Låtsas Irish Coffee som smakade skit

Nu har man äntligen piggnat på sig, inte för att jag varit dålig, eller speciellt bakfull. Mest trött och sen lite huvudvärk också, men sånt får man ju räkna med bara..

Den 21:a Onsdagen i rad på Bockarna var mkt trevlig, pubmacka först sen hem till mig med chips och godis och öl då självklart. Försökte mig även på att göra Irish Coffee, vilket inte vart lyckat. Fia drack 2, men det var nog bara för att vara artig gissar jag för det smakade skit. Skyller på att kaffet var gammalt.. :p haha . Fast jag fattar inte, hur fel kan man göra ? Hade whiskey, kaffe och grädde. Vanligt socker istället för farinsocker, det kan väl inte göra så jävla stor skillnad ?
Ja smakade skit gjorde det iaf. Och hade varken Irish Coffee glas eller sugrör, så det var inte helt på riktigt heller, det vart  "dålig låtsas Irish Coffe som smakade skit" .Helt ok kväll. Fick massa sms under kvällen som jag uppskattade..

Idag då? Ska färga det röda i håret lite starkare så jag blir extra fin till mitt huvudstadsbesök  i helgen. Blir även till och packa med sig lite grejer. Ska ju ändå vara borta tills söndag så bäst man packar med sig ett och annat.
Så nu ska jag göra mig i ordning för att kila ner på stan.

Later

Kommentarer
Postat av: madde

ja det är juh det :)

2009-02-26 @ 17:17:53
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0