma efter en trevlig och lugn kväll på Skutan med Fia. Pratade massa bajs men även massa bra saker också. Vi har kommit på lite nya saker och planer för framtiden och det kommer bli så himla kul och jävla bra så jag kan inte bärga mig. Vet inte om det är värt att berätta det än eftersom det ännu bara är planer och, men det ska bli av ! Så är det bara.

..Äh orka ha hemlgiheter, jag och Fia ska bli sambos ! Kommer bli så himla bra. Vi både kommer att spara så himla mkt pengar framförallt jag med mina 3000 krs elräkningar.Jag kommer att ha sällskap oftast, jag kommer att ha ett badkar, jag kommer bo på rätt sida av stan, jag kommer bli så himla lycklig ! Lycklig och framförallt RIK !

Så nu är vi på jakt efter en 3:a på öster. Jag skulle ju vägra bo i hennes minilägenhet, det går aldrig. Varsitt sovrum är ett måste !
Detta kommer bli så kul. Jag KAN inte bärga mig.

Imorgon ska jag på staden med Jessica. Säger det typ varenda dag men det blir aldrig av. Men ska försöka dra mig upp i tid och ta mig ner. Ska försöka skrapa ihop pengar genom att göra mig av med pengar. Shoppa för mina presenkort, få lite pengar över på dom för att sedan få de resterande pengarna i handen. Smarta jag :)
Så imorgon ska det handlas kläder och blommor och alkohol.
Sen träffa Fia igen till kvällen för att börja planera. :D Längta.

Ska försöka sova nu. Fast är inte trött så slänger nog på en film först. Kan man kanske somna till den så :)
Natti. Hörs imorgon.

Orka att bloggen vägrar funka

MMS

Orka att bloggen vägrar funka nu när jag är hemma och har massor att skriva. Desto mer har jag väl att göra i morgon. God natt. Hörs kanske sen om det börjar fungera och om jag är vaken. Vilket är ganska troligt !


Refill

MMS

Refill


På Skutan.

MMS

På Skutan.


Nyvaken.. IGEN !

Ja somnade om ganska snart efter att Simpsons slutat, har nu vaknat igen lagom för att kunna kika på Simpsons igen :) Nice det.
Blir Skutan en sväng med Fia ikväll. Var längesen jag träffade henne så de ska bli nice.Så det blir till att hoppa i duschen nu ch göra sig i ordning. Dock blir det i reklamen på Simpsons. Och inte får jag håret klippt som jag hade planerat. Trååk. Men har ju en dag frmaför mig i  morgon också. Om jag nu inte väljer att sova bort hela den dagen med.

Nä, nu har jag tom missat de första minutrarna av mitt program.
Mobilbloggning får Skutan utlovas !

mmm..käk..

Vart stuvada makaroner istället för spaghetti. Me like !
Alldeles lagom innan Simpsons. Eller ja, lite tidig kasnke. Ca 5 minuter kvar. Maten hinner ju svalna iaf.

Smaklig måltid Carro !

Nyvaken

Efter att ha somnat kring 10 i morse så har jag nu vaknat efter 5 timmars dålig sömn. Är fortfarande trött som en apa och vills sova mer, tänkte dock försöka att låta bli så man kanske somnar i någorlunda tid ikväll istället så man hamnar en en normal dygnsrytm igen. Inget av de lär troligen hända.

Jessica och jag har börjat med att bryta våra planer redan första dagen. Vart inget ut-och-gå-runt-Lill Fjärden-idag. Hon rigde mig runt 20 över 2, vaknade till men låtsades att jag sov och försökte somna om. Det gick inte. Ringde upp och vi bestämde att vi börjar imogrgon istället :)

Ingen vet vad jag ska göra ikväll. Jessica tänkter inte umgås med mig. Fia ville gå på Skutan någon kväll. Synd att jag inte har ett öre pengar. (förutom mina 50 kr som ska gå till onsdagnöje).
Jag ska nog iaf städa kattlådan idag, det börjar lukta ammoniak i mitt badrum. Då vet man att det är dags liksom. Sen tänkte jag att jag som tjatat så länge om att jag ska klippa mig. Idag/ikväll när jag ända inte kommer ha någonting för mig. Passa på att klippa dig kvinna ! Så kväll ska det ske.
Så kan man färga håret på söndag när det blivit den 25:e och Subway pengarna trillar in. Kan ju bli en ny Petra nu när hon flyttat. Varit avundsjuk på hennes frilla ett tag så. Ska försöka göra mig en liknande. SÅ tufft.

Hungrig börjar jag bli okcså. Spaghetti och bacon ska det bli. Bara jag orkar ställa mig och göra någon mat. Men skulle vart nice. Får börja med det snart så kan man sitta i sängen och kika på Simpsonsrepriserna kl 16 samtidigt. Blir nog nice det tror jag. Åh, kan hända att jag måste power-napa 10 minuter innan jag börjat. Det tar trots allt inte lång tid att laga spaghetti och bacon,.

Hörs senare. Nu: Powernap sen käk.

Respons

Kom hem för en stund sen från jobbet. Gick väldigt bra inatt. Hade 2 sjuklingar att ta hand om, väldigt lite att göra med andra ord, fick också höra hur duktigt och snäll jag var. Kul med lite tacksamhet då vissa gamlingar inte uppskattar en alls. Får se hur jobbandet ser út för den här veckan. har inget inplanerat än så länge.

Gårdagen var så himla trevlig tycker jag. Gick bra att jobba på Subway, trots att jag jobbade med chefen igen. Ett par dryga kunder men det får man rälna med.
Efterfest hos Peter sen, eller Kräftkalas som vi valt att kalla det. Internt, dock kul för oss som vet."DU är inte bjuden".. haha jag tror jag dör !
Vidare till nästa "efterfest" så där vid halv 6 snåret. Trevligt där med. Lyssna på Volbeat, käka cashewnötter och snacka bajs. Mkt trevligt. Vart sent (eller tidigt) iaf. Pigg var jag iaf när jag klev upp strax efter 8 på kvällen.. :P Och blev bjuden på en god middag. Fränks för det !

Det var gårdagen i stora drag.

Idag då?
Tänkte börja med att somna, känns som om det kommer ta ett tag, Sen träffa Jessica på staden för att kolla lite, även gå runt Lill Fjärden också. Ja vi har bestämt oss för att bli träningsnarkomaner, dvs, att vi ska sluta äta skit som godis och donken var och varannan dag, försöka ta oss runt Lill Fjärden så ofta som möjligt, kanske försöka låta bli att gå ut så mkt ? (alla vet att det aldrig kommer att hända).. Ja vi har en plan. Som vi förhoppningsvis kommer att fullfölja hyfsat bra.

Läste en kommentar som jag fått nyss. En okänd människa skrev att hon älskade min blogg ? Vart glad över det. Började dock också fundera över varför okända männiksor älskar min blogg ? vad gör min blogg till någon speciell blogg ? Trodde knappt att min blogg skulle intressera mina vänner, bekanta och familj liksom. Inte för att jag klagar, kanske är det jag som blir nästa BlondinBella ?  HAHA

Nä, nog uppdaterat för stunden.
Vi hörs när vi hörs.

En timmes jobb kvar..

MMS

En timmes jobb kvar..


Så var det dags igen

MMS

Så var det dags igen


Ont om tid

Idag har varit en hemsk dag. Inte mått nå vidare bra alls. Vaknade typ halv 6 på kvällen, fortsatta dock och sova, fram till 8 ungefär då jag klev upp och blev bjuden på middag. Baconlindade, fetaostfyllda kycklingfileér gott !
Tror jag slutade dricka öl runt halv 10 i morse. konstigt att man inte mådde så bra då.

Ja, är på jobbet nu. Har cola och godis med mej, känns som en sån natt. Måste kolla tv-tablån också.. Se om det är någon bra film inatt.

