Time 2:

Dags för att grilla, dricka öl och spela brännboll ! + att Leonie ska hämtas kl 20 !

Kul, skoj, roligt !

Oooh shit

Har verkligen ite mått bra idag. Duktig som jag är, sprang jag ner till AF i morse trots att kräk och illamående stod mig upp i halsen, ingen förstår heller varför jag mått så dåligt när jag inte drack överdrivet mkt alls i jämförelse med andra gånger.. Knasigt det där.

Jessica kommer halv 4, ska då åka iväg och köpa käk till grillandet ikväll. Förstår inte hur jag ska palla med detta. Mår inte bra än ens !

Jag vet inte om Elin var min idol igår eller om jag skämdes för henne, men att ha foppa-tofflor på krogen är väl lite utav en en bragd.. Eller dumdristighet ? Jag har inte bestämt mig för vilket än.

En grabb kläckte även ur sig världens kommentar igår.

Grabb1: Du är inte härifrån va ?
Grabb 2: Nä jag är söderifrån.
Grabb 1: Jaha, vart då någonstans då ?
Grabb 2: ...Idenor..

Smart kille. Jag garvade mkt !

Trevligast

Vi skulle bara ta någon öl, jag Linkan och ELin... Nu kommer jag hem ! Kolla tidpunkten.Bäst att sova innan det är dags för AF imrogn kl 10 !

Orka,, Pust, stånk & stööööööön !

Ännu mera väntan

Siiter nu och väntar på att Elin ska träna klart, så vi kan ta en öl, fast ska ändå vänta på Linus, som slutar 21 och dricka någon öl då istället. Hämtade jag honom från jobbet skulle han bjuda. Jag gillar att bli bjuden..
Lite bärs i solen så här på kvällskvisten kommer inte att sitta fel alls !

Eviga väntan

Nu sitter jag co väntar på att Johanna och Ville ska komma, dom ska komma lite tidigre så jag slipper sitta här med hyresvärden ensam ! Huu.
Det slog mig här för någon dag sen att när jag betalade hyran i söndags natt så var det min sista hyra som jag betalde ut för den här längeheten.. Känns lite sorgligt att flytta ifrån mi första "riktiga" egna lägenhet. Så mkt minnen (men samtidigt minnen som man faktikst vill bli av med) och sen att det är världens finaste lägenhet .. Det svider lite i hjärtat att veta att man ska få någon gammal, ful lägenhet på Stormyra, som alla har, istället för den här originella lägenheten som ligger praktiskt taget mittt i stan nästan.
Nu får jag ju flera kilometer till stan.. Huu, men samtidigt bra, man knaske går ner ett kilo eler fler när man blir tvungen att gå lite längre istället för den här korta sträckan man har nu.

Man får se det positiva i det hela. Jag får ju det mkt större, det blir billigare och jag kommer närmare mina vänner. Det tycker jag är 3 argument för att det kommer att bli bättre !

Nu ska jag återgå till mitt väntande..

Shopping

Då har man varit på systemet och shoppat alkohol för både i morgon och på fredag, shoppade för 332 kr, inte dåligt, köpte ju faktikst till Leonié med så det var inte så väldans farligt.
Imorgon blir det till att shoppa de vi ska grilla. jag Jessica och kanske Markus ska iaf göra grillspett. Hur gott som helst. YUM ! Sen öl och brännboll med de bästa på de, det kan inte bli mkt bättre än så.

Får även se vilket av nyplaggen man drar på sig i morgon. Kommer garanterat sluta med att man drar på sig något gammalt. Känner mig själv alldeles för väl.

Det är sommar !

Snart dags

Då var man en liten bit på vägen, har plockat undan lite. Kartongen är fortfarnde uppvikt och så men inget har lagts i den ännu. Man vet ju liksom inte vart man ska börja..
Har även gjort i ordning mig själv inför stads/systemsbolags besöket, som ska inträffa snarast. Håret är tvättat och fint plattat med min nya plattång. benen är insmorda med lite brun-utan-sol inför det första besöket utomshus med brallor som inte går hela vägen ner. Vi vill ju gärna inte skrämma/förblinda de andra människorna som vistar sig ute på stan idag.

Får se om det blir pubbis och en öl ikväll. Fia är ju så nedrans velig !

Inget blir gjort

Det ändå jag gjort sen jag skrev sist är:
Druckit ca 4 koppar (glas) kaffe
&
Vikt en kartong så den är redo att fyllas.

Men man tycker ju att jag borde ha kommit lite längre iaf. Snart är de dags att röra sig mot stan ju, eller iaf om 2 timmar. Men tiden går ju som bekant fort när mna har roligt..

Wednesday

Eller wenndsday ?
Ska göra mig frulle för att sedan sätta igång med att röja upp lite  här hemma. Det ser ut som skit här och eftersom hyresvärden och Johanna som ska komma idag så måste jag städa lite.
Har ju nu äntligen fått upp mina kartonger från bilen, ska nog sätta ihop en sådan och börja packa ihop lite smått som man inte använder. Spara in lite arbete till sen -  smart ! Också packa ner lite kläder, typ vinterjackor och annat lär jag ju inte behöva nåmer i sommar.
Solen skiner och det är garanterat plusgrader gånger många ute just nu !

Frulle - städnig - packning - systemet - besök - pubmacka+öl

I efterhand..

Kom på så här i efterhand, då jag satt och ögnade igenom min egen blogg lite, en passande runbrik till det HÄR inlägget, nämligen:
"Säck-Skräck"

Är man fyndig så är man..

Sleepyhead

Börjar bli riktigt trött nu, ska lägga mig till rätta och somna för att vakna upp pigg och glad och med en förhoppningsvis klump-fri mage.

Ska ha hyresvärden och min kompis och övertagare  av lägenheten, Johanna på besök klockan 17 i morgon. Före det ska jag ha varit på systemet och shoppat alkohol for 2 personer för 2 dagar. Blir några öl det.

Längtar så mkt till sista april, grillnig, brännboll och öl med de bästa av människor -  mina vänner !

Nattinatt !


Klump i magen

Shit vilken ångest jag fick då..

Bokat !Nu har jag precis bokat biljtter till huvudstaden åt mig & Anna. Mellan den 7 och 11 maj befinner vi oss i Sthlm och känner på stadslivet. hahah.
Ska bli riktigt skoj, både att göra något helt annat och att få visa Anna ens gamla rötter och så. Är ju bara Sofie som vågat sig med mig till Sthlm innan. Ska bli grymt skoj iaf och jag längtar. Har egentligen inte alls råd med detta, men ska vrida och vända och spara in varenda krona som går för att denna månad ska gå igenom trots alla nöjen som ska göras.

Många nöjen denna vecka och kommande vecka. Jag längtar galet !

Bilder från Shoppingen i måndags  Köpte mig 2 tunikor från Gina, en gul och en brun, värsta somriga ! Även ett lila linne därifrån  ( ännu ett till samlingen av Gina Tricot linnen som börjar bli väldigt många nu) Ett par trekvartslinnebrallor, hur sköna som helst + en svart trekvartsarm-bolero.

 Köpte mig en ny "sommarjacka", att ha under de svalare sommarnätterna. man tänker dock mest på min otrevligt, skitiga spegel..


En liten jämförelse: Min frilla !

Before :   
 
After :    


Borta

Har varit ute hela dagen. Eller itne ute, men inte hemma iaf. Uträttade ärenden på stan och på CUL, i princip bara att söka. Måste dock skriva ett personligt brev på 3 A4 sidor om mig själv, vad jag har gjort och vad jag vill göra. En liten prövning det där, sen blir det intervjuer om vem som lämpar sig bäst att gå utbildningen tydligen.
Tummar bör hållas för mig !

Har även fixat det sista med flyttanmälan med Fortum så nu ska det vara klart. Löshåret har även kommit, var svårt att sätta i och jag skulle behöva en lärare. Någon som är duktigt på sånt, som vill ge mig privatlessons ?
Det behövs. Håret var asbra och jättefint i sig. Såg inte ett dugg fejkat eller plastigt ut. Så som det ska vara !

Nu ska jag kika Simpsons i en timme och käka choklad ! LIKE IT !

Dagens låt

Ett "bluegrass" coverband, Iron Horse, gör tribute till Metallica, hur skön musik som helst.Banjon kan ju var ett av de härligaste instrumenten, växelbasen är inte heller att förglömma, och stämmorna !

Somnade om idag igen

Hann dock bara sova en liten, liten stund. Blev väckt av  utav en försäljare från 3, som tyckte jag skulle ta alla deras erbjudanden om abonnemang + telefoner. Och jag ska inte säga att det låter frestande. Vi pratade i över 12 minuter och jag var ville så gärna säga ja/okej/självklart hela tiden. Alla erbjudanden låter ju så bra.
Försäljare kan verkligen det här med att sälja.

Lyckades komma till insikt och skaka av mig honom genom att säga att jag ville ha "mer tid att fundera över det" eller nåt liknande. För jag har då absolut inte råd met att sätta mig in i någon ytterligare månadskostnad.
ICKE !
Blev också väckt en gång inatt, inte utav någon försäljare utan av Skräcken. Igår köpte jag en 3 kilos säck med måt åt henne som jag inte ställde undan utan bara lämnade kvar på golvet. Inatt har hon alltså nosat sig fram till att det finns en säck emd käk någonstans, hittat säcken, vält säcken, gnagt ett stort hål i säcken, hällt ut masssa kattkäk på golvet och tuggat i sig.
Jag som haft mardrömmar nu flera nätter i rad fattar inget och blir livrädd då jag hör detta prasslande och knakande mitt i natten. Så är det bar min tjocka katt som blev lite extra hungrig mitt i natten och verkar då var trött på sin gamla mat då jag ska pröva en ny sorts kattkäk.

Skräcken slutar aldrig att förvåna mig.


Morgonpigg

Att vakna i tid är ju bra, men man behöver ju inte överdriva !
07.10

Do U need A friend ?

Har fått värmande sms gånger flera från en vän (?).
Hur mår du ? Hur går det ? Har du jobb ? Vart ska du ta vägen ?
Detta kan verka vara ointressanta och vanliga, tråkiga frågor som ingen egentligen bryr sig om att få höra svaren på, men det spelar ingen roll. Det känns ändå bra när folk frågar mig just dom frågorna, man kanske inte är speciellt intresserade av svaren, men man visar ändå att man bryr sig.
Vänskap kallas det.
Känns bra då jag känt mig lite nere just på vänfronten ett tag.

Time to sleep.
Good night

Veckans Färjan-skämt

Vad kallar en sjöman sin snorkråka ?
- En riktig sjöbuse

Det första riktigt dåliga Färjan-skämtet !

..Men också bajs har det varit

Det har inte bara varit bra idag. Har även fått de bekräftat att det inte blir någon Rock Weekend, jag som sett så mkt framemot det. Hade jag tänkt efter så visste jag ju faktiskt att det inte skulle bli något, det brukar alltid sluta så. Tråkigt men sant. Får se vad man hittar på istället. Det är ju dock premiär för altanen på Bockarna, men vad är det i jämförelse med:
Dia Psalma
Mustasch
& DEAD BY APRIL ?

Nåväl, det är bara att göra det bästa utav saken. Leonié är ju trots allt här och jag ska göra den här helgen till en rolig och minnsvärd helg för oss båda !

Lite mera tråkigt är att dom visar is-hockey istället för My name is Earl ! SKANDAL !
 
Det får bli webb-tv och Ballar av Stål istället. Rätt bra det med ju. Ska också kolla klart sista halvtimmen av Färjan, såg den första hos Mamma, måste ju få veta vad det var för skämt denna vecka, det bästa och mest sevärda i hela serien.

Thats it.

Taskig update

Jag har haft den bästa dagen jag haft på länge, har både unnat mig själv lyx och gjort en massa nytta.

Orkar folk läsa om man skriver en lång lista ?

