Nyår !

Jobbat, käkat middag..
Nu blir de ..... för hela slanten !

Kanske en årskrönika i morgon om jag hinner innan de blir jobb igen klockan 15.

GOTT NYTT ÅR iaf..
Kanske ses på stan, vem vet !

/C

BTW !

Jessica är du frisk ? "/

Städtime !

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/446828/crazyoldcatlady?claim=5jg8wekk4cf">Följ min blogg med bloglovin</a>

Syrran kom och väckte mig 20 över 1.. Upp och hoppa och börja städa.  Men nu så glänser och blänker det överallt och det doftar inte längre skit ! Mkt Nice !

Snart ska vi iväg och käka hos M&P. Nyårs-lunch, för sen bär det iväg till mina oldiesar, och nej, jag har inte saknat dom ett dugg ! Tvärtom. Jobbar 3 kvällar på raken nu. Noll skoj !

Petra ringde nyss, lät som om hon och Peter kommer iaf :) Kul ! Dessutom ska hon ta med sig usb-minnena från Subway och korten från senaste festen ! Finally ! Korten har jag ju velat se ända sen dom togs och låtarna från Subway har jag ju försökt få fram hur länge som hslt !  men nu är de på G iaf.

Ja dags att göra sig i ordning !
Gott Nytt År på er om vi inte hörs.. Eller syns !
/C

49:an

Vart inge Texas, vart 49:an istället.. På Texas var det fullbokat.. trodde inte folk gick ut och käkade så här dagen före nyårsafton.. Då är man väl hemma och käkar för man ska käka gott dagen efter elle nåt ?
Ja 49:an blev det iaf. Gillar inte det alls. Inte för att det är fel på maten, men stämningen, stället, väntetiden.. Nä inge kul. Käkade iaf någon sorts oxfilétoast som var mkt god... (Med cola till !) Fast eftersom man var intsälld på att käka gott och MKT på Texas så vart man lite besviken på maten också..
Men men.
Vi bestämde oss för att gå och käka på Texas den 16:e istället. Blir nice. Och då har vi ju bokat bord också.. :P

Ja matvarorna vart inplockade till slut. Jobbigt var det. ingen lust att kliva ur sängen. Men jag hittade snabbt tillbaka och sov, gick upp förs 20 minuter innan jag och La Familia skulle ses. Var skönt att sova, det blir ju inte så mycket av sånt nuförtiden..
Och inte fick jag det städat heller. Mn har iaf mutat littlesis att komma med bussen imorgon och städa. Hon ska få 50 :- och så slipper hon städa toaletten lovade jag henne. Det var det ju värt tyckte båda, så alla nöjda och glada.

Nu ska jag ta fram min paradisask och lägga mig ich tita på American Pie - Naked Mile tror jag den heter ? den går på 6:an nu klockan 21 iaf.  Har missar en kvart men har sett den förr, så de är ju inte hela värlen.

Se nu till att krya på dej J !
Hörs sen !

Orka !

Orka att hela mitt jävla internet dampar !

DB - 2:a dagen

Idag var det inte lika tunga steg ner till kraftvalvet där DB har sina lokaler. Trots att jag fortfarande känner mig väldigt obekväm och inte riktigt hemma där så känns det samtidigt bra. Det är trevliga människor och möten som verkligen verkar  ge något..
Men ja, 2 dagar är inte mkt och vi får se vad det leder till. Folk lär väl inte ta mig seriöst när de ser hur jag kommer bryta mot en av reglerna imorgon...... MItt val !

Har hunnit handla iaf. Hämtade Jessica efter DB, (fick sluta tidigare idag), gick direkt på ........, sen iväg till Lidl och ICA för att inhandla nyårsmaten.
Menyn för i år är precis densamma som förra året:

Förrätt - Typ Skagentoast (Lisa fixar)
Varmrätt  - Pasta Pesto
Efterrätt - Hallon och glass

Har även kvar massa ost och kex sen julafton. Sån ost blir väl inte gammal så lätt ? Vilket fall har jag oöppnad ost också.