Huu är så himla trött fast än jag sovit som en gris. Hur ska detta gå ? Ja iväg och jobba med mej nu. Blir kanske någon mobilbloggning under natten. Får ju inte gå tillbaks hit till datorn på personalrummet efter att jag varit in till någon av de sjuka.

Hörs en eller ännu senare.


Middagsbjudning

MMS

Middagsbjudning


Älska Volbeat och cashewnötter

MMS

Älska Volbeat och cashew nötter.


Kräftkalas hos Peter

MMS

Kräftkalas hos Peter


Godis och film

Har precis kollat på Janne Långben The Movie med Jessica nyss. Vart och shoppa godis och dricka före det. Svänge okcså förbi Donken och köpte med oss 4 cheeseburgare, synd att jag år 3 och J en bara :S Men men, gott var det !

Hitta på mer då tills klockan blir 12 ? Får se.
Verkar som om de blir efterparty inatt iaf :) Kul de !

Hörs imorgon. Kanske mobilbloggar från partajet om de blir nå.Annars hör vi.. SEN !

Orka

Meeen svara för all del inte !

Blä

Blir till att jobba ändå. ONICE ! Hde ingen lust med det.
Ja,ja. Ska iaf rpesentera en ny tjej för chefen imorgon. Blir förhoppningsvis bra.

Käkat stuvade makaroner och köttbullar nyss ( Felix Delikatess köttbullar, vägra käka några andra köttbullar än hemmagjorda, och de här Felixarna då ). Mätt vart ju och de var ju bra, för de var det som var syftet. Mättnaden alltså.

Börjar jobba klockan 12. Får se om man hinner gå på någon förfest eller inte. Ska ringa och prata med Linus snart. Måste sova ett tag till. Ska ringa Jessica först angående snacket med den der förhoppningsvis nya Subwaymedarbetaren.

Hörs.

13:35

Vaken, men SÅ trött.
Tror jag lägger mig en stund till.

Skitfilm

Såg en skitfilm Grandma's Boy . Halvskoj ibland. Mest dålig.
Mackorna var torra. Tur jag hade te att doppa i.

Upp i tid imorgon för att bege sig mot bolaget med J. Bönaoch be för att man slipper jobba på Subway imorgon. Annars blir de bara efterfest. Kul det med men ja. Hade vart skoj att vara med under hela kvällen.
Börjar få ont i huvudet med. För ovanlighetens skull ? INTE. Hatar att man jämt ska behöva ha denna huvudvärk. Man kan ju fan inte käka treo varje natt heller. Därför blir de bara mina insomnings tabletter nu Får se om dom hjälper utan treo ens. :P haha. Nä då. 

Hörs imorgon och håll en tumme eller fler för att jag ska få vara ledig imorgon natt. (Ska ju jobba söndag natt okcså. Orka jobba 5 nätter på en och samma vecka liksom, konstigt man får sömnproblem ?!)

Kapten Röd - nya favoriter ?

Hunger

Jobbar på ett jävla mackställe men msåte ändå käka torra äckliga mackor hemma utan pålägg. Det är fan inte klokt !

Och med det sagt så säger jag God natt hörs imorgon.
Nu ska jag äta torra äckliga mackor och kika en film !

Visdomsord ?" Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt.
Och ditt hus är aldrig nåt hem utan kärlek är du alltid tomhänt "


Hos J

Är på fjortispartaj hos Jessica. Högljudda barn, jessicas syrra med polare. Har lirat lite Guitar Hero, alltid lika kul.
Börjar jobba 23, Subway. har ingen lust, ska säga att jag inte vill jobba imorgon då jag ska hitta på massa skoj med Le gang. Det var för längesen.

God mat på texas iaf. vart bajsmätt. Åt (sedvanligt) Quesadilla, massa kött, räkor, grönsaker och mozzarella i. MUMS !

Hörs inatt när jag slutat jobba efter 03.

På texas

MMS

På texas


Tråkigt !

Vakande nyss. Trodde fortfarande att det var morgon eftersom jag fortfarande kände mig så trött och så var det så mörkt ute. Till min stora förvåning är klockan 16:20 och inte alls typ någonstans där vid 8 som jag trodde att klockan var. Hade massa missade samtal och sms, ingenting som jag egentligen ville ha. Chefen från Subway hade ringt och berättat att jag börjar 23. Till råga på allt så är det G-fest, ska man försöka fatta vad dom vill ha för nåt, små, fjortisfulla 16 till 18-åringar som man absolut inte orkar med.

Måste egentligen skynda mig att börja göra mig i ordning. Bordet på Texas är bokat till 19. Och att fixa mitt hår efter att det tvättast tar en evighet. Håller på att snakca med Linkan nu, snackar om att kanske dra till Peter imorgon. Hans brud åker härifrån (så man får ha Linus för sig själv en stund, han har ju blivit så jävla lam nu den senaste veckan..) så hade ju kunnat vara skoj att hitta på nåt. En Rock n Roll torsdag var det en evighet sen vi hade. Kanke blir en  Rock n Roll lördag då ? Skulle ha vart nice.
Jag ska nog fan vägra Subway i morgon.

Måste göra mig i ordning nu. Idag ska jag även äta upp mig för en hel veckas tid !

Orka rubrik ?

Hemma igen efter ännu en natts jobbande.
Har varit FÖR lugnt inatt. Hade 3 sjuklingar att ta hand om, har därför inte gjort mkt. Tog därför tag i avdelningens tvätt. Har tvättat 5 maskiner, och hängt och vikt tvätt i massor. Synd att tumlaren är från 1850.talet så den tar ungefär en vecka på sig att torka en halvmaskin. Så var lite blöta grejer kvar efter att jag avslutat mitt jobbande. Tror dagpersonalen var rätt nöjda ändå. Hann lösa 7 korsord helt och håller också. Fick världens dunderhuvudvärk utav det bara.. "/

Fick ett överraskande samtal också från en speciell person, det vart jag mycket glad över och kände mig riktigt omtyckt och saknad.. Av precis rätt person också. Hoppas vi får träffas imorgon nu bara. :D

Har funderat, kan ju egentligen inte jobba på Subway i helgen då jag varit oren på Kullen, jävligt snyggt att ställa sig och hålla på med mat då liksom. Nä, får ta ett snack emd bossen. (Nog för att man egentligen inte smittar om man duschat och sånt, och självklart inte om man blivit sjuk själv då förstås, då smittar man bra nog.)
Ja får se. Om inte annat så skulle det vart nice att slippa Subway vilket fall.

Har snackat med Sofie också, pratade om att ta skid-dagen den 31:a istället. Jobbar kväll både fredagen och lördagen men har jag tur så kanske det går att ta bort lördagen. Har jobbat 2 extra nätter och kommer attt jobba en till vilket ger mig 30 extra timmar. Så nog fan skulle jag kunna ta bort 5 timmar för att få åka skidor och gå på afterski ? Det kan jag ju fakttiskt unna mig tycker jag.

Efter att ha bäljt i mig min dunderkur bestående av 2 treo och 4 valerina nu så borde jag nu kunna somna ganska omedelbart. Förhoppnigsvis.
God natt och vi hörs senare.

För övrigt så är det - 18 grader ute just nu i Hudiksvall.

Allt som behövs för att jobba

MMS

Allt som behövs för att jobba natt.


fortfarande trött

Vill fortfarande inte göra något mer än att ligga kvar i sängen hela dagen/kvällen/natten men har lovat att springa på bolaget och köpa en falska Pernod till pappa innan jag åker hem till dom. Orka egentligen. Men, men, får ju käk när jag kommer dit iaf. Sen ska vi ju käka på Texas imorgon också. ska bli nice och GOTT !

