Väntan

Sitter och väntar på att få reda på hur jag ska jobba. Ingen vet. Vore ju skoj att få veta så slipper man åka dit til 15 för sen måste kanske åka hem för att åka dit igen till 21 ? No thanks.

Vart inga ärenden på staden idag. Spelar ju liksom ingen roll om jag har ett fungerande bankkort eller inte just nu, har ju ändå inte ett öre att spendera så. Kan lika gärna vänta tills imorgon då man kanske får sova ut ?


Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital,
My hands are cold.
And I'm on my knees,
Looking for the answer.
Are we human?
Or are we dancer?

Bästa låten just nu !

Sms:et från Annelie kom nyss, blir kväll för mig. Tråkigt.. Ville jobba natt ju, men men.

Vet inte vad jag ska göra nu, borde göra mat, men orkar inte.  Är inge pepp alls på att jobba. Ska ha en grupp själv nu okcså. Har inte haft det förr. Har varit så annorlunda nu medans det varit calici på avdelningarna så vi har varit extra persoal hela tiden så man har aldrig varit själv. Och på min "vanliga" avdelning så är man aldrig själv..
Läbbigt, men det ska nog gå bra. har ju varit så mkt här nu så. Kanske går lite långsammare än vanligt, gamlingarna blir kankse lite förvirrade över att göra saker på mitt sätt men jag tror det kan vara nyttigt för dom att slippa ha samma rutin dag ut och dag in.

Nyttig kväll för både mig och oldiesarna kanske ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0