Många som hoppat av middagen också. Nu är vi bara fyra. Fast vi är ju endå fler än vad vi var förra året.. Och jag tycker de är ganska nice, mindre disk, midre att göra.. träffa folk hinner man ju göra sen ! :D

Nu blir de till att städa. Fast skulle ha sovit en sväng. Är så himla trött, folk som riger och väcker en mitt i natten när man för en gångs skull somnar. Fast de kunde väl inte han veta. Det löste ju sig endå.. Och städa hinner jag ju faktiskt göra imorrn också innan jobbet börjar klockan 16. Så det enda jag behöver göra nu är att dra iväg ett mail till Madde med alla ting som jag vill att min blogg ska innehålla. Skickar förresten massa bilder, tänkte att du får klippa och klistra bäst du vill. vet ju att du är bra på sånt  :) Ja du har ju kanske förstått lite grann hur jag vill ha de :) Vill också (om det går) attt en textrad skulle ja fått plats + det där som redan står: The Life Of Me - One Hell of A Ride.  Vill även att det ska stå: " Im A SInger and A Player and A Drinker and A Thinker "... Tycker du att jag är askrånglig nu ? :P Gör nu de som du tycker blir bäst. Litar på dej. skickar ett mail med allt. Vill inte gärna skriva mina inloggningsgrejer här.. Kan ju verka lite dumt menar jag :P HAHA

Får inte heller glömma bort att packa in matvarorna. Orka göra de precis när man kommit innanför dörren liksom ..
Jaa natti för en stund då. Måste ju orka med texas ikväll :D GOTTA !

/C

Äntligen hemma !

Hemma efter en hel dags olika aktiviteter. Jag har för övrigt varit vaken i  31 timmar och en kvart nu.

Började dagen iaf med DB. Var NERVÖS och mina första intryck vart inte bra alls. Kände mig fruuktsasvärt malplacerad -  inte är jag någon alkoholist ?! Förmiddagen fortsatte att gå  framåt med böner och "Hej jag heter Caroline och jaag är en alkoholist" Jag var nära på att börja skratta när de andra presenterade sig så. Och allt detta tackande ? Kände hur jag snabbt behövde ta mig därifrån.
Min bästa vän blev en man i 40 årsåldern med narkotika och alkhoholmissbruk som varat ängre än vad jag funnits till. Vi samåkte iaf till det ställe där vi lunchar.
Pinan fortsatte efter lunch.
Det började med ännu en bön och "Hej jag heter Caroline och jag är en alkoholist".... Men när ledaren höll sitt möte om hur just människor i 20 årsåldern inte vet vad de har att vänta, vilken/vilket framtid/öde de har att gå tillmötes.. Man vet inte mycket som 20 åring, speciellt inte som en 20 årig alkoholist.
Men min ledare sa en bra sak till mig, att jag är inte där för att jag är en alkoholist, utan för att jag istället inte ska behöva bli någon. Och DÅ ! Kände jag mer och er hur jag förstod honom, de andra i gruppen. Jag förstod till och med "Hej jag heter Caroline och jag är en alkoholist" Det är ett sätt att bekänna för sig själv att man har ett problem inte att  sitta och verka korkad i någon jävla ring av pinnstolar där alla delar med sig av sina dryckeshistorier. Även om de till viss del går till så, men inte på de viset som jag trodde det var. Och det blv jag både glad och lättad för.
Dock vet jag fortfarande inte om detta är något för mig då jag inte är den person som öppnar mig helt för främmande personer och berättar vilka problem, laster och brister jag har.. Men det kanske ger med dig. Jag ska åtminstone ge det veckan ut.. Man vet ju inte vad som passar en förrens man har prövat ?

Slutade kl 15, sprang hem till M&P för att snabbt käka mat och hämta mina arbetskläder som de snällt tvättat åt mig.
Jobbade. Och det gick bra - bara vikarier. Allt flyter på så bra då.  Riktigt NICE !
Efter jobbet  gick jag, Fia och Linkan på McDonalds.  det var nice, dock inte så nice som  jag trodde skulle bli.. "/
Man kanske skulle låta donken vila från en ett tag ?