Nä. Ska vila 10 minuter till sen upp och göra mig i ordning för att åka ut och uträtta min ärenden och för att börja jobba kl 21. Får se om jag hinner skriva nå mer hos M&P innan det är dags att jobba. Har förstått nu att jag ska ta hand om sjuklingarna igen. Så blir en ensam och övergiven natt för mig. "/ får ju inte ens lämna avdelningen innan det är dags att gå hem "/

Desto mer mobilbloggning blir det då. Får hitta saker att ta kort på :) Kan bli skoj, tiden lär ju gå om inte annat.
Hörs sen


Trött

Nyss vakna typ. Är trött som en gris, låg och snacka halva natten med mitt besök. Var trevligt, snackade mkt om förr i tiden., Nice de.

Har gjort mig lite te och ska käka mackor till det nu. Nu har man ju iaf mjälk att ha i teét. Hata te utan mjölk..
Får uppdatera mer sen. just nu är de bara mina mackor,te och en film som gäller och inget annat.

Hörs sen

Bockarna fast hemma

Kvällen har varit grymt rolig. fy skoj, skoj, skoj !
Palla mer nu liksom- Även om jag kunde ha velat gå på efterfest med en viss hottie. Men, palla de med liksom.
Nu blir de snart till att sova. Om jag inte får sällskap... :P Bad me !

Oj, skrev jag det just ? HOPPSAN !

Haha Åsnan var roligast ikväll iaf !

Partaj
Party Like A Rockstar !

Nyäten

Har precis käkat en pubmacka på Bockarna, var hur gott som helst.
Hittade ingenting på stan heller. Lämnade bilen och fick en ny bil. Nice de ! 

Sitter just nu och dricker en öl. Fick ju så lov att dricka en cola till maten. Tråkigt men.
Får se om jag orkar ta tag i mitt hår och klippa till det lite snyggt nu. För övrigt så måste jag se dokumentären "Med Solen i Ögonen " ikväll med Lars Winnerbäck -   En av mina gudar. Ska bli himla intressant att se. Synd att man typ borde vara inne på minst 3:e ölen.

tack och hej. Nu ska jag göra annat.

Tröttast ?

Vaknade nyss. Gick ganska bra att somna efter min blandning av läkemedel och naturläkemedel :)
Skönt. Fast skulle lätt kunna sova flera timmar till. Men nu blir det till att hoppa upp ur sängen och börja göra sig i ordning för stadsbesök. Måste också lämna tillbaks bilen.

Pubmacka klockan 18..

Jobbet ringde nyss, ska jobba natt på torsdag och söndag med. Blir nice. Skulle ha fått jobba fredag och lördag också, men vågar fan inte ta på mig nattjobb pga Subway, skulle ju inte kännas jättenice att helt plötsligt inte kunna jobba helgen längre när jag sa till chefen senast igår att jag kunde jobba helgen.. Han blir ju så nedrans arg. En bra sak är att  tror att det blir vanligt jobb, inte ha hand om de sjuka. Blir ännu mera nice. Ingen ensamhet ju :)
Och massa pengar till mig !

Vila ögonen och ryggen en liten stund till för att sedan börja dona och fixa med allt som måste göras. Har sagt i flera dagar nu att jag ska klippa mig. Och ikväll ska det fan bli av också, efter att jag druckit en öl till maten på Bockarna. Men det ska nog bara förbättra resultatet tror jag. :D

Hörs sen

Svårt ?

Hur kan det vara så segt att inte kunna somna ? Blir galen.
Och så den här jääävla hostan. Blir ännu mera galen.
Och huvudvärk till råga på allt..

Hjälp mig ?

Treo + 4 valerina ? Värt ett försök.

14 Januari

Dvs att det är en månad kvar till Alla Hjärtans Dag . Blir min första ensamma Alla Hjärtans Dag på 6 år.
Skumt. Men samtidigt ingenting jag kommer lida utav.

Bara en tanke som slog mig..

Isolerad

Har känt mig så ensam hela natten. Inte kul att ha hand om sjuklingarna. Man får inte umgås med resten av personalen då, man är ju "oren" .. Såg mina bilder nu som jag lagt ut. De såg då bra mkt snyggare ut på min telefon än vad dom gjorde på bloggen. Men det bjuder jag på.
Jag är ju faktiskt inte ute efter att se bra ut på jobbet. Och det är dessutom totalt omöjligt i de där jobbdressarna och även ännu mera omöjligt i calicimunderingen.

Tog med mig en uppsättning sån mundering för att Jessica ska få prova på hur det är att vara mig på mitt arbete. Tar närmare en minut att sätta på sig de kläderna och det har jag ungefär gjort 25 gånger inatt. Mindre kul.
Var en lugn natt iaf och det har gått väldigt bra att jobba trots ensamheten och övergivenheten.

Mitt jobb var för övrigt med i tidningen idag. Det stod nåt om att brandkåren fått rycka ut för att frakta bort en överhettad platt-tv. Mkt skoj, och mkt riktigt när jag kom in på avdelningen igår så var den borta. HAHA säger jag bara.

Nu då? Ska man försöka sova ? Känner mig inte ett dugg trött. Brukar ta en stund för mig att varva ner då jag jobbar nätter.. Så ja, vi får väl se när Carro somnar. Om hon somnar.

En stund till mer internetsurfande så får vi se om tröttheten tar över eller inte.
Hörs sen eller senare.

In action

MMS

In action


Hardworking girl

MMS

Hardworking girl


Jobb

Drar på jobbet nu. Inte fick man sova någonting mer heller, kommer bli en lång natt känns det som.
får se om jag kan skriva nåt från jobbet, eller om jag mobilbloggar. Beror på hur isolerad jag blir.

Annars hörs vi imorgon. Slutar 7, kanske orkar skriva mig ett litet inlägg då om ni har tur.
God Afton !

Subwaymacka & Hemköp

Hemma igen efter tvättsuga och en snabb trip till staden. Är inne på sista maskinen nu iaf. Skönt det.
Hann både med att käka en bamsemacka med kyckling på Subway samt snabbshoppa lite mat på Hemköp. Mycket tack vare att jag fick låna bil av M eftersom jag ska jobba natt i natt. Lämnar tillbaks den imorgon efter att jag vaknat och duschat bort alla magsjukevirus från mig.

En sista sväng till tvättstugan runt halv  9, sen slut på skiten. Äntligen. Men vad kul det är när man har precis allt tvättat och lägenheten doftar fräscht. Myys.

Jaa, jobb halv 22 då. Längtar inte jättemycket vill jag påstå.

Nyvaken

Var ju skönt att man lyckades somna om, synd bara att man drog över tvättiden en halvtimme. jag som har så himla mkt tvätt ! Ja första maskinen är igång iaf. 10 över ska jag ner och fixa en till..
Sen snabba steg ner på stan för att käka en macka på jobbet. Vi bestämde oss för, jag och Jessica att vi tar staden-tjafset imorgon istället, typ innan pubmackan. :) Längtar så efter den.

Men nu är det skinade rent i la casa de Carro. Spotless ! Snart har jag alla mina kläder rena också. Nya sängkläder och allt.
Så fräscht här för en gångs skull. Men det varar nog inte länge. Ska ju ha folk över imorgon innan utgång så.. "/ Känns lite tråkigt men.
Dom får hålla sig lugn ! Oftast är det nog kanske jag som är en av dom som behöver hållas mest lugn..

Nog om det.

Ser inte så mkt fram emot jobbet inatt heller. SKulle vilja sova mer. Känner fortfarande att det behövs. Hinner kanske sova mellan tvättarna sen..
Hörs sen

Väntans tider

Finns det något tråkigare än att vänta ? Jag hatar att vänta ? Det tar sån tid, och det finns absolut ingenting att göra medans man väntar. Finns ingen annat tid då tiden går som långsammast än när man väntar.. ?!
Sitter iaf just nu och väntar på att mina golv ska torka. Väntar också på att Jessica ska vakna så vi kan gå på stan någon gång så jag kan få gå hem och lägga mig innan det är dags för att tvätta.