 • Köpt massor utav kläder och saker till mig själv
 • Bestämt mig för att börja pugga till hösten, skrivit ut ansökningspapper och bestämt mig för att träffa syokonsulenterna på CUL imorgon redan.
 • Beställt skor från skopunkten.se
 • Bytt hårfärg
 • Fått en ny plattång
 • Handlat massor utav mat till både mig och Skräcken
 • Umgåtts med Mamma hela dagen (även Fia och Lil Sis)
 • Ordnat med adressändringen (en månad kvar till flytt..+ någon dag)
 • Flyttat mitt elbolag till nya adressen
 • Accepterat min nya pojkfrilla
 • Fått komplimang över att jag verkar "ha blivit mindre" ! ! (hur nu de kan komma sig)

Massor utav kul !
Är så nöjd med allt. Ska också pröva på Veet's Vaxremsor, jag blir så grymt fult prickig utav rakning så nu ska jag pröva detta. Men det gör ju ont att vaxa bort hår ?
-Min smärtgräns är högre än mångas skulle jag tro.


Nu ska jag käka på min chokladkaka, och gå upp det där kilot som jag tydligen hade blivit av med !
Titta på My name is Earl ska jag även göra !

La-la-la-la-laaater !


Somnade om

Har varit vaken sen 9, hunnit med att titta på film och grejer men dock inte gjort det jag borde som att duchsa och göra mig i ordning för staden. Istället somnade jag om och har såkert sovit en halvtimme istället för att göra nytta.'
Men nu blir de andra bullar. 

Rise & shine - snabbsomfandusch, frulle, fixa huvudet - big spender !

I brist på andra göromål

Det är väl lika bra att man lägger sig tilll rätta och spmnar för natten nu när det ändå inte finns något annat att göra. Räkningarna, hyran och pengar undanlagda för skulder är nu fixade.
Resten av mina pengar är redo att spenderas i morgon.

Ja, men god natt då.

Snart dags

Nu ör det inte många minuter kvar innan lönen dimper ner på kontot, då ska det till att betala hyra, räkningar och alla dessa skulder som jag aldrig riktigt blir av med.
Imorgon ska jag unna mig en dag av egoshopping, endast handla saker som jag vill ha och självklart behöver. Tror jag ska lura med mig Fia ochj käka mig en räkmacka på skutan till lunch eller nåt. Får se,något ska fikas/ätas på staden iaf.
Har en hel lista med saker som ska köpas imorrn som jag varit duktig och skrivit idag för att inget ska förglömmas.
Risken är ju dock liten att jag skulle glömma något av de jag ska  införskaffa.

Sista avsnittet av Herre på täppan ikväll, försenat flera timma pga hockeyvm (?) idioti, kallar jag det. Kunde vilket fall inte koncentrera mig på programmet då nästa tatuering planeras och börjar ta mer och mer fast form i min hjärna. Det kommer bli hur snyggt som helst. Ska bara komma någon snygg textrad/visdomsord/citat/budskap/ordspråk som ska få komplettera och färdigställa verket.
Detta komme att ske i slutet på juni. Något ska ju skatteåterbäringspengarna vara bra för !

Ca en kvart kvar då innan jag ska sätta sprätt på hälften av lönen.
Slösurfande får vara min aktivetet den närmsta stunden.

Löning

6 timmar & 12 minuter kvar till lön

Hunger

Det är inte bra det här. Har börjat med att laga mat 2 gånger oom dagen istället fför frulle + en matlagning. Min ekonomi håller inte för att laga käk 2 gånger om dagen. En bör ju kunna räcka och har alltid räckt.
Jag har tydligen tänjt ut min magsäck så pass att den inte fylls på en måltid.
Not good, not good.

Undra vad M&P ska käka idag ?

Robinson

Det är nu så spännande på Robinson så jag håller på att skita ner mig av nervositet.
Heja Jarmo ! Synd på Billing, he was my favourite.Good Morning !

Strålande sol idag med. Hur nice om helst. Ännu mera nice var kvällen som gick och ingen kan ha roligare än vad jag har med mina VÄNNER !
Grymt kul. + att jag träffade Lisa som jag inte träffat sen vi gick i gymnasiet, och vi träffades knappt då liksom. Hur nice som helst.

Idag är det en sån söndag då jag slipper missa reprisen av Robinson som börjar 11.30. Annars brukar man ju vanligtvis sova över den tiden, men inte idag då jag vaknade tidigt som fan med tanke på hur sent jag la mig.
Ska nu hinna med att göra lite frulle snabbt som fan, för att sedan ligga och zappa melllan Robinson och Family Guy/Simpsons på 6:an. Det är inte lätt när det är flera program som ska följas.

Bilder sen igårC, med random Emelies vänner + födelsedags HelenaC, and Emelie2 randomgubbar + Petergrabben !
Första bilderna som jag lagt ut på pojkfrillan, watch and weep !

Niiice

Har haft en trevlig kväll med (1) Peter, Emeile och Elin ikväll. Sen på August kom (2) Norre och lättade upp stämningen ännu mer. Mitt (3) tredje och sista sällskap var nog ändå det bästa.
Jag är fan bäst och jag vet hur saker och ting ska skötas.
Inget jobb imoron då det vart inställt. Ska ta det som lugnast imorgon och bara vänta på veckans alla roliga händelser att det ska börja hända.

Verkar nästan som att det är seriöst detta med Sthlm (?) - Peppar, peppar.

- Still look like a boy. Tur att the extensions comes imorgon. (Read: Monday)
Svenglish ? Oooh yeah ! 

?

Mkt knasigt utseende på mitt förra inlägg..

Nu blire lite kalas

Dagen som bestått mest av ensamhet (förutom då pappa kom och rädda mig då en propp gick hemma hos mig), massor utav mat, tv-tittande, internetsurfande, ska nu avslutas med lite partaj.
Ska bli trevligt, sitta hos Peter innan de blir utgång med Emeilie på August.

Kan bli riktigt skoj !

Och hur jag fick texten att bli så här stor är en gåta för mig..


Alone

Sitter ensam, instängd i min längehet när det är strålande sol ute och garanterat plusgreder gånger många ! Men vad ska man göra då? Vill ju inte gärna ut och traska för mig själv.

Färjan-Håkan

Kollade nyss senaste avsnittet av Färjan på kanal 5's webbtv, nu när jag fått tillbaks min dator så kan man ju faktiskt göra det. Kolla på tv alltså.
Måste bara nämna att det finns ju ingen löjligare människa än den karln. Jag mår illa varenda gång han kommer i bild och öpnnar sin mun för att säga något korkat. Det ena mer korkat än det andra.
Vad gjorde Färjan-Håkan medans alla andra barnen i hans årgång blev äldre, mognade och blev vuxna ?


Still..

..I look like a little boy..

Vacker morgon

Vaknar upp till att de hamrar och grejer utanför där jag bor. Jobbigt, dock är jag nöjd över gårdagen och dagen idag.
jag vaknar upp utan att må dåligt, jag var itne för full igår och jag kan ärligt säga att jag inte känner den minsta ångest för något som jag gjorde igår. En hel-ute-kväll utan de minsta missöden.
BUT ! Den sista halvtimmen igår skulle man kunna radera bar för att jag skulle behöva sluppit höra/veta om det. Det handlar ju inte om något om jag gjort utan om något som andra gjort, och då  med mig dom huvudämne.
Hatar människor gör jag. Hatar skitsnack. Hatar idioter.

Det jag kan trösta mig med är att jag ska åka på Rock Weekend On Tour på fredag. Carro har kirrat biffen med chaufför och grejer så allt är ordnat. Bara till att åka.
Dead By April
Dia Psalma
Mustasch

+ att Renegade Five och H.E.A.T ska spela.
Kommer bli grymt kul och jag längtar redan.+ att det är sista april på torsdag
+ att Leonié kommer på torsdag
+ att vi ska gå på Skutan med Jessicas mormor nästa vecka
+ att jag och Anna ska åka till Sthlm 8 Maj
+ att det SKA grillas i veckan, vart och hur ?

Thats It

Ibland kommer gråten

Även om jag haft en helt underbar dag, med massa solning med först M&P, sen ute i Hassela med 2 av mina goda vänner, så känner jag ibland bara hur jag vill sätta mig ner och bara gråta.
När jag skämmer ut mig, dricker för mkt, förstör för mina vänner, hör hur mina gamla "nära vänner" bara  pissar på allt vi haft och gör mig till åtlöje.
Betyder inte min vänskap och kärlek någonting alls ? Och har jag ingen skam i kroppen ?
Jag har lärt mig en sak iaf, lita aldrig på någon, för det finns ingen i hela världen som vill dig väl.

Väckt

Väckt av mobilen som ringde nyss, Dock var det ett samtal jag längtat efter. Pc-kompaniet ringde och betättade att min dator är lagad och klar. "Någon hade avinstallerat Flash Player eller så är det ett virusprogram som avinstallerat det..."
Jaa, inte var det då jag ! ;)

Så nu ska jag ta ochr röja upp här hemma, Skräcken har ju käkat upp min foundation-dutt så det ligger smulor utav den lite varstans. En och annan ölpöl sen i onsdags.
Frulle + städ

Bäst att sätta igång direkt !

Change Of Plans

Vart inge Bockarna ikväll, vilket ändå var ganska nice då jag är trött som en idiot. Fick istället stilla bakfullheten med käk från Mc Donalds. Det behövdes, nu mår jag inte fullt så dåligt längre.
Även ändade planer imorgon med. Inge Texas, tråkigt som fan, såg ju så mkt framemot det. istället åker jag och Emmelie och hälsar på Sofie i Hassela, rätt nice det med.
På kvällen blir det tydligen party hos mig. Har snackat med Pter nu under kvällen och han tyckte det var min tur att ha party.
Och inte mig emot.

Nu ska jag lägga mig till rätta, be en bön för att jag ska få tillbaka min dator imorgon och att mitt hår ska växa dramatiskt över inatt, kika tvn för att sedan sova gott så jag vaknar utvilad till min date med BC imorrn kl 13.

Thats all for now.

Night.

Shopping

Då har man shoppat lite extensions och grejer. Det går ju som sagt inte med så här kort, helt enkelt inte hållbart.
Längre hår åt alla !


Still onykter

Har mått skit idag. Verkligen SKIT ! Men jag har väl bara mig själv att skylla.. Nu dröjer det innan jag ska dricka igen.. Ända tills i morgon :D
Texas med flickorna och sen Bockarna med alls vår Jessica.

Klippt mig har jag gjort Kort som fan är det, nästan så att jag skäms. I örigt vart håret bra, om man inte räknar längden då. Så nu sitter jag och kollar runt lite extensions, detta är liksom inte hållbart.

Ikväll blir det antagligen kortspel på Bockarna, om jag orkar, Är fortfarande sliten som en gris.

Orka mininoveller.

Laaaaater !

Onykter

Jag kan ju säga att jag var nog fullast i Hudik igår iaf.
Men jag träffade iaf min bästa vän och blivande man, och det var inte Stefan (Chaufför säker fru), utan hunden Oskar !

Nu ska jag försöka ta och nyktra till då jag har klipptid 15.00

Party

Hata AF, nu bir det party för hela slanten !

I sista sekund...

.. Kom nyss på att jag har AF-start idag 14.30, det var ju tur att man kom på de innan de var försent likssm. Så det blir bar 3 maskiner, en får vänta tills nästa gång. Huvudsaken att alla kläder är tvättade sen kan handdukar och sängkläder vänta.
Så nu blir det hopp in i duschen och sen iväg på det där, kanske en middag hos mamsen för att sedan möta upp Fia och gå på systemet.

Later on

Film-team på 3 Bockar

Onsdag 22/4 Öppet 18-02

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA

TV Programmet " Från Ystad till Happaranda " är hos oss ikväll och filmar när chafför söker fru..... Tjejer kom hit !!!!! Kanske det blir du som blir Stefans Resesällskap i framtiden !!

Mer info finns på följande hemsidor : www.tv8.se www.rixfm.com www.cancerfonden.se

 25:- KRONAN
 Mat eller Dryck från 25:-

 Disco Fr 22
 med Dj KRILLE


Så stor det på Bockarnas hemsida. Det är så att man funderar 2 gånger på om man verkligen ska ge sig ut på Bockarna ikväll, eller så kanske det är Stefan som är min framtida man ?

Eller så inte.


