Anti-Dag

Kom hem från jobbet för några timmar sedan, strax efter 9. Det gick bra på jobbet trots att det var riktigt jobbigt, helt ny grupp som jag vart själv på idag. 9 pensionärer, ganska isolerat från de andra 2 grupperna så jag har känt mig riktigt ensam och övergiven idag. Sen att det också ska hända extra mycket idag när man är på ny grupp och själv dessutom. Jag hatar kräk !

Mötte upp Lisa och Jessica efter jobbet. Vi hade bestämt oss för att ha lite mys då Lisa flyttar söderöver här om några dagar. Uppladdat med godis och dricka så satte vi oss ner för att titta på Patrik 1,5 (som jag sett förut). Så himla bra film. Mysig kväll iaf.

Så det blev en ganska bra kväll ändå trots min dag som inte alls kännts nå bra sedan jag vaknade. Att det blev en bra kväll är inte bara mina vänner J&L´s förtjänst utan också andra anledningar.. Kan ha något att göra med ansiktsboken. Jag vet inte :P

Kvällen slutade iaf bra. Nu ska jag ta och surfa runt på internet, läsa lite bloggar och annat som jag missat under dagen då jag jobbat..

Hörs garanterat senare.Ja tuffare än så här var vi inte en tisdagkväll för någon vecka sen.
Vi återlevde 90-talets glada dagar med musik som: Toybox, Aqua.. You Name It !
Frillorna vet jag inte riktigt varför de vart som det vart, kan ha någonting att göra med ölen vi drack ?
Ett av många härliga och roliga minnen med er flickor !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0