Gaah vad tråkigt.

Lyssnar iaf på Oasis - Wonderwall. kan ju vara en av världens bästa låtar.

Kom och blås mitt golv torrt någon ?

Tiden är inne

Nu gör jag ett ryck. Upp ur sängen och börja städa innen det är dags för att gå ner på staden.
Nyss ringde telefon och jag ska jobba inatt. Ta hand om de som är magsjuka nu på min avdelning.. Så nu blir jag "oren", jag som bara tagit hande om de som fortfarande varit friska.. Men ja inte spelar det någon roll för mig. Jag vill bara ha mina pengar jag så :)

Börjar halv tio ikväll iaf. Så dumt att man vakna så tidigt som man gjorde. Nu skulle jag ju verkligen behöva sova så man orkar med inatt. Ja men städa ska jag göra först. Kan ju hända att man blir sjuk nu när man ska ta hand om dom som är sjuk på avdelningen.. Så lika bra att städa. För det behövs.

Hörs sen

Klarvaken

Vaknade för en halvimme sen, helt klarvaken utan huvudvärken sen natten ! Det bästa är ändå när man vaknar av sig själv. Då känns det riktigt som att mn fått sovit ut.. Så nice !
Har gjort mig ite frukost också av det som finns här hemma. Det blev några mackor, hittade riven ost i frysen då min vanliga ost inte var brukbar, la på lite riven ost iaf sen in i micron. Vart rätt bra faktiskt sen lite te till det. Hatar dock att dricka te utan mjölk. Men min mjölk som jag hade hemma var ocksp ganska obrukbar.. :S

SKulle ju ha gjort den där rensningen utav min kyl här för ett bra tag sen. Får göra det idag nu när jag bestäm att det verkligen ska bli en städ/tvättdag.

Jaa, bara att sitta och vänta på att Jessica och staden ska vakna. Medans jag gör det tänkte jag kika på Supernanny. Synd att det inte börjar förrens 10. Kanske skiter i allt och tittar på en film istället.
Vi får se.
Hörs sen !

Ont

Huvudvärken vill inte gå över. Ligger och vrider och vänder mig men till ingen nytta. Något av det värsta jag vet är att ha huvudvärk. Går liksom inte att göra något åt. Man tar en tablett i hopp om att det ska gå över. Men om det nu inte gör det ?
Då finns det liksom inget att göra.. Bara stå ut och vänta till det gått över. Åååh. palla !Ont som en gris har jag. Trött som en också men hur lätt är det att somna när huvudet dunkar värre än Michael Jordan ? (Försökte göra ett roligt skämt. Vet dokc inte om det funkar, Michael Jordan är den enda basketspelaren jag vet om så)

Till råga på allt att så skriker Skräcken hur mkt som helst smatidigt som hon leker med sina jävla leksaker som skramlar och väsnas mest ! Hur gick det med min budgivning då? Inte ett bud än så länge !

VIlket fall. Ska bälja i mig 2 treo nu och hoppas att det går över. Om inte annat så dör jag. Bokstavligen !

Drucken.. ?

Hemma igen. Var en trevlig kväll med Linus och Jessica. Även Johnny. 
Käkade rääääkmacka. Alltid gott !
Tjafsade med Linus okcså en sväng, mkt onödigt tjafs mellan oss nuför tiden tycker jag .. "/ men men.
 Bestämde oss för pubmacka och eventuelllt partaj på onsdag om itne jobb kommer emellan.
Vart nog en del öl endå. Känner det i huvudet. Tangenterna sitter inte som dom ska..

Ska nog lägga mig om en stund. Brukar gå allra lättast att sova med en öl eller 2 som strömmar i blodet.

Jag + Jessica på stan imorgon. Shoppa kläder, mat och kanske en öl eller 3 till onsdagen.
Hörs senare om inte sen.

Fan vilken skum kväll.

MMS

Fan vilken skum kväll.


På Skutan.

MMS

På Skutan.


HAN

Illamåendet tar över, inte pga av någon sorts magsjuka mer för att jag nyss fått höra att HAN är i stan. Mår illa bara av tanken att  HAN är så pass nära mig. Under hela den här tiden som HAN har varit borta så har HAN varit död för mig. HAN har inte funnits, jag har inte kunnat kontakta HONOM på något sätt och inte heller velat. Jag har under den största delen av tiden inte haft en aning om var  HAN har funnits, bara mina aningar, och det har jag nöjt mig med. Sen fick jag veta att HAN flyttat närmare. Inte till stan, bara nämare. Och nu är HAN här igen !
Det är inte mycket som förändrats nu mer än att HAN finns i min närhet. HAN är i Hudiksvall. På Håsta, det är inte långt ifrån mig. Inte för att jag någonsin skulle vara rädd för HONOM. Det är det sista som skulle kunna hända att jag var rädd eller fruktade något för HONOM !
Det skulle vara isf att jag dödar HONOM eller missahdlar honom brutalt om inte fysiskt så psykiskt. Precis som han gjort med mig.

Känner iaf ett sånt stort obehag. I nära 2 och en halv månad har HAN varit borta, som död för mig för att en dag dyka upp och förstöra mitt och så många andras liv en gång till. Jag känner hur det är någonting som kryper uppå mig igen, vad det nu än är, så vill jag inte ha det här.

Noll motivation till nåt. Ska alldeles strax dra mig ur sängen även om jag inte har lust lämna den någonsin igen. Borde äta nåt. Ska koka mig lite spaghetti.

Skutan ikväll med dom som bryr sig och som jag bryr mig om . J + L

Orka städa

Jag ska ju faktiskt tvätta imorgon. 16 - 21 . Äntligen ! det behövs !
Så då kan man lika gärna städa då. Palla idag. orkar ingenting.  Och inte är det någon som kommit förbi med någon mjölk heller. Sitter och äter de sista äckliga godisarna ur min paradisask. Mindre gott, hade hellre käkat nåt annat. Men orka laga mat liksom.

Och inte har jag någon bil så kan inte åka till M&P för att käka heller.
Tittar på de sista 2 avsnitten av: En 4 för 3 nu. Kanske man har tur så man somnar igen. Då tänker man inte på hur hungrig man är :P

Hunger

Hungern börjar ta över. Ingen som vill göra mig sällskap under en måltid ?
Så att jag verkligen får i mig någon mat ? Köp med er en mjölk isf.

Utsövd

Har nu äntligen vaknat efter typ 16 timmars sovande. Mkt nice ! Känner mig verkligen utvilad för en gångs skull. Eler ja, trött och sliten är jag väl fortfarande, men inte så att jag skulle vilja eller behöva sova nå mer.
Hade ett missat samtal från privat nummer också när jag vaknade, massade antagligen jobb då, synd jag som hade satt på ljudet och allting för att jag skulle höra när dom ringde. Men vaknade och svarade , det gjorde inte jag iaf.

Tittar just nu på SImpsons, efter det tänkte jag ta mig i kragen och städa. Det är så äckligt här. Sen städa mig själv lite också. Får se om jag och Jessica hittar på nåt till kvällen.  Har ju ingen bil längre. Synd, har varit 3 jättebra veckor med bil hela tiden nu. Men allt ska ju gå tillbaks till sitt normala till slut så ja, jag ska väl bara ha bil på helgerna.

Nu är reklamen garanterat slut på Simpsons. Hörs sen !