Filminspelning i lilla Hudiksvall ikväll på bästaste Bockarna !


Måndagens Färjan-skämt

Mamma som sett programmet hade varit snäl l och smsat mig skämtet, så när jag vaknade i morse så vaknade jag upp skrattandes.

Varför spelar man inte pingis på Färjan ?
- Det spelar man över( )bord.

Detta gjorde min dag.

Är i full gång med tvättandet. Första maskinen är klar kvart över 11. Sen är det bara 3 maskiner kvar, 4 om jag skulle orka och hinna.

Idag är det även onsdag med allt som onsdagar brukar medföra.
Men först: frulle !

Laundrytime

Om 5 minuter börjar jag tvätta, och jag har inte bytt till min "tvättväska", inte sorterat tvätt, inte ens tagit fram tvätt och sköljmedlet. Hur ska detta gå ?

Idé

Har nu länge suttit och funderat på min nästa tatuering, och jag tror att jag mer och mer vet hur den kommer ser ut. En sleeve blir det iaf, hel eller halv, vet inte men det ska till att täckas en hel del.
Katter ? Noter ? Text ? Mer stjärnor ? Gitarr ? Blommor ? Dödskallar ?
Funderingarna är många.

Ska ta och titta på Scrubs och tänka lite till.
Jag älskar tatueringar och vill täcka de största delarna av min kropp med det.

Good night for now.

Hate skit

Jag hatar verkligen såna här dagar då det verkligen inte händer ett endaste skit. Eller jo, jag var ju faktikst och sprang på stan i typ 2 timmar, men som alla vet har dygnet 22 timmar. vad har jag gjort de resterande timmarna ?
Inte ett skit.
Och hungrig har jag blivit igen då det var alldeles för många timmar sen jag åt, men så blir det ju när man vaknar så pass tidigt som 7.15, finns ju liksom ingen vits med det. Det förlänger dagen skitmkt och fördröjer allt så det blir helt snett och vindt så jag inte förstår ett skit !

Nu blir det varma mackor för hela slanten.
Rökt ski(t)nka var det enda jag fick mied mig från stan idag, fick till och med 2 kr över som jag ska spara till ett bättre tillfälle.

Och inte har jag fått höra gårdagens Färjan-skämt och inte kan jag kolla upp det . Skit.
Jag vet inte ens vem som åkte ur Robinson i lördags ! .. Dubbelskit..

500:de inlägget

"Whisper, whisper, don't make a sound,
your bed is made and it's in the ground"


Tröttast

Det märks att man inte sov alla timmar man borde i natt, är trött som få.

Har iaf gått på staden emd Fia idag, vi hämtade ut våra nya arbetskläder. Mina kläder satt asbra och var asfina. Ska få inviga dom på söndag då jag tydligen skulle få jobba.
Vi var också runt och kikade efter grejer till våran planerade shoppingrunda på måndag, hittade både skor och kläder som jag vill ha, får se vad det blir och om de blir något överhuvudtaget. Pengarna är få och skulder/räkningarna många.

Och imorgon ska jag få tvätta. Det behövs.
+ att det är onsdag.

Nä/tv-tittande

Deklarerad


Trodde ni ?

..Att jag skulle verkligen gå ut och gå ?
Halvsovandes ?
Tom i magen ?
Före klockan 8 på morgonen ?
Istället för att se på film och käka frukost i sängen ?

Då trodde ni fel, för sådan är inte jag. Rör mig gärna inte i onödan. Känner dock lite ångest över det nu. Det hade ju inte skadat att röra fläsket lite..
Istället har jag spenderat min morgon med att kolla klart filmen, helt ok film. Vanlig, halvskoj b-film som de finns aldeles för många utav. Dessutom hade jag sett slutet hos M&P en gång för längesedan vilket var lite halvtråkigt. Filmen hette iaf Dumpad/Forgetting Sarah Marshall.Jag hittade även en blogg idag där en tjej skriver om det övernaturliga. Har hunnit läst igenom alla inlägg då jag inte kunde släppa bloggen alls, inte för  en sekund !
Det jobbiga är att jag är rädd för det övernaturliga och oförklarliga. Jag vill gärna att allt ska ha en naturlig och logisk förklaring annars funkar det inte i min lilla hjärna, och att aliens är en utav mina största rädslor (utan att egentligen faktiskt ha träffat en alien så är jag rädd för dom ?), gör ju inte att jag blir mindre skrämd av bloggen. Samtidigt blir  jag fascinerad, det är ju också intresant, det man inte vet något om. Kolla bloggen här ifall du är intresserad.

Skrev ju en lista på saker som behövde göras här för någon dag sen. Tror närmare bestämt att det var i söndags. Tråkigt men sant så tog det mig närmare 2 dygn att stryka hälften av grejerna på den. Och då är det ändå bara en 5 punkts-lista !

 • Att på något sätt laga min dator, ringa någon och fråga varför det inte går att installera skiten på den , men vem ska jag ringa ?
 • Ordna mig en tvättid
 • Skura Skräckens låda
 • Köpa mig ett smörpaket
 • Ringa och boka en klipptid
Idag ska jag nog iaf klara av att bocka för de 2 resterande uppgifterna, det är ju trots allt inte några överhuvudtaget jobbiga uppgifter.
Tänkte dock springa på stan idag emd Fia, i samma veva tänkte jag boka mig en tvättid, för att senare komma tillbaka för att göra Skräckens låda fri från bajslukten en stund iaf.
Min dag i stora drag. jag hoppas det är fler människkor som har lika spännande och intressanta dagar som jag har.

Nu skriver jag noveller igen.
La-la-la-la-laaaater !

Up with the COCK !

Det kan bli riktigt roligt när man översätter svenska > engelska sådär rakt av, även tvärtom..
Förstår ju inte precis vad jag gör uppe vid det här laget, gick ju och la mig rätt sent och så tog det ett bra tag innan jag somnade. Och som vanligt varenda natt så hittar Skräcken tusentals saker att leka med som jag måste kliva upp och ta ifrån henne, springer på toaletten 4 - 5 gånger/natt, HT kommer och låter i trapphuset sådär runt 2, 2.30, det är kallt och det börjar ljusna och lyser rätt in på mig sådär runt en 5 - 6. Till råga på allt börjar det dock ljusna redan vid 4 nu !
Många störningsmoment som jag hoppas kan bli färre då jag flyttar, vilket inte är så lång tid kvar.
39 dagar kvar var det visst nu när jag räknade efter, och då lät det ju jävligt mkt, men om 1 månad och 9 dagar då ? Det lät ju inte lika mkt alls..
Längtar, det gör jag iaf. Hur mkt som helst. En liten restart på livet.
Det behövs.

Vad ska man göra nu då ? Har några grejer som jag tänkte. Antingen:

 • Ska jag bara lägga mig till rätta och titta klart på filmen från inatt
 • Eller så ska jag göra mig en helvetes frukost med mitt nyinköpta bröd
 • Eller så ska jag ge mig ut på en morgonpromenad och sedan gör mig en helvetesfrulle..
Jag vet ju vad jag borde göra och jag vet ju även vad jag skulle vilja slippa. Magen är rund och behöver trimmas, men det är ju så tråkigt, men dock nödvändigt om jag ska kunna ha några av mina kläder över huvudtaget nåmer.

Ta dig i kragen och släpa dig ut kvinna !

Time 2:

Dags att sluta ögoen och drömma fler mardrömmar, har gjort det i flera nätter nu. Trött som fan är jag så det kan inte hjälpas, här ska sovas.
Tittar klart resten av filmen  till mina mackor,  (mjuka sådana MED smör på), som jag ska äta till frulle i morgon.
I LIKE it ! Längesedan som man fick mjuka mackor. Och idag var jag tvungen att käka hårdmackor med bara ost och utan smör... Vidrigt. I morgon blir det dock andra bullar.

Sängen kallar.
Good Night, sov trångt ? (Sleep tight)

Lycka & saknad

Är glad över att jag hitta en vikarie till min ordinarie pärla, tråkigt att det ska gå så jäääävla långsamt bara, men det är dock bättre än inget så jag ska inte klaga allt för mkt.

Snart är Scrubs slut på 6:an så då ska jag ta och kika en film som jag fått låna av Jessica och Markus. På den här datorn fungera varken ljud eller bild (då man ska kolla på film el liknande) så det får bli dvd för mig. Sjukt, jag måste alltså kolla på dvd-filmer och lyssna på CD de nämaste dagarna. Får hoppas jag kommer ihåg hur man använder grejerna.. Det var ju liksom inte igår man tog fram en CD-skiva och poppade, eller hyrde en dvd-film för att kika på..
tur man inte har VHS iaf, stenåldershit.. Kommer knappt ihåg vad det är för nåt liksom.. hahaha. Skulle dock vart nice med en VHS, har ett gäng (närmare 50 st) Disneyfilmer som skulle vart nice att se


Its Aliiiiive !

Kom ju på de att jag har ju Krilles gamla dator liggandes. Sattaihop den skiten och numera är ju inte datorlös, hur nice som helst !
Jag som trodde att jag skulle behöva gråta mig själt tills sömns nu i 4 dagar när min pärla är på lagning, men icke sa nicke. Jag är överlycklig !

Har även varit och bokat en klipptid så på torsdag blir det förändring !

Måste kika igenom allt som jag missat dessa datorlösa timmar.

Laaaater !

Hej då Blogg och Dator !

Nu åker ni in på lagning och jag vet inte hur länge ni blir borta men jag kommer attt saknar er varenda minut som går. Jag gråter redan floder efter er..

Bye på en stund då.

Kärleksförklaring

Än har  jag inte bocka för något av det jag skrev att jag skulle göra igår. Dåligt av mig, men utan jobb, mat och kärlek så finns det ju ingen anledning till att stressa heller. Eller jo, det skulle vara att få min dator lagad då. Min enda kärlek, passion, min bästa vän och ledsagare här i livet, den jag tillbringar mest tid med, min HJÄRTEVÄN !

Så less

Här sitter man och försöker fixa och trixa med den här jävla datorn, utan några som helst resultat. förstår itne hur svårt det ska vara. Googlat runt, hittat massa svar och alternativ men inget som fungerar. Hur svårt ska det vara att installera ett program liksom ?
Hur less som helst blir jag iaf.

Sunshiiine !

Alltid lika mysigt att vakna utav att solen strålar in i längeheten och att kunna kika ut utan att se ett moln på himlen. Fint serru.

...

Usch, har sovit i omgångar. Missade hela LA Ink, tråkigt som fan. Såg dock på Heere på Täppan medans jag käkade nudlar och lite hårdbröd. Nice, still hungry dock. Finns inte så mkt mer att laga mat av här +  att min smör är slut. Och jag skulle vilket fall inte orka ställa mig att laga någonting heller. NEVER !

Hur ska man somna nu då när jag sovit nästan 2 timmar ? Och med ett Flash Player som inte går att installera så kan jag inte heller kika webbtv, inte ens på youtube liksom. Hur tråkigt som helst..
Så det står på morgon dagens to-do-list:

 • Att på något sätt laga min dator, ringa någon och fråga varför det inte går att installera skiten på den, men vem ska jag ringa ?
 • Ordna mig en tvättid
 • Skura Skräckens låda
 • Köpa mig ett smörpaket
 • Ringa och boka en klipptid

Rolig måndag. Not. Jag skulle ha haft mig ett jobb. Satt och snackade med Leonié på msn här ikväll, har smidit lite planer angående mitt jobbehov. Får se hur det blir med det.

Nu ska jag kika mera tv.


Bajs is in the Air

Jag tror Skräcken glömde att spola efter sig när hon var på toaletten nyss.