Återigen hemma

Vilken dag det har varit ! Åkte till jobbet vid halv 7, hämtade upp Linus och hans ragg och skjutsa hem dom och sånt innan jag åkte iväg tilll min bakteriehärd till arbete.
Går magsjuka bland mina oldies nu. Inte kul. Kräk och bajs överallt ! 3 personal sjuka, vi fick gå en kort i morse. Blää vad tråkigt och jobbigt det har varit. Fick sova några timmar under min paus från jobbet mellan 11 och 16.
Med det gick iaf, så nu får väl en annan ligga och hulka tarmarna ur sig imorgon.. "/ YUCK !

Efter jobbet kunde jag inte bestämma mig om jag var hungrig eller illamående efter allt jag gått igenom under dagen. Bestämde mig till slut iaf för att jag nog ändå var hungrig, åkte McDriven innan jag åkte hem.
Har precis glufsat i mig en Mcfeast meny. Plusmeny till och med !
Gott var det. Jag skulle lätt kunna käka en till.

Såg också att min mobillbloggande faktiskt funkade ändå, synd bara att det komma några timmar försent. Skickade det där runt ett i natt så. Men, huvudsaken det kom fram liksom.

Nu har jag inget arbete inplanerat förrens om 2 veckor, skönt. Känner dock på mig att flera av personalen på Kullen lär insjukna i Calici, den s.k Vinterkräksjukan, så lär vara lite på "jour" i morgon så där strax före 7. Dock kommer med största sannolikhet att ringa.

Usch, nu ska jag typ sova. Är trött, har nog sovit 4-5 timmar det senaste dygnen. Inte nice.
Så god natt då om det går som jag vill.
Annars hörs vi i natt !

På jobbet.

MMS

På jobbet.


Hemma

De gick bra på Suway inatt iaf trots att jag fick jobba med chefen och inte med Petra som planerat, tråkigt eftersom jag sett fram emot det.. "/ Och med tanke på min hemska hosta.
Hade en liten rusch mellan halv 2 och halv 3, annars var det rätt lugnt. SKÖNT.
Drog hem till Peter sen för lite efterfestande, dock med vatten och Subwaymacka för mig eftersom jobbandet startar klockan 7 imorgon bitti igen, dvs om ett par timmar. Åkte hem från Peter efterrsom alla somnade och eftersom Linus är en tråkig , pilsk gubbe som går och gör annat än att hålla stackars Päti sällskap när alla andra somnat.

Hem for jag iaf. Lär ju inte somna, vill inte somna heller för den delen. Då kommer jag inte att vakna i tid till jobbet som börjar strax.. Inte nog med det, ska även jobba delad tur först 7 - 11 sen 16 - 21.

Mitt liv är mindre kul. Kan hända att det blir en synd om mig öl imorgon på Skutan, lär inte få med mig någon ändå, och så synd är det inte om mig att jag skulle gå själv.
Det skulle vara för huvudvärken och hostan då.

Försökt även mobilblogga från Subway när jag jobbade. Men det verkade inte funka tydligen. Jag som tog en fin bild och allt. Men men. Ni får föreställa er hur kul jag hade och hur bra bild jag tog.

Får väl kika en film då, har ju inte så mkt bättrre saker för mig ändå.

Mobilbloggning

MMS

Kollar bara om jag kan mobilblogga. :)


Inget blir gjort

Vaknade nyss, hade typ 12 missade samtal på mobilen och 5 sms mottagna. Popluär och omtycket eller vadå? ;) Mahaaa!

Skrev iaf en ganska lång lista inatt på saker som skulle göras idag. Blir nog inte så mkt av med det då jag nyss vaknat och borde redan ha åkt till M&P för att käka. Kyckling med wokgreensakes. Inte helt fel. Och om jag orkar ska jag svänga in på affären och shoppa fikabröd. Men risken är liten.
Mitt enda göromål för dagen nu är att käka minst 2 Subwaymackor, en innan jag börjar och en att ta med hem.
Mitt andra, inte lika viktigta göromål för dagen är att försöka hinna klippa mig. Hade vart kul. Men samtidgt så har jag en hel vecka på mig nästa vecka. Har inte ett enda jobb inplanerat då så.
 
Drömde iaf hemska mardrömmar involverat Skräcken 2 om ni förstår vad jag menar och då menar jag inte en tvilling till min katt. Det är inte ens en katt.
Vilket fall så flyttade vi in i ett hus tillsmammns. Och jaa, det var inte kul. Alla som kom och hälsa på måsta ta med sig en toarulle varje gång de skulle komma och hälsa på, för de skulle gå åt så mkt tydligen ? (för jag har ju så många skit-nödiga-jämt-kompisar), vi kom överrens iaf att Jessica bara behövde ha med sig en toarulle en gång i veckan... Hon som brukar kunna vara värst liksom ;) Sjuuka drömmar har man iaf.
Snåla Carro iaf som inte kan bjuda på toalettpapper ens.. Minns den gången då jag var tvungen att sno toapapper från Pulsen när jag och Jessica varit och snålätit där. Också den gången då Linus hade med sig ett gäng toapapper från jobbet när vi skulla ha party här. Alla de gånger jag tagit toarullar av M&P för att klara månaden ut liksom.
Jag blir fan nervös. Hela mitt lliv kretsar kring toapapper. Jag brukar alltid köpa ett litet förråd för att jag ska ha kvar papper sen när halva månaden gått och mina pengar är slut för längesedan men det är först nu jag kommit till insikt vilken mani det börjar bli kring dessa pappersbeklädda rullar.

Det får blil ett stopp på detta nu. Jag ska sluta gå på toaletten helt enkelt eller nåt.
 Toarulleolist ?Toapappersoman ?

04:50

8 avsnitt av 10 avklarade. Börjar faktiskt bli trött, får se om jag tittar de sista 2 eller om jag försöker sova.
Går och hämtar lite vatten medans jag funderar på det.

(Jag har egentligen bara tittat på 6 stycken avsnitt då jag sett de 2 första  här i typ förra veckan, men de lät mkr tuffare att säga att man kollat på  8. såg sen att ingen lär väl gå på att jag kollat 8 avsnitt på typ 2 timmar, de går inte va? Fast avsnitten är ju inte mer än typ 20 min var ändå, så jag hade nog kunnat fösökt ljuga... Men jag är ju inte den som ljuger. Dom kallar mig Ärligheten Caroline, och 6 avsnitt är det jag har sett i natt..)

Åh vad skönt det känns när man lättat sitt hjärta.

02:57

Att äta ost och kex + vatten i sin ensamhet är bra underskattat.

Gamla serier och vatten.

Nu har jag gett upp.. Palla vänner liksom - haha nä men kändes som om det var försent att hitta på nå ändå. Vad skulle jag och Jessica gjort själva mitt i natten när hon dessutom redan tittat på 2 filmer så lär hon väl inte orka titta på en till med mig.
Så jag har parkerat mig i sängen, med restan av mitt godis, ett glas vatten och en säsong av en gammal serie från 1996, den är ju bara strax över 12 år gammal. "En 4 för 3", någon som minns den ?
Smårolig serie de faktiskt. Ja jag lär ju hålla mig sysselsatt de närmsta timmarna iaf.
Garanterat Skräcken kommer så fort jag slagit igång första avsnittet och vill gosa, hon är ju tjock så hon orkar inte leka hur längesomhelst. Har redan hört säkert 10 raster som tagit från allt lekande för att ta igen sig.

Ja och imorgon då?
Jag har funderat på ett gäng med saker som måste göras på min ända lediga dag den här helgen. Garanterat att ingen syssla kommer bli av. Iaf så ska:

 • Lägenheten städas -  dammet tar snart över, disken svämmar över
 • Underkläder ska införskaffas, ska tvätta på tisdag först och det börjas sina i byrålåderna
 • Håret ska klippas - måste göra nå nytt.
 • Sängkläderna bör bytas - ingen kommentar
 • Kylen måste rensas - möglet lär också ta över ganska snart annars

Massa grejer måste göras och ingen som har lust att göra det.. Hur gör man då ?