Grym kväll

Tröttheten går inte att beskriva, likaså törstigheten och halsondheten. Det vart en hård men dock så underbart rolig kväll med.
Jag jobbade, med flyt och bra arbetskamrater. Stressade sen hem till M&P där jag planerat att ställa bilen för att spara tid och slippa springa hemifrån mig ner till Annelie., sminkade mig på under 1 minut, hällde i mig öl springandes till förfesten. Anlände ca 21.38.
Träffa folk som jag inte träffat på länge, folk ur gamla uskklassen och även massa nya människor. Gick sedan på en till förfest hos Peter där även Ante var. Hade kul där med. Blev utklassad på Guitar Hero av Älin. Skämdes branog.
Gick efter ett tag på Bockarna och sjöng karaoke.
Han bara sjunga 2 låtar. Summer of 69 och Born to be Wild. Skrev upp mig på Paint it Black också men hann aldrig sjunga. Ny karaokevärd var det med.. "Tyrone", ingen bra värd alls. Vill ha tillbaks Robban. He was the SHIT,
Norre var också på Bockarna, kul att snacka med han med. Han följde även med på efterfesten hos Peter som varade till halv 6 i morse hörde jag ryktas om. Jag själv har ingen aning då jag somnar mitt i festandet. Sov gott det gjorde jag iaf på Peters soffa ända till 11.30 idag. Var där bra länge och kikade tv. Tittade på Talang och på knäckebröddansande pojkar, gillade dom verkligen. Hur kul som helst. Synd att jag inte kunde garva bara, rösten är nästan helt borta igen.
Gick hem till M&P där bara syster var hemma. Lagade ihop lite käk till mig sen tittade vi på Detroit Rock City - riktig kalasfilm !

Är nu äntligen hemma igen och funderar på att dö eller något. är trött som en idiot, mår halvtaskigt och kan inte släcka denna törst ! Sjukt.
Mår som jag förtjänar, mend et var fan värt det. Grymt kul !
Nu ska jag lägga mig ner, titta på tv och inte röra mig mer denna dag.
Mindre vacker bild från Bockarna igår. Mig och Elin med en Norre i bakgrunden.
Ropen skalla, dubbelhakor åt alla ?

Laaaater !


Time 2:

Då var det dags då, slänga sakerna i en påse och dra till jobbet. Inge sugen alls, är så himla trött.
Mätt har jag iaf hunnit blivit då jag slängde ihop lit stuvade makaroner och köttbullar. YUM !

Får se om man får någon rast på jobbet kanske man skriver en rad eller 3 därifrån, annars blir det till att skriva av sig inatt efter sjungadet eller imorrn efter vaknandet. Nu till större problem.
Vad ska jag ha på mig ikväll då !?

Lördag, no käk.

Då var man vaken igen efter en natts sömn. Hungrig som en gris, men mat finns det inte så mkt av här. Får snart ta mig och gå upp och gräva där i kylen och frysen/skafferiet.  Nåt lär de ju finnas där.
Ska ta och packa mig en väska också som jag ska ha till kvällen. Får sminka mig och byta om på jobbet. Lagom pinsamt..

Måste käka innan jag gör nåmer nu.
Kan knappt tänka då magens kurrande överröstar mina röster i hjärnan.

The Night

Fick god mat på kina tillsammans med familjen, vart mätt så jag höll på att kräkas. Lykades tigga till mig en klippning av mitt hår av M&P då jag lät P känna på mina kluvna, risiga hårtoppar. Han konstaterade att det kändes som hästtagel..
Så i början på nästa vecka ska jag ordna fram en klipptid och få mig en snygg frilla och mindre risiga toppar.

Norre kunde inte heller fixa min dator, men vi har förberett lite grann för ev. kunna fixa den till nsäta vecka om inte killarna på Pc-kompaniet kan hjälpa mig ur denna ruskiga situatiion utan några värre kontanter.

Åkte hem till Marre för att kika festligheterna där, vart inte långvariga utan åkte vidare till nästa fest hos Peter. var kul att träffa honom igen och då även få träffa Ante som jag inte sett på år och dagar, enligt mig då iaf. Han sa att det inte var så längesen vi träffades på Bockarna. Jag msåte ha varit onykter då.

Folket gick på krogen och jag och Jessica snurrade runt på stan, kollade på folk och Jessica fick sig sin älska mosbricka från Statoil.
Inga fyllekörningar fick jag heller trots att jag och Jessica gjorde oss så tillgängliga och så inbjudande som möjligt. Åkte hem strax före 2 då jag inte riktigt kände att jag orkade. Ska ju trots allt börja jobba 13.30 imorgon. Innan dess ska jag ha hunnit packa med mig allt jag ska ha till förfesten och krogen i morgon då jag stícker direkt från jobbet dit.
Så ingen efterfest för mig. Är dock rätt onice att var på fest när man är spiknykter själv. Fick dock en droppe i mig då jag var tvungen att öppna Marres öl. Det var en god droppe.

Desto mer öl åt mig imorgon.

Nope, natt för mig nu.
Thats it.

1 Hour To Go

Snart ska man äntligen få käka. Är hungrig som ett as.

Peterponken hörde av sig nyss, ska förbi honom senare också och se hur kul alla har när dom partar medans en annan får vänta tills i morgon. men jag ska ju iofs har desto mer roligt. Få sjunga lite karaoke.
Born to be wild och painted black står först på playlisten i morgon kväll.

Nä, time to fixa håret och sminka ett öga eller 2.


Hjälp

Nu har jag fixat så att jag ska träffa Norre senare så han kan hjälpa mig med min skitdator som jag inte ens har betalat av klart än.
Bajs, bajs, bajs säger jag bara.

Till råga på allt så ska Kapten Röd tydligen spela i Sundsvall ikväll. Och jag har inga pengar, inga biljetter och inte tillräckligt med öl.Oh Crappy Day

Problemet halvt löst ?

Nu vet jag varför inte min statistik kan visas. Helt plötsligt så har jag inte Flash Player längre, har nu prövat ungefär 19 gånger att downloada det men det funkar ju inte ?
Vad gör jag för fel ? 

Jag hatar datorer, och om det ändå kunde sluta ringa !

The Pietikäinen Family Fun Day

Bord är bokat klockan 19 på Kina.
Medlemmarna i Familjen Pietikäinen kommer att närvara.


Krångel

Är det bara min statistik som inte fungerat på ett par dagar nu ?

Sun

Vaknade idag upp till strålande solksken, hur fint som helst. Man borde ju gå ut men inte jag. Det ska bli så skönt att ligga kvar här halva dagen och inte göra mkt alls.

Ikväll ska det bli en nykter kväll. Jag och J ska åka runt på fester bara för att kolla in lite folk och så. Jag ska jobba i morgon på växelvården så då är det ju alltid skönast att vara nykter kvällen innan för att slippa var bakfull på jobbet. Och så får jag ju faktikst festa imorrn. Direkt efter jobbet blir det förparrty hemma hos Annelie för att sedan gå på Bockarna och sjunga lite karoke ! Som jag har längtat efter det.

Nu ska jag fortsätta äta min choklad till frulle.

Något som ringer

Kvällen har varit suverän. Har umgåtts med Fia och Jessica, fått i mig en pizza, träffat Mikaela & Madde, varit på Bockarna, spelat och förlorat i Chicago (gånger flera), druckit 2 öl och delat på en nachotallrik.
Hur trevligt som helst har det varit.

Jag och Fia har även beställt/ska beställa typ nu, lite arbetskläder. hur snygga som helst och för billigaste penningen.
Det blev:

och  denHur snygga som helst. 130 kr styck, billigt också, och ett par vita byxor för 123:-
Då kan man ju fråga sig hur jag ska ha råd med detta ?
Och svaret är att det har jag inte, behöver ju dock arbetskläder när jag ska arbeta. fick även tips utav Madde ikväll att folk behövdes tydligen rätt mkt i Harmånger, ska ta och ringa bemanningen Nordanstig och höra efter med dom.
För jobba de vill jag ju. Alltid.

Ngt skumt som pågår är att det ringer hemma hos mig. Det låter typ som ett brandlarm som ringer väldigt tyxt dock, korta signaler med ca 10 - 20 skeunders mellanrum. skapligt irriterande. Det började idag då jag och Fia satt i soffan och det håller på än. Kan inte fatta vad det är. Jobbigt som fan.

Så är det. Vad som händer härnäst vet jag inte. Ska nog ta och försöka sova lite, och kurera förkylning + halsen som är branog hes igen. Onice !

Thats it.

Good night !

Nytt tangentbord

Då kan man blogga igen då, även skriva över överhuvudtaget. Rätt nice det. Inte lika nice att betala för skiten. Fanns inte heller så att man bara kunde köpa tangentbordet, var alltså tvunge att köpa mig en mus med. Suck. Ja nu har man ju iaf en reserv då tills nästa gång det händer en "olycka".
Men det kommer inte att HÄNDA !

Iaf så, kvällen igår var helt galet skoj. Massa Beer-Pongande,vatten och annan dricka överallt och ingenstans (helst på mitt tangentbord), massa kul folk på Bockarna, nya vänner,JESSICA.. Listan kan göras hur lång som helst.
Galet skoj.

Idag så fick jag besök på dagen av Anna. Drack kaffe och snacka bajs. olanerade även resa till Sthlm tillsammans. Så den 8:e drar vi dit.
Även att hon fick min gamla kaffebryggare som brygger skitkaffe, då jag fick en ny av M&P igår. Så nu får man nice kaffe igen.

Ikväll då ? Fia är här, vi ska ner på Bocken senare och dricka oss en öl. Vart även ditbjuden av min (nya) vän Mikaela, som jag även tillbringade största delen av kvällen på Bockarna igår, med.

Well thats it.

Snö !

Det snöar som fan här.. Och jag gillar det inte. Orka aprilväder liksom.

Ännu mera "orka" är att jag skriver detta inlägg med skärmtangentbordet. Det är fan inte lätt, men jag har lärt mig en sak: tangentbord och möss + party går inte ihop..

Detta tar alldeles för lång tid för att jag ska orka skriva noveller.

Laaaater !
Grym kväll igår, verkligen.

Time to

Dags för att dra sig vidare till mamsen där släkt och käk väntar.
Later on: PARTY !


Icecold

Då ska man försöka få av sig kläderna och ta sig en dusch i mitt isberg till lägenhet. 18 grader inomhus och det kommer starka, kalla vindpustar fråmitt takfönster.
jag som stängt av elementena också för att savea lite pengar nu innan flytt och sådär..
Dumt gjort ?

Rise and shine, bort med duntäcket och in i duschen !


Finally tomorrow ! ... or today.

Bäst man skyndar sig att skriva sig ett litet inlägg innan internet börjar dampa igen. Det har varit knasigt ändå sen inatt..

Glad är jag iaf att det är idag, då det blir skoj party till kvällen och även att ajg ska få äta potatisgratäng till middag, såna dagar gör min dag.
Linus ska ju som sagt komma, till min stora förvåning ! Grabben hör ju aldrig av sig nu för tiden. Han skulle även ta med sig sin GF, som jag inte har träffat ordentligt riktigt än mer än att man jobbat några gånger med henne och så. Hon verkar då snäll och trevlig och så. Linus verkar gilla henne, så jag litar på hans omdöme och gillar henne med :)

Nä, nu msåte jag ta mig upp och käka lite. Hungrig som en apa.
Laaater ! 

Mer No-One-Cares-About-It-Quizzar

Which LOST-charachter are you ?

You are CHARLIE PACE

 
You are a very musical person. You're different, friendly personality is what people love about you.
You will protect anyone you love~ no matter what it takes. You've had some bad habits in your past time~ but you conquered them nonetheless.
You know who the important people in your life are, and you know your FATE.

Nästan rekord

23 unika besökare idag, jag som brukar ligga mellan 14 - 18 numera..
Nästan personlligt rekord då det ligger på 25 unika besökare.

Skulle bara säga det.

Still Not Asleep

Verkar inte som om jag kan sova. Jag som vaknade hyfsat tidigt idag och allt ? Måste bero på nervositeten inför i morgon..
Nyss sett sista avsnittet i den edna säsongen av Beeing Bingo, tråkigt sista avsnitt må jag säga.
What to do next ?

Försöka sova, somnar jag inte hör jag väl av mig igen..

Natti

Nice day

Inte nog med att jag var duktig och gick till AF och att min släkt kom. Även solen valde att kika fram och massa käk (som alla vet att jag älskar).
Jag och moster Jenny gick till stan för att inhadnla pingisbollar till turneringen av Beer-Pong som flitit ska liras imorrn på förfesten som hålls hos mig.
Ja det är ju onsdag så inget annat hade väl förväntats än att ajg och mina vänner skulle gå på Bockarna ?
Har bjudit en del folk också, alltid roligt när man är lite fler. Längtar galet tills imorgon iaf. Och partyt lär starta tidigt då man msåte tänka på att det är lov-vecka (särskriving?) för gymnasieungdomarna.. Dock kan de ju bli lite folk med tanke på att det är mitt i månaden, folk har inga pengar, dessutom har det varit flera dagar av påskfiranden alldeles nyss.
Ja vi får se. Kalaset starta kl 18, så jag hoppas att vi hunnit käka hos M innan dess då vi även måste på Bolaget innan kl 18 med. Mkt som skall göras.
Moster J har även fått i uppgift av mig att inhandla plastmuggar till Beer-Ponget imorrn. Jag hoppas att hon kommer ihåg det.

Jag och Jessica har även varte ffektiva så här på kvällen. Var och pantade mina burkar/flaskor för att få ihop systembolagspengarna tills i morgon. Vart till Peter som varit snäll och hämtat min kamera.
All settled for tomorrow.

Det värsta är att de fortfarande luktar kyckling i min lägenhet sen jag käkade det igår. Onice. Mer onice är att jag trot alien flyttat tillbaks in i min mage...

Nu ska jag kika mer internet för att sedan sova så det kan bli imorgon någon gång !

Nattinatt !

Hos M&P

Fick sitta en 1 timme på AF trots att det bara var 5 nummer före mig. Suck, men nu är det gjort iaf. Duktiga jag.

Är nu hemma hos M&P, väntar på att MM, m1,m2, LK ska komma ( Mormor, moster 1, moster 2, Lillkusinen). Då blir det käk, och jag har väntat hela dagen på att få käka. Åt aldrig någon macka hemma hos mig, torra, gamla mackor är ingen hit. Bättre med riktigt käk.

Well, thats it.

AF nästa

Vaknade till och med före alarmet idag fastän jag sovit skit inatt. Har blivit ordentligt förkyld igen, är ju alltid är mer eller mindre sjuk, och nu är det mer. Till råga på sjukom så har jag drömt konstiga saker, Skräcken har hittat hundratals saker att leka med inatt, inkluderat mina ben.
Nä ingen nice sömn inatt inte.

Har inte jättestor lust heller att springa på AF, men de måste göras. Måste platta håret först bara. Sov med blött hår inatt så de är alldeles lockigt. "/ Me no like.

Nä, i med plattången, bre mig en gammal macka som jag hittat längst in i frysen och sedan trava ner mot stan. 

Humor

Hoppade över Scrubs och gick direkt på Färjan där skämtena i slutet är ju alltid det bästa med hela avsnitten. Även om mamma alltid skickar skämtet via sms till mig (då hon faktiskt har 5:an och kan titta när det sänds) så msåte jag alltid titta igenom avsnittet för att få höra det med egna öron.

Dagens Färjanskämt:

Vad får man till fikat på Cinderella ?
-Skepparkrans xD


Humornivån är HÖG !


Time to sleep. Klockan är ställd på 9.33 då AF öppnar kl 10. Då hinner jag snooza ett par gåner också innan det är dags att dra sig ur sängen. Ser inte framemot AF men det msåte göras, av flera anledningar.
Några sista Mafia Wars jobb och sedan blunda för att somna och vakna upp pigg och glad för en ny dag med nya möjligheter !

God Natt !

Mys

Mys med tv, Skräcken och te.

19.00 Simpsons
20.00 En timmes förberedelse för morgondagen. plocka fram betyg och arbetsintyg inför AF imorgon
21.00 2½ Men
22.00 My Name Is Earl
23.00 Scrubs
00.00 Färjan 2 på kanal 5's webbtv

Fullbokad kväll med andra ord. Andra dagen i rad då jag inte sätter foten utanför ytterdörren en enda gång.
Mer t v !

Mer tidsfördriv

Utmaning
Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.
Jag blev utmanad av Madde

♥  Min favoritöl är den billigaste ölen på systemet, 5,2:an
♥ Jag tycker faktiskt OM Boten Anna låten, dock den på engelska (Now Your'e Gone)
♥ Jag ångrar att jag inte valde sång som biinstrument i gymnasiet
♥ Jag saknar mitt jobb på Subway
♥ Mina 4 största fobier är: Spindlar, aliens,  dinosaurier och fötter
♥ Jag funderar starkt på at flytta till Sthlm/större stad
♥ Jag kliver aldrig upp tidigare än 10 minuter innan jag börjar t.ex. jobba
♥ Jag vill (ska?) gifta mig med Michael Poulsen, sångaren i Volbeat

Jag utmanar dessa personer:

Jenny
Jessica
Fia
M&P ?
Känn er utmanad den som vill bli utmanad. Jag kände tydligen bara en med blogg, ni andra får väl skriva era svar som en kommentar, och låta bli att utmana fler ?

Håll till godo med mina uttlåtanden iaf. Jag hatar att var för ärlig.


Tidsfördriv

Tower Blaster

Done cleaning

Då var det färdigstädat. rent och fint och fönsterputsen är nästan slut !

Hittade lite käk längst bak i frysen med som jag håller på att göra i ordning, blir kyckling och pommes frites. How nice. Så mätt lär jag ju bli idag med. Synd att det ska ta sån tid att laga kyckling bara. Frysta stora kycklinglår, tar ju en vecka att få dom genomstekta i ugnen. Jag som dessutom gillar kycklingkött extra mkt när det är lite torrt. Så då blir de en  extra stund i ugnen. inte lätt, inte lätt.
Tur att man ska äta hos M&P de kommande 3 dagarna istället u när vi får massa besök. Nice !

Nä, dags att kolla käket.
 

I hate It

Jag tycker det är så tråkigt att städa. Inge kul alls, och jag har inte ens kommit långt. Har typ dammat av allt gammalt damm från alla möbler och sånt. Och jag har kommit på att fönsterputs är bra. Det kan man använda till så mkt mer än bara fönster.
Allting blir sparkly med det.Hur bra som helst.

Hungrig börjar jag bli med. Finns noll käk hemma hos mig. Inte ens några mackor !
Worthless

Fuckat blogg.se hela dagen

Är det bara för mig som blogg.se itne har fungerat sen inatt ? Vaknade ju av att det regnade så fint, skrev värsta poetryinlägget och fick inte publicera det förrän nyss. Det var liksom itne samma känsla som det var inatt längre. But why care ?

Jag har iaf varit vaken flera timmar, inte gjort något alls. Men planerar att snarast dra mig upp ur sängen. Måste sätta igång och städa. Släkt ska ju komma, antar iofs bara att dom ska titta förbi hos mig men vill ju ha det städat ändå så.  Så det ska jag börja med snarast. Att röja upp och göra det snyggt.
Men första ska jag lösa klart korsordet i KA-tidningen (kommunalarbetaren)

Thats it.

Härliga känsla

Visst är det en av de bästa känslorna man kan ha när man hör hur regnet låter mot ett plåttak (allra helst ett husvagnstak) och så vet man hur kallt och blött det är utomhus medans man själv ligger ihopkurad i sängen under sitt varma täcke.

Vet inte varför, men jag gillar det. Sen varför jag vaknar 4.32 på morgonen är en helt annan sak.
(Jag skrev alltså detta inlägg inatt, men eftersom blogg.se har fuckat för mig hela dagen kunde jag publicera det nu först. Worthless)


Slappdag

Man kan inte säga att att jag gjort många knop idag. Det mest ansträngade jag gjort var nog när jag klädde på mig och gick upp för att låsa upp dörren när Jessica knackade på.
Vi gjorde mest ingenting, snackade bajs om allt och inget. Mest Mafia Wars. Blev en tidig kväll då jag vart svintrött efersom inget har just blivit gjort idag.

Andra bullar blir det dock i morgon. Tänkte försöka orka städa upp, göra en totalröjning av lägenheten. Slänga mer gammalt bajs som jag aldrig använder. Kanske t.o.m rensa ur förrådet lite. Mindre att göra tills flytten skall stunda. En tvättid kanske skulle bokas i morgon förmiddag också, tvätta lite kuddfodral och annat smått och gott.
Jävligt lätt att säga nu, antagligen kommer jag ligga i sängen hela dagen i morgon med. Om jag känner mig själv rätt så.

Till veckan då?
Fick i läxa av BC att ta mig i kragen ocb skriva in mig på arbetsförmedlingen, för typ 3;e gången. Tråkigt göra men det måste bli gjort.
Dessutom får vi besök på tisdag ! Mormor + 2 mostrar och en liten kusin ska komma till Hudik. Ska bli grymt roligt. Man träffar ju dom så sällan. Speciellt,  moster 2 och den lilla kusinen.

Har inte så mkt mer planer för veckan mer än att jag måste panta lite burkar/flaskor - pengarna är få (läs- obefintliga) och jag har bestämt utgång med moster 1 på onsdagen. (27:e i rad). Tänkte försöka komma på lite mera sätt att fixa fram cash på, panta brukar inte ge så mkt, iaf inte när det bara är 50 öres-öl-burkar som ska pantas. Ska fundera mer på det och försöka komma fram till en lösning då det gäller pengaproblemet...

Nu ska jag sluta skriva noveller, dra igång en film och dricka litervis med vatten.

Laaater och nattelinatt !


Uppstigning

Då var det dags att kliva upp och klä på sig då. Jessica kommer snart så det är bäst att rappa på lite till och med.
Men fy vad skönt det har varit och bara legat i sängen precis hela dagen. Städa kan man ju faktiskt göra vilken dag som helst.

Som typ imorgon !

Slut - igen !

Mitt Falu Rågrut är slut - igen !
Och jag söm köpte ett big size paket förra gången..


Deadliest Catch

Deadliest Catch - Bästa serien ever.Vidriga djur dom där krabborna bara. Ser ut som gigantiska spindlar.
Och jag haaatar sprindlar.

Kanal 6 kl 15 - Dont miss it !

Påskafton avklarad

Hade en mkt trevlig dag/kväll/natt igår.
Det började med att jag åkte ut med M&P, fick mig lite kaffe och en glass, uträttade ärenden som att gå på systemet och Dollar, där mitt och min syster påskgodis vart inhandlat..
Åkte efter det ut till ett secret-solplace där vi satt någon timme och sola och skratta. Hur mysigt ställe som helst. Dit ska jag åka fler gånger.
Fick middag bestående av lax hos dom med. Gott som fan.
Massa tvtittande, öl och Robinson.

Mötte upp J för att gå till Sunkan som hade partaj. Och där var det party, stannade bra länge för att senare traska ner för att möta Emelie, min nya (?) vän. Snäll som hon är bjöd hon in mig på August, hade inte haft råd att gå in jag annars.
Hur kul som helst var det där inne iaf, träffade massor utav kändisar, arbetskamrater, vänner och ovänner. Så roligt !
Vi hade en tävling med, som Emelie vann ganska överlägset. Jag hann inte ens säga klara, färdiga, gå innan hon redan löst uppgiften. Jag var dock inte mkt senare jag med. Det handlade om sekunder - hahaha.
Som skrivet, grymt nice kväll, som slutade som alla andra utgångskvällar - med att jag inte kan skriva nattliga blogginlägg..

Idag så har jag planerat att städa lägenheten, får se vad som blir av utav det. Jag brukar bestämma mig för att det ska städas, men brukar dock ta tag i det ett par veckor efter att det bestämts.
Jag måste också få fram min kamera som är inlåst hos Jerry som har åkt för att jobba. Och han som så sällan är hemma. Tur som jag har så finns de folk i Hudik som har en extra nyckel. Ska ringa runt lite senare.

Men nu är det nästan dags för frulle/käk. Något lär det bli, jag hungrar snart ihjäl.
Måste dock googla fram lite saker om min nya mobil ! Har inte hunnit lära mig mkt om den än. Dessutom är det en Sony Ericsson, jag har haft Nokia sen jag föddes. Eller sen jag skaffa min första telefon när jag var 10 eller nåt.

 
Den är fin iaf, och jävligt rosa.


Orka skriva noveller, LATER !