Tanterna från soc har terroriserat mig sen i tisdags, på måndag ska jag svara. Ni står på nästa veckas to-do-list tillsammans med arbetsförmedligen. Jag hatar er båda lika mkt ungefär.

och vem hade inte rätt angående Skräcken ? Tro på fan att hon ligger här, redan nu. Har inte ens hunnit publicera mitt inlägg än. Ja, inte mer änn att hon får kika hon också då. En 4 för 3 för oss 2 som gäller nu.
HAHA, ibland är jag för rolig.


Jobba ?


Min chef på Subway är typ tuffast i världen. Kommer dit till 12, byter om (det ända bra var att han för en gångs skull tvättat tröjorna ! ), kommer ut från att ha bytt om och han säger:
"Nä du ska vi ta och stänga igen ? "
Jahaa ? Du kunde inte ringt och sagt det innan jag sutttit halva kvällen och väntat på att få gå och jobba ? Eller åtminstone kunde du väl kläckt ur dig det innan jag bytt om ? ÅTMINSTONE ?
Fick iaf skriva upp mig på en timmes jobb istället för 10 min.
Snällt, tack så inihelvete mycket !! Eller nåt.

Orka. Sen vill  INGEN göra något med mig, Jessica kollar på film, Linus är bög, Johan är i Gävle, Petra är i Delsbo, Peter skulle ta det lugnt ett tag.. men jag då? När jag kommmer hem vill inte ens Skräcken umgås med mig, hon ska LEKA ! Vägra leka när jag inte är hemma istället ?
Palla allt.

Hungrig är jag också. har käkat en statoil sallad idag, En jävligt god Statoil sallad dock. + ett antal mackor. Men är fortfarande hungrig. Nu är Donken stängd också. Och Subway.
Vägra Zappata om man inte är full liksom.
 Åh, vad jag känner mig anti.


På jobbet

Snart jobbat klart. bara rapporten kvar.
Sen hem till M&P, käka och bada ! Sen iväg till Subway. kul :) NOOOOT !
Hörs sen när jag börjat leva igen, huvudvärken dödar mig långsamt.

Jobb

Har precis vaknat. Sådär lagom 30 minuter innan man börjar jobba. Ingen rolig dag ska detta bli. Slutar halv 10, börjar jobba kl 00 igen.
Kom och käka en Subway macka vetja. Kan dock inte snacka Ska jobba med chefen igen "/
Längtar tills den här dagen är över.

AuktionKatt, Skräcken aktioneras bort !
Budgivningen börjar på -100 kr. Jag ger alltså bort pengar för att någon ska komma och hämta henne.

Tjock katt, som äter mer än vad du har råd med. Väsnas på nätterna då hon bestämt sig för att det är lektid.
Bajsar mer än vad du hinner hålla efter lådan . Klumpig, kan inte hoppa pga övervikt.
Det ändå pluset är ju att hon är förjävla söt.

The Bockar

GÅRDAGEN: Åker till jobbet kl 16 då jag ska börja, stressar ner och byter om, skyndar upp och får inte jobba ! hade blivit  nå dubbelshit typ. Glad i hågen åker hem. Käkar hos M&P hämtar Jessica som förövrigt mörklagt lägenheten och kunde inte få fram nåt ljus igen, hämtar Petra, åker på Dollar, inhandlar en kortlek och leksaker åt Skräcken.
Hem - öla, spela ölspel, smiskas, sjunga och väsnas. Pärleporten vart flitigt spelad och sjungen. Min Salmiakkishot tog slut !
Klagomål från grannen under  fick vi också. tur att hon inte vart sur :S Men det är så ett party ska gå till.
Bråka med Linkan, men det är bra nu.
Också Norre och Mähler ? kom förbi en sväng innan vi gick ner till Bockarna. Där vart det ännu mera öl, sång och massa dans. Var kul. :) Mkt kul

Tidig kväll, inget efterfestande. var faktiskt skönt. Hyfsat pigg imorse när man vakna.

Bilder från kvällen:

           

Tack för den kvällen, främst er flickor :) Även ni andra då :P
Måste göras om.


Vad hände ?

Gårkvällen  var NICE ! Mer om det sen.
Nu gäller bara Jessica, McDonalds och Björnbröder 2 för de närmsta timmarna.

Onsdag

Kom hem rätt tidigt inatt (sov  förövrigt hos M&P igen) . Umgicks med Jessica igår iaf. Kollade på Björnbröder, nästan så att man måsta börja snyfta.. :P
Kom iaf hem runt 3 inatt, somnade gjorde jag dock inte förrens jaa, strax efter 7 i morse, Satt och käka fruksot med M&P innan M skulle på jobbet. Så är lagom trött nu.
Sov till typ halv 2 innan jag började stressa, Skulle ju ha vart på bolaget idag. Hann inte. Eller jo hade hunnit om jag velat nu märker jag men de löste sig endå. Så jag slapp helt enkelt.
Börjar iaf jobba nu klockan 16. Ska bli mindre trevligt, har sån huvudvärk..:S

Det är iaf onsdag och med allt som onsdagar brukar medföra. Dvs party. Ska bli trevligt, allt har återgått till det normala, inga hemvändare kvar (även om det alltid är kul med nytt folk då de jämt är samma folk på Bockarna), det är normala priser igen, man behöver inte tänka på att gå ut i tid typ före 22. Nu kan man gå när man vill ! Nice de.
Förfest blir det väl antagligen hos mig, får se hur de blir. Jag är "skyldig" min granne det. Fy vad hon kan väsnas !

Får hoppas att de kan bli lite efterpartaj hos PL sen :) Skulle vart kul.
Rock 'n' Roll onsdag, ist för torsdag.

Vila en halvtimme nu innan jobbet ?
-Okej.


Roadtrip till Hassela

Med bilder ska jag nu visa hur de gick till när jag och Jessica bestämde oss för att hälsa på Sofie och Jon i Hassela !

 START - Domaregatan

 Stannade till på statoil för att köpa färdkostdricka, i fall vi skulle åka av vägen eller få punktering, måsta leta upp ett hus och låna telefon eftersom det varken skulle finnas  täckning där i Hasselas skogar eller så skulle jag och Jessica inte klara av att byta ett däck. Då är det vikigt att ha dricka !

 Taadaaa ! För ovanlighetens skull menar jag ;)

 Rökpaus i Bergsjö

 Färdkostdricka

 Sista bilden, Sofie, typ alldeles innan vi ska åka. Hon bodde jättrefint och var jättekul att träffa henne igen. bestämde också att vi 3 ska åka skidor, gå på afterski och annat sånt kul. LÄNGTAR redan som en idiot !

Hos M&P

Nyss vaknat efter att ha sovit gånger flera till och från idag. Kom hem ganska sent efter sena, nattliga äventyr med Jessica.. ;) Ska berätta mer om det sen när jag lagt över bilder från kameran.

Sov hos M&P, vaknade därför också där av att frukosten var serverad. Inte helt fel. Inte varje dag man får ägg och bacon till frulle heller. GOTT ! Måste sova här oftare. Dessutom så behöver jag bara komma hit och så somnar jag. Spelar ingen roll om jag är trött eller inte, jag somnar vilket fall. Måste vara tryggheten hos M&P.  Eller nåt. Sover bra gör jag. Deras soffa är näst intill gudomlig.
M Kom precis hem från jobbet så nu ska vi käka. Hörde någont om lax. Och det är gott också. Skönt det är att vara hemma, kanske så man skulle flytta hem igen ? Är ju rätt lyxigt faktiskt.
Fast ja, rätt nice att inte bo hemma också.. :) Föredrar nog de senare. Men att komma och käka och sova när jag vill är ju ett + som inte ska förglömmas...

DB är iaf ett avlsutat kapitel. Egentligen inte ens påbörjat men absolut avslutat nu. Jag är säker på att det skulle ha hjälpt mig i en annan situation, en situation då jag har varit motiverad till det. men nu är jag inte det. så blir inge av med det heller då. Kommer inte att sakna människorna därifrån, fick ju aldrig någon relation till dom precis men ja. Det känns tråkigt och surt samtidigt som det känns fruktansvärt bra och lättat.
Jag är övertygad om detta kommer bli hur bra som helst.

Nu skriker M&P om att det är mat.
Hörs sen.

Dagens sanning:

" Först vill hon ha mig, sen vill hon va mig "

Dagen:

Ser ut som så:

Ska här om en timme ringa P, fråga om han tänker fortsätta hålla sig vaken efter att han skjutsat M till jobbet. För då möter jag upp honom på Jet (efter att ha försökt göra bilen körduglig i 20 min) så han kan få tanka den full som han sagt attt han ska göra :) Det tråkiga är att han ska snart ha den tillbaka så stor nytta lär ju inte jag ha av den bensinen.
Sen käka riktigt frulle hos M&P. BADA ! Det värsta med att ha flyttat är ju endå att man hamna i en lägenhet utan badkar !
Senare under dagen/eftermiddagen måste jag ta mig förbi Dollarstore. Måste köpa tvättmedel så att jag kan tvätta snart dags igen "/ . Behöver ju dock tvätta mer sällan  nu än förr när man var en till (ett till dock på det är att man också fick mat oftare förr när man var en till.. )
Ja det lät även som att jag och Jessica skulle käka på Donken senare också. Inte helt fel. längesen man sågs nu. Varit sjuk efter varann så. Blir inte att man ses så mkt då..

Frågan är ju bara vad man ska göra den här timmen innan man kan ringa P ?

Kollade iaf nyss SissElak ! Skitrolig sån där samlingsdvd typ med Sissela Kyle. Rätt skoj hon faktiskt :) Fick många skratt ensam i mörkret´i  min tomma lägenhet med Skräcken liggandes vid mina fötter.
Ganska nice faktiskt !

?

Jag som är relativt ny här.. Kan man svara på en kommentar på något sätt ? :S

Funderar.

Har funderat mkt nu här den tiden jag legat ensam hemma och varit sjuk. Jag har funderat mest över DB.
Jag vet att det är en bra grej. Jag lärde mig saker på dn korta stund som var där men känner också hur motivationen är på noll. Jag har ignen lust alls med det.
Och för att kunna bryta ett beroende eller missbruk vare sig det är ett lättare eller tyngre så bör man ju ha motivationen till det ? Annars går det ju inte. Om någon annan sitter och tvingar mig själv till att säga att jag är en alkoholist så spelar det ju egentligen ingen roll eftersom jag inte tror de själv.
Jag tror säkert att DB är ett bra ställe för många,  folk blir friska sin sjukdom efter olika lång tid och kanske olika många tillfällen det suttit där.
Men jag har inte ens kommit till insjuknandet än. Så varför är jag där då ?
Känner mig bara obekväm där. Och vem gilllar att vara obekväm ? Och dessutom vill jag ju jobba.

Hade inte tänkt att gå dit vilket fall imorgon. Är fortfarande inte så pass pigg enligt mig. Sen ska jag ta ett snck med M&P, rådfråga lite och höra. Sen får vi se.
Men känner verkligen inte för det.

Tog mig ut ikväll iaf, åkte till M&P och käkade, hade med mig hårddsiken så man fick sig en bunt med nya filmer ca 40 st. En del musik också. :) NICE ! Sen att jag fikck lite käk på det är ett + . Åkte hem vid halv 12. Tänkte umgås med Jessica men palla inte. Är inte så pigg än, och hatar min inihelvete idiotiska bil. tar en sådär 20 minuter innan man kan åka iväg med den efter att man startat den. Först måste du starta den, sen vänta  10 -15 min för att kunna börja skrapa bort 2 cm is åt gången från de där jävla rutorna. När du väl fått dig en litet kikhål så är de bara att sätta sig i bilen och skrapa lika mkt invändigt ! Jag älskar mitt liv..

Sista avsnittet av Erik och Mackan idag också. Jag sörjer och saknar dom redan. Mackan vann ! hejade faktiskt på honom också. Han är sådär fulsöt nästan xD . Dom är iaf mina idoler.
Har också hunnit titta på en film. Another gay movie . Smårolig, mest snuskig,mkt gaysex :S .
Dags att dra igång en till ? Klockan är ju bara 3 typ så. Natten är ung.


Birthday

Min gamla moster fyller år idag ! Då förtjänar man en stoor bild på min blogg !
Man fyller ju trots allt bara 25 en gång i sitt liv :)
Det tråkiga är att jag inte hade några väre och pinsammar bilder. då hade det ju kunna blivit riktigt kul :)
Grattis igen iaf !

Vaken.

Vaknade för ett tag sen, såg precis klart Hajar som Hajar då jag inte orkade se klart hela imorse. Alltid lika skoj med disneyfilmer. har sovit rätt bra idag, synd bara att det var på dagen man sovoch inte på natten. Känner mig fortfarfande lika dålig bara. Hostan sliter snart sönder min hals, som redan är öm.Huvudet värker, hela kroppen värker !  Feber är nog det enda som jag slipper. I alla fall  nu för stunden.

Om man skulle orka ta sig till M&P. M var tvungen att jobba så dom hann inte hit. Men hade ju räknat lite med att åka ändå jag så. Får se. Är så himla trött, känner verkligen inte för att ställa mig och skrapa rutorna på bilen. Samtidigt som de skulle vara nice med lite frisk luft, har  inte visat mig ute en sekund sen jag kom hem strax före 00 på fredags kvällen.
Skulle kanske vart nice med käk också ?

Orka planera...

The Cottage..

Var inte nå bra. skum och äcklig. Och alldeles för lite rolig föt att räknas som en komedi. Den är inte sevärd !
Måste nu avrunda med något mindra dödande och läbbigt.
Hajar som Hajar - Disney funkar alltid.

Sömnproblem ?

Tidigare inatt så snackade jag med Linus, han hjälpte mig över msn att fixa tillbaks ljudet till min dator, så nu kan jag både lyssna på musik och titta på film igen tack för de. Synd bara att jag skulle ha haft ljudet gärna under dagen istället för att titta massa skit på tvn när man har massa bra film på datorn..
Det är fixat nu och vilket datasnille man är ! ... med hjälp utav andra. :P

Som alla ser så är klockan typ 20 i 5 på morgonen. Jag har nu tittat på 2 filmer:
College Road Trip - Värdelös
Baby Mama - Mindre dålig..
Inge kul att se 2 skitfilmer på rad. Måste snart dra igån Horton Hears A Who snart bara för att vara garanterad skratt. Fast har så ont i halsen så kanske bäst att låta bli. Har ju dock min fanta så friskare blir jag ju :)

Och med tanke på all min bloggning så blir jag ju bättre då jag inte palla skriva ett enda inlägg igår natt efter att febern dragit igång. Tempade mig nyss, den visa 37,9. Inte mkt alls.
Skulle väl egentligen inte skrivit det, nu lär ju inte M&P komma och göra mat åt mig i morgon, jag läre nog åka till dom och laga nåt.. "/ Fast ja, skulle varrt nice och badat av sig all sjukdom också. VI får se

Ja, nästa film väntar. Ska se The Cottage typ komedi/skräck skulle det tydligen vara. Lär gå på toaletten och förbereda allt så jag inte behöver lämna sängen nå mer förrens de blir ljust. Fegast av dom fega. det kan vara jag de !

Hörs sen.