Fika på the Donk

Åker med M&P för att fika på Donken, ska även inhandla saker på systemet.
Tar med mig alla saker till M&P och gör mig i ordning för nästa party där.

La-la-la-later !

The Tallfriday

Ja då var långrfredagen avklarad med.

Inge kul då jag fick veta till min fasa att jag skulle visst jobba till 21 och inte till 20 som jag trodde, så allt vart förskjutet. Men det var lugnt att jobba ändå, fanns massor utav påskgodis där. Dessutom så fick jag gå när jag vart klar med mng grupp. så gamlignarna åkte i sängen fort och jag vart klar redan vid 20.30. Väldigt snabbt gjort med tanke på att jag ahde 9 oldies.

Party hos Jerry, grymt skoj. Fick även träffa Lumpar-Emmelie som kommit hem till Hudik för att vara lite långledig. Ännu mera trevligt. Festandet avslutades på Manis. Hamnade till slut i Idenor. Inte helt fel det heller.

Åkte buss kvart i 12 in till stan igen. Har varit hemma ett tag nu, hunnit käka frulle och levla på Mafia Wars.

Ska senare idag åka till M&P för att käka lite påskgrillat, om jag inte minns helt fel. Och senare till kvällen ska jag träffa Norre, blir nog lite party ikväll med skulle jag tro, Ska försöka tigga till mig en öl eller fler av M&P.

Jag har fått tillökning i min favoritmusikerlista - THE "Dead By April"
Hela skivan är hur bra som helst, denna låten är favoriten än så länge. Men jag brukar vara duktig på att spela sönder låtar så favoriten byts nog snart ut.
Screemo när den är som bäst !"All I have is you, it is all that I'm breathing for,
all I need is you, (Now I can't make it through),
I am losing you forever, (I am lost in pain without you),
I am leaving ground forever, (Forever, forever)"

Dålig bloggning

Vet inte riktigt vad som hänt. Orkar liksom inte skriva så som jag gjort förr, eller ja, enligt mig så är det ju faktiskt en skillnad på då och nu, men det kanske bara är jag.
Ja inte så mkt mer bloggning denna dag heller. Åker till jobbet strax, sen bär det raka spåret hem för att göra sig i ordning för party. 

Så är det. Långfredag - ses på stan ! 

Happy Easter !

Jag höll på att börja grina, jag som aldrig visar en endaste känsla till en film. Jag skrattar liksom inte ens när jag tittar på film själv. Men Snow Buddies tog lite hårt.
Det kom nästan en tår..

..Med 2,5 timmar kvar innan jag börjar jobba ska jag nu förbereda så mkt som möjligt så det är bara för mig att byta kläder och sminka mig efter att jag kommit hem från jobbet vid 20 ikväll innan det är dags att gå till Jerry för att partaja.
Det ska gå riktigt snabbt ikväll. Så är det bara.

Musik på högsta volym och in i duschen.


Longfriday

Uppe med tuppen nästan. Vaknade kvart i 11 iaf.
Nu ska jag käka min frulle bestående av 19 mackor och vatten + att jag ska kika klart de sista 20 minutrarna av Snow Buddies.  Spänningen är olidlig just nu.

Laaater !

Film

Natten fortsätter att gå i 10-åringarnas tecken (med tanke på musikvalet i bilen). Jag ska nu lägga mig för att kika film, och inte vilken film som helst utan: SNOW BUDDIES.
Den verkar så där lagomt småskoj film. Perekt att somna till.


Seriefigurer & Nedcabbat

Ja, jag och Jessica, vad säger man. Åkte på Donken, käkade massa onyttigt, tog hundratals med knäppa kort och skickade runt till folk då det är gratis att MMS:a idag med Halebop.
Pju kom, vi åkte nedcabbat några varv på stan medans vi lyssnade på ett uppoppat seriefigursmedley. Kul som bara jag och mina vänner kan ha !
Avslutade kvällen med att åka på Statoil då Pju var hungrig. Jag och Jessica försökta vara mindre feta och delade på en Twix. Eller "Raider" som det hette in the good old days.

Nu då ? Är ju inte speciellt trött då jag bara legat och dåsat hela dagen, nickat till några 5 minutrare då och då. Blir nog till att kika televisonen, eller kanske en film ? Det var ett tag sen sist.

Jag trivs iaf mkt bra med min nya mus !

Thats the way It is.

Tröttast

Förstår inte, slutar inte att vara trött. Skulle kunna sova i en vecka jag nu, men det går inte, Jessica kommer strax och hon blir nog branog sur om jag sover medans hon är här..
Kan vara lite tråkigt ju.

Även jag ahr så himla ont i mina fingertoppar. Märks att det var längesedan man spelade gitarr och gårkvällen bestod utav massa spelande. Kul, måste komma ihåg att spela oftare.

Bäst att göra sig i ordning innan Jessica kommer, dvs, byta till vanliga kläder från pyjamasen :P
Hahaha

Ny mus

Jag har precis ränt klart på stan. Shoppade klart all alkohol till påskhelgen och hann också med att införskaffa mig en ny mus. Den dyraste jag någonsin köpt.
219 kr för en trådlös mus, inte dåligt. Tror jag köpte mitt "set" med mus och tangentbord för 200.
Men mus är ett måste, går inte att leva utan !

Jag har mått skit idag, mår fortfarande inte speciellt bra. Har köpt en cola light som förhoppningsvis ska påskynda det hela till total nykterhet.
Skulle ehövt käk, men orkar inte ställa mig och laga något. De får bli en macka eller fler.

Usch nä, nu ska jag tycka synd om mig själv en stund.

Partyonsdag

Det vart nog party ändå trots allt. Jag vistades iaf på Bockarna och det var party hemma hos mig. Så mkt party så min mus (!?) gick sönder.
Får se hur mkt internetande det blir nu med en mus som knappt fungerar. Får se om pappsen får med sig något bra från Sthlm. Det behövs !

Nu ska jag koka kaffe åt mig och Anna ur min kaffebryggare som gör att allt kaffe smakar skit !


Köldskador gånger 2

Graderna i min lägenhet har sjunkit till 15 grader.
Nu måste mina gäster komma snart och värma upp mig och min lägenhet.

Framtida lägenhetsinnehavarna gillade lägenheten trots kylan.

Besök

Hemma igen efter sstanuträttanden och solstunden.
Efter att jag legat och stekt åkte jag hem till mamma för vli överraskad med att bli bjuden på tacos ! Inte helt fel.
Har även ringt min vän Norre för att ordna lite partaj till kvällen. Känns som att mönstret aldrig kommer att kunna brytas, men varför bryta någonting som jag trivs så bra med ?
Anna och hennes kompis skulle även kika förbi och jag ska även ha en Anna sovandes hos mig ikväll. Festen ändrades också från Stormyravägen till Domaregatan. Mina grannar ska få äran att stå ut med mig och mina vänner en onsdag igen. Men nu var det ett tag sen så det tycker jag faktiskt att dom kan stå ut med.
I och med att Anna ska komma betyder det också att gitarren ska fram en sväng eller fler ikväll ! Jag längtar redan !
 
Får besök också utav Johanna som ska komma och kolla på lägenheten. Hon verkar intresserad så om hon tycker lägenheten är fin så ska hon få numret till hyresvärden så hon kan ringa och lägga intresse på den.
Sjukt att man ska göra deras jobb med att hyra ut lägenheten men, what the fuck.

Nä, städa lite granna innan folket kommer.

Pa-pa-pa-paaarty !  

Hypothermia

Frös nyss ihjäl. Det är så kallt. När jag skulle föna håret så fönade jag faktiskt hela mig själv för att normalisera min kroppstemperatur lite grann iaf.

Har nästan hittat en potentiell övertagere av min lägnhet med, inte för att de är mitt jobb men ja, man kan ju alltid vara snäll mot kamrater, om de nu finns fler människor som vill bo i denna kyla ?
Fast egentligen handlar det nog om snålhet. Det är ju JAG som vägrar srkuva upp elementen.

Thats it.
Måste hinna platta det där jävla håret innan jag måste traska vidare.

Volbeat - Sad Man's Tounge


Kyla

Det märks att det är kallare ute då det blir betydligt mkt kallare inne hos mig med. Har varit tvungen att sova med dubbla tävken inatt, varav ett täcke är ett duntäcke !
17 grader har jag bara här inne hos mig, och jag vägrar ju dra upp elementen nå mer. Palla nästa elräkning liksom.
Men jag har absolut ingen lust alls att ställa mig att duscha i denna kyla. Jag kommer att frysa sönder.
Tror jag måste äta mig lite frulle och sånt innan modet är tillräckligt samlat för att ta sig en dusch.

Så blir det.

Time to Sleep

Efter ett avsnitt av Ballar Av Stål och ett avsnitt av Färjan så är det nu dags för Caroline att sova.

Nattelina-na-na-natt !

the Night

Dagen har vart som följer:

 • Lunch/Middag gånger 2 (Donken + käk hemma)
 • Promenix på stan med J + prommis till Kullen för att byta tid för stunden på playan.
 • Blir bedrövad då någon fotbollsmatch sändes istället för Simpsons & Family Guy
 • Mer promenerande för att möta upp J och för att sedan traska vidare till Grahn.
 • Bli bedrövad ännu en gång då jag får veta att tattoguy inte verkar vara någon bra snubbe (hade iofs mina aningar om att det skulle vara ngt såndant)


Min dag i stora drag. Inte speciellt händelserik alls vill jag påstå. Har iaf tagit redan på lite grann om långfredagen. Har funderat ett tag över vad som skall stunda just denna dag. Verkar som om de blir partaj hos Jerry. Ska ju jobba på kvällen så traditionell angling blir det inget av.
Men det kommer nog bli riktigt skoj iaf.

I morgon ska jag försöka ta mig upp i någorlunda god tid för att tillbringa en timme på BC. Sedan ska jag steka mig under den konstgjorda solen på playan på jobbet. Inte dumt alls. Måste dock komma ihåg att växla lite pengar. Solen tar bara 10:or, 5 och 1 kornor är inte välkommet.
Jag har alltså bara 2 göromål för morgon dagen. Undra vad jag ska fylla ut resten av dagen med. Det är ju trots allt onsdag och det svider redan i hjärtat att kvällen inte kommer tillbringas på Bockarna.
Orka 26 onsdagar i rad bara. Vad är 26 för siffra att stanna på ?

Nu ska jag kika tv, började kolla på något som hette Balla av Stål på 5:ans webbtv igår. Hur roligt som helst. Jag brukar inte skratta då ajg sitter själv och kolla på film/tv men igår natt så riktigt asflabbade jag av skratt.
Kungprogram. Helt min sorts humor.

Alltså: Ballar av Stål och toblerone och gamla chips (trots att jag inte tycker om att äta chips utan någon sorts dricka till, typ öl/cola), från och med nu !


Avsluta meningen

1. Jag har insett att min senaste kyss...
var för alldeles för längesen.

2. Jag lyssnar på...

rock n roll !

3. Jag pratar...
inte i onödan.

4. Jag älskar/tycker om...
det som gör livet värt  att leva .

5. Min bästa vän är...
ingen. Jag har flera bättre vänner.

6. Min första riktiga kyss...
var i husvagnen i Yttre.

7. Jag avskyr när folk frågar...
om saker de inte har med att göra

8. Kärlek är...

inte sä jäkla lätt som jag länge trott

9. Någonstans, tänker någon på...
exakt samma som jag tänker på

10. Jag kommer alltid att...
vara den jag är idag. om det nu så ska bli att jag ska bli rockmormor så kommer de bli så.

11. Jag är hemligt förälskad i...
ingen. Mera förtjust kanske.

12. Sist jag grät var...
var ett bra tag sen.

13. Min mobiltelefon är...
mindre vetande

14. När jag vaknar på morgonen...
tänker jag: Mafia Wars !

15. Innan jag går och lägger mig...
bloggar jag eller kikar webbtv.

16. Just nu tänker jag på...
om jag ska göra mig lite middag eller inte.

17. Bebisar...
låter illa och luktar bajs

18. Idag har jag...
ätit på Mc Doinalds 2:a dagen i rad

19. I kväll ska jag...
ska jag umgås med J och förhoppningsvis träffa Tattooguy

20. I morgon kommer jag...
inte gå på Bockarna trots att det är onsdag..

21. Jag vill verkligen...
gå på Bockarna på onsdag.

6 Months Ago

Idag har det gått ett halvår sen mitt hjärta krossades, samt att det kanske räddades ?
Saknaden finns fortfarande kvar, även om hatet och avskyn väger tyngre. Det nästan värkar i mina armar så fort tankarna kommer till just dig. Du förstörde så mkt, samtidigt som du gav en hel del.
Jag tror inte heller jag har rört min gitarr sen du försvann. Det var liksom din och min grej, så många stunder, så många minnen...
Gitarren ska fan fram nu, och den ska ine påminna mig om något som hade med dej att göra.

Hatkärleken är total.En annan grej som jag bara har ren kärlek till är denna låt.
Synd bara att han låter rätt illa live.A devil in a midnight mass,
He prayed behind stained glass
A memory of Sunday class
Resurrected from the past

Hold your breath and count to four
Pinky swears don't work no more
Footsteps down the hallway floor
Getting closer to my door
I was alive but now I'm singing

Silent night for the rest of my life
Silent night for the rest of my life
Silent night at the edge of your knife
(Forgive me father)
Won't make it right
Silent night for the rest of my life
Silent night at the edge of your knife
(You're guilty!)

A devil in a midnight mass
Killed the boy inside the man
The holy water in his hands
Can never wash away his sins

Hold your breath and count to four
Pinky swears don't work no more
Put my trust in God that day
Not the man that got his way
I was alive but now I'm singing

Silent night for the rest of my life
Silent night for the rest of my life
Silent night at the edge of your knife
(Forgive me father!)
Won't make it right
Silent night for the rest of my life
Silent night at the edge of your knife
(You're guilty!)
[Chorus]

Whisper, whisper, don't make a sound.
Your bed is made and it's in the ground [x2]

Whisper, whisper, don't make a sound.
Your bed is made and it's in the ground [x4]

This is the Shit !

Jag kom på vad det hette ?

Angående inlägget i morse/inatt.
Nog fan heter det tvättställning ?


Väckt av mobilen.

Har fått 3 samtal nu den senaste kvarten.
Först var det Jessica, som fick äran att ringa och väcka mig. Har ju lovat henne att följa med henne på stan idag så får ju faktiskt skylla mig själv.
Sen var det mamma som ringde. Hon ville kolla att jag levde då inget var skrivet här på bloggen och klockan var närmare 13.30 !
Sedan var det tanten på BC, missade ju min tid i fredags, av olika anledningar, och har jobbat så pass att jag inte hunnit ringt upp. Men ny tid är bokad. En kvart efter min soltid i morgon så den msåte jag gå och byta också. Not nice. Men. SÅ är livet.

Nu måste jag taoch gör mig i rodning. Kl 14 ringer Jessica och då ska vi mötas hemma hos min mamma för att hämta en 2  för 1 - Mc Donalds-lapp. Jaa, jag ska äta på donken idag igen. Inte bra av mig alls. Men, vad ska man göra. Ska bara äta en hambrugare  som får agera frulle/lunch så får jag göra ngt lite mera nyttigare till middag sen.

Nä, bäst man gör sig lite i ordning.

Later !
 

Dunder & Brak in the middle of the.. morning ?

Tänkt att idiot-Skräcken inte kan låta någonting vara. Utan 05.22 ska hon ta och välta min överfulla grej som man hänger tvätt på. (Namnförslag ?)
Jag vart skiträdd och är nu vaken iaf.
Noll skoj.

Får se hur länge jag tänker vara vaken. En Stunds internetande gör nog susen.

Nattelinatt.

Done Laundrying

Min egen engelska. Vet inte om det finns något ord som heter "laundrying", troligen inte.
Färdigtvättat är det iaf och det är alltid samma nice känsla när det är klart. Att jag fick käka på Donken är också ett +. Jag & Fia uppdaterade varandra på skvaller också. Så nu behöver vi inte ses på ett tag igen.. hahaha. Skämt åsido, trevlig kväll var det i alla fall.

Årets första glass blev också äten ikväll. Magnum Temptation Caramel. Stor besvikelse. 23 kr för världens minsta glass, och den var inte något speciellt god heller. Klart den var god, men så inte värt det !

 Tur de var en snygg låda med iaf.

Nu ska jag äta lite chips som är 8 dagar gamla och titta lite webbtv. Webbtv kan vara det bästa som uppfunnits.. Någonsin !

Thats all for now.

Vad kallar man en telefon som någon tappar överbord ?
- Mistlur

"Färjan"humor i allra högsta grad.

Laundrytime

Då har man jobbat då. Gick bra idag och jobbade även med nice folk. Så då går allt bra.

Tanken var ju att Fia skulle komma och häls apå mig idag, så blir inte fallet då jag istället ska åka och hälsa på henne i tvättstugan. Lassar min tvätt i volvon och åker till Big-Ant-Road för att övningstvätta innan det är dags för mig att tvätta i den tvättstugan på egen hand.
Nice för mig då båda mina jobbdressar är skitiga. Så ikväll ska de bli massa gjort genom att tvätta igenom all min tvätt. + att Fia ska tvätta sin.

Hungrig som ett as är jag också, trots den goda maten på jobbet. Får se om jag kan lura med mig Fia på Donken, egentligen skulle jag inte alls ha råd men måste nästan göra mig råd idag. Vi får se.

Då ska jag börja samla ihop smutstvätt och åka upp på Öster.
Tvättning 21 - 24

La-laaa-laaaater !

STRESS !

Jobb som gäller. 15 -  20.

Byez

Opepp

Känner mig varken på tll att skriva blogg eller jobba. Är trött och slut, vill mest bara ligga hemma och inte göra något alls.
Jag som tidigare bestämde mig för att jag skulle gå till jobbet idag, börjar redan ångra mig. Vi får väl se när man får tummen ur röven och sätter igång att göra sig i ordning för avfärd om det blir en prommis till jobbet eller inte.
Jag brukar vara duktig på att göra saker i sista sekund.

Nä, det är trots allt en timme kvar innan jag börjar. Då hinner jag ju alltså sova 40 minuter innan det är dags att kliva upp !

Morgon

Frulle och Being Bingo är allt jag har att säga.

Körkortfrågor

Host*

Gjorde nyss ett gratistest på körkortsfrågor för att kolla om man ens skulle få ett körkort idag.
Hade 46/65 rätt, 52 krävs ju för att få godkänt så jag hade ju kuggat om det varit på riktigt !
Skäms.

Testa dig själv HÄR

Kanske är det jag som är Sveriges värsta bilförare ?
Hua, bäst att sova nu.

A French At Statiolen

Vart en kort, lugn kväll.Träffade Jessica och åkte på Statoil för att käka en French Hotdog. Vart inge Grahn då det vart så sent, åkte istället till norre och kollade på en halv film. Hade gärna sett klart den men blev för trött, trots min powernap på närmare 5 timmar.
Åkte då hem istället och här är jag.

Hade även på mig min nya hatt/keps ikväll. Eller nya och ya, köpte den i vintras men tyckte att den är så "vårig", så därför åkte den fram idag. hur tuff som helst.
Den ska bli min nya favorit !


Detta är faktiskt en bild som jag
inte tänker ursäkta mitt ansikte för.


Nu ska jag läsa bloggar och spela Mafia Wars för att sedan krypa till kojs och sova gott hela natten !


Off I Go

Drar nu för att umgås med J & Grahn. Antar att det inte blir nå tatuerar snack ikväll då det vart rätt sent.
Skit, varken öl eller tattosnubbe. No luck for me this night är ju en sak som är klar. När jag kommer ut till bilen har jag väl punktering på 3/4 däck bara för att det inte känns som om det kan bli mer skit ikväll än vad det har varit.
Nåt annat lär väl hända mer, problems och annat tråk/bajs brukar komma hand i hand.

Off I Go !

Stor besvikelse

Jag blir så less på människor som pratar mkt men har liten verkstad. Man bestämmer veckor i förväg om träff, (folk ringer och bokar upp mig) för att sedan inte träffa mig överhuvudtaget. Tycker det är tråkigt att människor tar mig förgivet/skiter i mig. Kalla det vad som helst, ogillar det gör jag.

Det jag gillar mest dock är att jag vaknade för 10 minuter sen. Jag bestämde att för at sova en timme, 2 på sin höjd. Nästan 5 timmar senare bestämmer jag mig för att tillslut vakna. Men fy vad skönt det var. Jag hade glömt bort hur nice det är att sova på dagen, nog för att det inte är dag längre. Men somnade ju på dagen iaf.
Tråkigt att sömnen inatt inte lär bli långvarig, tur som man har såhar jag ju inget för mig förens framemot 15 i morgon då jag ska jobba igen.

Nu ska jag dricka litervis med vatten, och göra mig i ordning för att träffa J & Grahn och förhoppningsvis träffa tatueraren som jag träffade igår.
Ingen öl till mig.

Laaater !

Strong-food ?

Mätt i magen av all stark thaimat jag gjorde.
En snickers på detta sen ska jag sova en timme eller 2 !


Natti !

Finally home

En helt ok, nice dag på jobbet. Gick bra, var ju på min gamla avdelning så fär känner jag mig ju som sagt som "hemma", lite halvfel att säga "som hemma" . Jag känner mig mera "invand" kanske ?
Allt gick bra iaf och jag är mkt nöjd med mina undersköterskeinsatster idag.
Och att jag fick nyponsoppa och grädde till efterrätt på lunchen var inte heller någon miss.

Då var man hemma igen, fick sluta lite tidigare. hände dock kvar en stund och snackade bajs med Fia en sväng innan jag fortsatte mot omklädningsrummet.
Får se om man får våldgästbesök av henne i morgon kväll efter jobbet.

Nu är jag både, hungrig, trött och smutsig. Vet heller inte i vilken ordning jag ska avklara grejerna. Tänkte nästan käka först, sova sen, för att sist men inte minst ta och tvätta mig ren för att kunna träffa Petra (?) ikväll över en öl.
Alltid lika skoj.

Tvättstugetid måste bokas. OMGÅENDE !
Kläder börjar sina i garderober och byråer. Även arbetskläder. Och man kan ju inte gärna använda samma kläder jämt.

Nä, käk var det väl som stod först på eftermiddagens to-do-list ?

Mafia Wars - Level 125

Jobb 7 - 15.30

Jag är aptrött ! Skulle hellre vilja sova till 15.30 istället för att jobba.
But thats life.

Afterwork.

Nykter lördag

Nyktraste lördagen på, jaa, vem vet hur länge. kändes bra dock.
Åkte hem till M&P, käkade sallad och kika tvn. Beställde pizza till Robinson. Massa ätande för att sedan hämta upp Jessica och åka till Grahn där det var livad förfest. INTE, bara Grahn som drack.
Ägde lite på Guitar Hero för att sedan åka ner på stan. J och jag ställde bilen utanför stadt och kikade på folk, skjutsade lite annat folk (varav en är tatuerare, jag och J ska snacka med honom mer i morgon för att kanske få oss en varsin tatuering nästintill billigt). Kikade sen på ännu mera folk.
Kom nyss hem då vi bestämde oss för att åka till var och en hem till sitt och leta upp lite tattos. Jag som redan har min klar, redo att tatueras. Frågan är bara vart den ska sitta.

Nä, nu blir det till att sova, Jobbet starta kl  7 i morgon bitti så.

Nattinatt !

Finally alive

Efter att ha varit så pigg imorse så dog jag liite grann där mitt på dagen för att alldeles nyss ha börjat leva igen.
Så nu ska jag gör mig i ordning för att åka till M&P och käka. Sen ska jag leta mig lite vänner som vill umgås med mej ikväll !

Thats it

Nära döden-upplevelse.