Årskrönika 2008

Har funderat mer över det och kommit fram till at det egentligen inte finns så mkt att skriva, året bestod mest utav jobb, plugg och party och inget  mer. Eller ja klart att jag haft fler saker för mig än så, tänkte dra de viktigaste i sakerna som hänt på både gott och ont under året 2008

3 juni - Jag fyllde 20
3 Augusti  - Lars Winnerbäck i sundsvall
25 September -  Avlivade Maja, tänker på fortfarande på dej ibland. Gillar fortfarnade dig bättre än Skräcken
27 September - Finner ett nytt intresse: KARAOKE !
7 oktoberDu förstörde mitt liv samtidigt som du troligtvis räddade det.
1 November - Skräcken från Kattsamariten flyttar in
8 November - Första passet på Subway, stor händelse eller ej, det är ett jobb och så träffade jag min goda vän Petra genom det.
28 November - Utbildad undersköterska- En av de största händelserna någonsin.
9 December - Börjar jobba på en till avdelning på Kullen - Opalen - Som jag inte varite på sen i december "/
13 December - Trevlig kryssning med La familia
29 December - Start DB.
31 December - Bästa nyårsafton på länge, trots jobb och annat strunt.

Ja, detta var nog de jobbigaste , hemskaste , roligaste, sjukaste, mest minnesvärda stunderna från mitt 2008 - Tack till alla som var med. Nu tar vi nya tag inför 2009 ska som ska och kommer bli ett sjuhelvete till år ! :D HAHA

Jag kommer ju garanterat inte ihåg allt som gjorts under 2008, och att det är många smådetaljer som egentligen skulle varit med på min lista. Men orka. Jag vet när jag haft det som bäst och inte.

Min årskrönika är slut och jag hoppas på en större, längre och mera välfylld sådan i slutet av år 2009 .

Uppdatering

Tänkte uppdatera från nyårsafton nu. Har lagt över alla bilder (vilket inte var så många, och helst inte många bra), som jag tänkte  ta och visa nu :)

Förrätt Middag     J & L
  Sammanbiten ? :S  Me En för tidig skål innan vi ska dra ner på stadens torg och göra gatorna osäkra. Inför skålandet.

 
Och till sits gänget som härdade ut hela kvällen. Jessica var ju som en annan är nu, dödsjuk. En trevlig nyårsafton var det iaf. Var länge sen jag hade så här kul  sist. Middag och sånt hemma hos mig först. Lite skålande och sånt, sen ner på Åhlensparkeringe för att sedan gå på Bockarna  - Hur kul som helst. Sen var jag ensam om att gå på efterfest hos en polare mkt trevligt där med. Linus kom dit, en trevlig pojke träffa jag med som tyvärr hade tjej..  Men de brydde han sig nog inte så mkt om då :P  Han sa att han skulle leta upp mig, troligtvis fyllesnack, men man kan ju hoppas på annat. Sen en mindre trevlig pojke som de vart lite bråk med.. men ja de löste sig typ.
Kom hem rätt sent efter en totallyckad kväll/natt/morgon :)
Synd att man är så tråkig att man tar sista bilden 23:51 men kan aldrig ha kameran med mig, då ska jag ju bära den i handen och de pallar man ju inte !

Min nyårsafton var det iaf :) Längtar redan till nyårsafton 2009 !

Snällaste päron

M&P var här nyss. M Kom med en chokladkaka och fanta till mig :) Gott, fast var visst inte så sugen på godis som jag trodde men fantan var bra. Försökte berätta för pappa att fanta visst innhåller vitaminer men han trodde mig inte. Men liksom fanta är gjort av apelsin och apelsiner är ju fulla av vitaminer, de tvet alla, frukt överhuvudtaget liskom ?! Men han trodde mig inte iaf.. Även att M bytta kattsandlådan åt mig också. MKT NICE !

Har kollat på tv precis hela dagen. tror inte att jag sovit mer än ett par timmar sammanlagt nu på ett par dygn, konstigt att man går under liksom. Ja kollar på körslaget just nu iaf, tyckte nog att Hanna var bäst ikväll, fast de var ju bara för att hon valde en av mina favorit låtar - Queen emd Dont stop me now. Skitbra ! Nanne var bra hon med.

Nu ska jag lägga över bilder från kameran från nyår nu medans jag ändå är så pass pigg att jag orkar kliva upp. Tog en treo för en stund sen så febern är återigen på väg ner efter att ha stigit  ett antal gånger idag.

Feber

Har haft feber hela natten 39, 5 som mest. Har inte ens pallat tagit värktabletter för att få febern och gå ner.. Inge pigg alls nu. Är någon influensa som går nu sa M, då ska man tydligen få hög feber och så.
Har iaf sagt ifrån mig allt jobb i helgen. Skulle jobbat  vid  4 olika tillfällen både på Kullen och på Subway. Blir inget av med något nu. Var längesen jag var såhär sjuk.

Åt iaf min adnra pizzabit nu, trots att M var och lämnade typ såna här varma koppen åt mig, men kände att jag var rikitgt hungrig. Lite halväckligt med pizza, men ändå gott :)

Blir till att ligga i sängen och glo på tv hela dagen idag. Ska bli nice att vila lite. Tråkigt bara att jag lyckats paja ljudet på min dator på något sätt ?!  Ljudikonen finns liksom inte kvar, fattar ingenting. Och Linus lär väl inte vilja komma hit och fixa min dator idag. Antar jag. Den som vet hur man gör kan väl tala om de så man kan titta på någon film idag också..

Kanske skulle ha sovit en stund nu. har typ inte sovit alls under natten. Är iofs inte så trött heller.. Inte sovtrött iaf. :P
Men en annan sak ? Varför tar de så lång tid innan inläggena hamnar på bloggen ? Skrev ett inlägg i natt och de har fortfarande inte kommit ut på bloggen men de står på typ  översikten att de är utlagt för ett visst antal timmar sen ? Fattar ingeting. Men ja de är väl inte meningen att an ska fatta heller så.

Hörs sen kanske.

Sjuk, sjukare, sjukast.

verkligen inte pigg just nu. Jessica och Lisa lyckades få ner mig på Bocken efter att jag försökt få ner en halv pizza (jag som lätt brukar käka hela ! ) Ja visteslen på Bockarna vart inte långvarig, var säkert där i 20 min om ens de. Palla inte
Jag HATAR att vara sjuk.

Så ska jag jobba på Subway imorrn. Först 11 - 15 sen 00 - 03, skikcade nyss till petra och frågade om hon ville ta mitt morgon pass. Skulle vart nice att sovit ut. Lär väl inte sova många blundar inatt jag inte.

Ja jag ska försöka iaf sova u iaf, häva igång en film och somna till den kanske..
Och föreste3n ! TACK MADDE som gjort minn fina design på bloggen ! Den är så jag !

Awake.

Så var man vaken igen då, förstår inte varför de ska vara så svårt att få  sova längre än 3 timmar i sträck per natt. Så sliten är jag iaf. Sjuk, feber och shit.
Nyårsdagen kan ha varit min värsta dag någonsin - grymt bakfull + grymt sjuk, och då ska jag stå och jobba. inte kul alls. Jobbar ikväll med, börjar 16. Ser INTE fram emot det.
Blir inge DB idag iaf, borde väl gå men fan inte om jag mår såhär dåligt, vill inte jobba helle men svårt att få någon att jobba istället för mig med sån här kort varsel.

Nyårsaftonen var trevlig ! Kan ju berätta mer med bilde roch sånt sen. Tänkte om jag skulle skriva mig en årskrönika också, får se om jag hinner/orkar.  :)

Ska typ försöka lägga mig och vila iaf nu, är som sagt så himla sliten, hela min kropp värker. Illamåendet sitter högt upp i halsen och jag fryser och svettas om vartannat + att halsen värker. Inte lätt att vara jag nu !

Ja vi hörs sen då.
/C

RSS 2.0