Igår var det mkt trevligt. Träffade folk från förr, käkade Subwaymacka, drack en öl, cruising på stan i nedcabbat. Väldigt trevlig och framförallt billig kväll !
Allt var nice förutom min nära döden-upplevelse. Hade någonting på känn, det värkte precis nedanför revbenen, i musklerna/fettet. KÄnner helt plötlsigt hur det hugger till, jag kan varken sitta, stå, ligga eller finnas till. Marscherade ut och var tvungen att ta igenom mig en kvart innan jag ens kunde fundera vad som hänt. Det kändes som ett sendrag. Fast i de övre musklerna på magen, någon sorts kramp som vägrade gå över. Den höll i sig så grymt länge och jag har bara haft sådär ont en gång tidigare i mitt liv då jag fick mina bedövningssprutor rätt in i mina öppna sår.
Inge trevligt var det och har som sagt bara haft sådär ont en gång tidigare. Övervägde faktiskt en stund att ringa sjukvårdsråfgivningen men höll mig en stund och efter 15-20 minuter avtog det ju så kvällen kunde fortgå i samma tecken.

Annars var allting hur nice som helst igår.
Avslutades ännu trevligare hemma hos mig.

Nu ska jag käka mina 19 mackor + vatten och kika på tvn.

La-la-la-later !

J, jag kommer alltid finnas till hands,
dag som natt.
natt som dag.
Jag är bara en signal ifrån.

Ready, Set, Go

Då var man klar för avfärd, Petra har inte hört av sig än. Antar att det inte dröjer allt för lång tid til. Åker iaf hem till M&P n för att käka och reloada magen innan det är dags för kvällens festligheter. bäst det så det iinte slutar så som det kan göra.

Thats it.

Kanske jag ska göra mitt framtida barn en tjänst, att inte skaffa det ?


 Caroline took the "Hur många barn kommer du att få?" quiz and the result is "Du kommer att få ett barn, grattis !"
Var glad över att du får ett barn, du är egentligen inte värd det, men ta väl hand om det när det väl kommer. Se till att hålla ögonen på det, eftersom det antagligen kommer försöka rymma hemifrån många gånger.

Länge leve Google

Så mkt som Google har lärt mig genom åren.
Länge leve GOOGLE !


Sover

Skulle vilja sova, har ju dock en hel del saker som borde ha påbörjats redan. Men orken.. Den är inte riktigt med idag. Känner mig otroligt trött, men fan, har ju så mkt att se framemot nu, borde gå på högvarv jag just nu.
Men så är inte fallet.
Ska släpa mig fram till duschen snarast. Men vem ska orka slå igång vattnet, tvätta, föna och platta mitt hår då ? Frågorna är många och svaren få.

Nä med Wärtzilä ekandes ur högtalarna ska jag nu ta mig i kragen och göra något lite mer vettigt.

Wärtzilä - Liehuva Liekinvarsi

Wärtzilä - Horna

Tänk om jag visste hur man la in hela youtube fönster. Då skulle jag göra det nästan jämt.
Den som känner sig manad kan ju gärna få lära mig.

Varför sova när man kan vara vaken ?

Uppe igen då. 
Ska nu äta snickers, dricka cola light och fortsätta kolla Being Bingo på webb-tv- Me like !

Lite senare är det dags för att göra sig i ording då kvällens festligheter ska börja ! Me also like ! Ska bli så nedrans roligt, träffa flera folk från förr som man inte träffat år och dagar. Ikväll kommer blir en sån där galet prefekt, rolig kväll ! Så är det bara.
.. Hm, kanske borde sänka förhoppningarna lite, är ju dumt att ge sig in på att tro FÖR mkt också. Fast jag tror ändå på den här kvällen, det gör jag.

Nä, Bingo väntar på mig.

Later

(Min mobil kommer vara avständ fram till kl 12 ifall det var någon som tänkte försöka nå mig, host, risken är liten, men iaf)

Bloggtorkedag

Eller egentligen så har det inte varit det, men har haft mkt för mig kan man ju säga.
Jobbade, var hemskt. Jobbade med människor som trot att jag inte vet vad jag håller på med. Men med mina 2 årserfarenhet och 1,5-åriga undersköterskeutbildning säger att jag kan det. Och det vet jag att jag kan. För jag är bra på mitt jobb. Det ÄR jag !

Kvällen gick vidare och jag åkte hem till M&P för att få mig lite käk och hämta det käk som P köpt åt mig från Sthlm. Sthlmskäk är alltid nice.

..Hämtade upp Jessica, åkte hem, vart upphämtade av JB och Charly för att sedan dra vidare till Grahn. Wii och Guitar Hero, öl och någon grogg. Paratj för att sedan dra iväg på Statoil för att titta på medans de andra käka. Mkt trevlig kväll vill jag lova. Fick 50 spänn för att jag snodde en stol. Lättförtjänta pengar.

Imorgon blir det ännu mera party. Ska träffa Petra imorgon istället för på lördag. Blir lite öl och ett och annat barhäng innnan det är dags för mig att dra vidare på nästa party. Kommer nog att bli en riktigt skoj kväll imorgon med säger mina magkänslor mig.

Och nu blir det lite Mafia Wars nötande innan det är dags för att hoppa till sängs.

Nattelinatt. 


Jobb 16 - 20

Time to work.

Rubrik

Gårkvällen var skoj. Kom en hel drös med folk hem till mig efter 9.
JB och hennes nya kärlek Charly, Linus, Pju och Grahn. och så jag och Jessica då förstås. Var en trevlig förfest emd massa snack och bra musik. Gick på Bockarna runt 23.30, där det var same old.
Hamnade på en liten efterfest i trappen brevid, ännu bättre avstånd än den senaste efterfesten jag var på. Tror jag bestämde mig för att gå hem runt 3.30 eller något. Var då trött, med tanke på det nattliga inlägget jag skrev.
En trevlig kväll/natt helt enkelt.

Nu så ska jag göra iordning lite käk för att sedan åka på jobbet kl 16. Sedan blir det solning efter jobbet och möjligtvis Grahn ännu senare. Var nå snack om det igår iaf, måste ringa runt och kolla upp vad det är som gäller.

Men först, käk !

sHIT

Palla...

..Laaaaaater !


Fullt upp

Nu har jag och Jessica käkat, nästan kollat klart på filmen OCH börjat på en öl. Inte helt fel alls. Gästerna börjar droppa in efter 20.

Bäst att göra sig klar !
Hörs till natten ev. i morgon !

Deklaration

Tror det var igår jag frågade mamma när deklarationspapprena brukar komma, och så dimpar dom ner i brevlådan bara sådär idag. Vart nöjd, man måste ju vara nöjd så länge man får tillbaka och inte behöver betala. Fick dock rätt mkt mer förra året så ltie ledsen blir jag.
Med tanke på vilken dag det är så får man väl vara glad att det inte dyker upp ett till papper senare där det står "April, april" och en räkning på 10.000.

Men det ska väl inte behöva hända.
Någon som blivit lurad än då? Jag tror iaf att jag sluppit det än så länge. kan tänka mig att det blir ett och annat lureri fån Bockarna ikväll..

Iaf så. Nu måste jag fixa håret innan det torkar för mkt !

Fääärdiig !

Då hade man städa klart då, (för att få det lika stökigt ikväll igen då jag ska ha kalas).
Har hunnit med hur mkt som helst, dammsugiit, torkat golven, dammat, putsat speglarna, städat otaletten +  handfatet, bytt kattlådan, bytt sängkläder.. Jag har t.o.m. hunnit städa mig själv !
Nu ska jag på med paltor och fixa håret och bege mig på bolaget och införskaffa alkohol ! Möter även upp Jessica så ska vi ta och laga till lite käk hos mig och titta på Heartbreak Hotel. Dom säger att den ska vara bra, och jag som har blivit lite utav ett megafan av svenska filmer.

Ingen ro och ingen rast, kläder på i all hast !
Poet utan att jag vet ;)

Rast

Tar mig en liten paus i städandet. Inte lätt. Men finns det några spår av någon gammal spindel så gör han det bra !
Får man längta så här mkt tills ikväll eller ?


Lycka !

Ikväll blir det partaj, ni trodde väl inte att jag kunde svika Bockarna en osndag. Det går bara inte. Det som är ännu roligare är att jag ska få träffa både Linus och JB på samma gång ! Bra längesedan jag träffade dom båda. Ska självklart  få träffa Jessica också, inte riktigt samma sak bara :P

Längtar galet redan jag iaf !

     

Bättre än så här blir det bara inte !

Ork att göra något

Hade man varit en bra människa så skulle jag gått upp och städat efter den där spindeln. men är ju alldeles för lat för det. Skulle vilja åka bort och hälsa på någon, men vem och vart är en helt annan sak. Göra ngt skoj.

Är det någon som bjuder på kaffe om jag kommer över ?

Onsdag 1 April

Vaknade inte upp på ett bra sätt idag. Vaknade och steg upp, ställde mig för att kolla mig i spegeln, ser i ögonvrån något som singlar ner alldeles brevid mig. Hjärtat stannar, blodet blir till is.
Det är en äcklig spindel bara någon cm från mig.
Handlar snabbt slänger ner den jäveln på golvet och letar upp Skräcken som ska få äran att döda den/äta den. Hon blir då lika rädd som jag är och springer och gömmer sig . Inser att jag måste ta saken i egna händer, snabbt som ögat får jag syn på Skräckens matskål, ställer skålen över spindeln för att ge mig själv några extra minuters betänketid för att ta reda på hur jag ska göra mig av med den.
Jag hatar verkligen spindlar, har i alla år då  jag bott själv eller varit själv då jag kommit i kontakt med en spindel lagt någonting - ett glas typ, över den för att invänta någon som kan forsla bort den åt mig. Det funkar inte nu, det kan ju dröja flera dagar innan någon kommer och hälsar på mig.
 Samlar iaf på mig tillräckligt med mod. Hämtar en halv toapappersrulle sätter på mig skor för att bara behöva lyfta på matskålen slänga pappret på spindeln och trampa på honom.
När jag väl lyfter på skålen så är den borta ! Hur fan kan den ha tagit sig därifrån ?
Nu sitter jag iaf i min säng och är livrädd. Skorna har jag alldeles brevid sängen. Kommer inte gå en meter utan dom. Det kryper överallt. Känner hur spindeln samlar ihop alla sina spindelvänner för att ge igen på mig eller något.  Känner mig allt annat än trygg.
Så idag blir det totalsanering av min längehet för att göra mig av med alla spår efter någon spindel.

Ingen trevlig morgon har jag haft, lär inte bli sån trevlig dag heller. Hatar den första april av flera anledningar. Det var en gång för många herrans år sedan som kan ha varit en av de värsta dagarna i mitt liv, och kan då inte ens föreställa mig hur det ska ha varit för henne. Kan inte ha varit lätt överhuvudtaget. Ägnar dig och din pappa en tanke idag ska ni veta. 

Jag gillar heller inte 1 april av en annan anledning. Jag hatar att bli lurad, att känna mig dum för att inte ha förstått att någon lurat mig. Tycker der är rent av elakt.
Och så bestämmer man att man under en hel dag ska hålla på att lura folk. Idioti.

Nä, nu ska jag äta mina mackor som jag hann göra i ordning innan spindeln attackerade.

Later.


Skumt

Himla konstigt det där att man aldrig kan sova igenom en 8-timmars sträcka som  folk säger att människan behöver för att fungera som den ska. Då borde ju kroppen vara automnatiskt inställd på att sova 8 timmar.

Jag som människa, är tydligen inte frisk, efter 3-4 timmar har jag tydligen sovit. för när jag vaknar känner jag mig oftast helt utvilad och klarvaken, och då har man väl sovit klart ?

Skumt, skummare, skummast.

Jaha, får väl fortsätta kolla på filem jag stängde av då jag vart för trött.
Så blir det.

Night-time

Nu ska jag ta och lägga mig för att sova så jag kommer upp i tid i morgon och kanske får mig en tvättid då istället, skulle vart nice.

Det är även onsdag i morgon. Och jag ska nog för första gången på 25 veckor inte tillbringa kvällen på Bockarna. Det känns och kommer att kännas ännu mera mysko i morgon.
Lika bra att vänja sig. Magen blir inte mindre utav öl har jag hört,

Och med sagt så säger jag god natt. (skriver)

Na-na-na-nattelina-na-na-natt !

RSS 2.0