Ändringar blir det i schemat för veckan iaf.
Imorgon: DB, handla käk tilll nyår, storstädning av lägenheten. Hämta någon mystisk godislåda jag tydligen fått av M&P :D. Måste också inhandla ny arbetsdräkt, schampo och batterier till tangentbordet. Typskt att dom ska ta slut så fort jag fixat ny blogg och allt ?! Fick ta batterier ur stereodosan :P

Jaa detta är min dag i stora drag. Har även en god vän som heter Madde som lovat fixa min blogg :) frågan är bara hur jag ska ha den.. Any suggestions ?

Nu efter 31 timmar och 36 minuter så är det dags för Päti att sova.
Natti !

Sova ?

Nu ger jag upp.
Att sova är för trötta människor. Jag är ingen trött människa.
Efter att ha legat och vridit mig i sängen nu i ett x antal timmar så struntar jag i detta och går nu upp för att göra mig i ordning för dagen.

Så god morgon the world of blog.
Update later.

(Känner på mig att jag kommer bli en aktiv bloggare. Iaf en stund, mitt 3:e inlägg sen jag startade min blogg någon minut före 2 inatt. Fast man ska väl inte säga för mkt heller.. )

/C


Veckan som kommer och veckan som gått.

Klockan är typ fortfarande as sent ! Mitt alarm på mobilen börjar ljuda om sisdådär3 timmar och jag har en full dag framför mig. Från 8.00 - 21.00. En paus mellan 14.30 och 16.00 har jag dock. Men ÄNDÅ !

Måndag: Imorgon blir det första mötet Med DB, första och sista, har inte tid med sånt trams. Klockan 16 börjar jag jobba på Kullen, hörde att jag jobba med Fia. Brukar alltid bli lite roligare när hon jobbar :)
Tisdag: Ledig. Än så länge. Påkvällen ska vi äta på Texas - La Familia
Onsdag: Jobb 16 - 21 För att sedan komma hem till sig sjäv där ett dukat bord med nyårsmat står framme. NICE !
Torsdag: Probably backdrunk + Jobb 15 - 21.30
Fredag: Ledig. Än så länge
Lördag: Subway 00 - 03
Söndag:Subway 10 - 14

Kan  ju ta och berätta om hur julhelgen har varit också.
Jag jobbade precis varje dag förra veckan, Kullen och Subway om vartannat. Har varit jobbigt men oj vad med pengar som kommer rulla in i slutet av januari månad. Får se om de kan bli en tatuering då eller inte. Var för längesen nu.

Julafton Julaftonsmorgonen började när jag klarvakken slog upp ögonen halv 5  ! Börjar jobba klockan 7. Waht to do ? Tittar på film - Den blå lagunen med varma ost och skinktoasts. MUMS ! Jobbar mellan 7 -15. Julfirande med La Familia mellan 15 och  19 typ. Somnade någong gång efter 17 efter julbord och julklappsöppning. Iväg till Ilsbo för att hämta Jessica  och hennes mormor. Skjutsar hem mormor och får några påsar bullar som gengäld för skjutsen, inte dumt. Sen hem till mig för att dricka lite gott och käka ost och kex. Kvällen avslutades lyckat på Bockarna om man frågar mig, för att sedan slippa tillbringa julaftonsnatten ensam ;) HAHA

Jessica och jag posandes på Julaftonen

Juldagen på Subay var den värsta jag varit med om. Hur mkt folk som helst. Satt inte en sekund på 3 timmar. Andades knappt heller. Otrevliga fyllon med noll respekt. Nästan så att man tappar lusten att dricka när man ser hur människor kan bli !
Vi stänger iaf klockan 3 på Subway. Den natten gjorde jag min sista macka 20 i 4, och vi slutade ta in folk halv 3 då brödet började ta slut.. fatta vad folk de var !

Annandagen var trevligare. Jobbade med chefen kvällen innan men slapp de denna natt. Vart lite dricks. Gjorde mina dyraste mackor någonsin ! Var två snubbar som skulle ha typ allt på, tror de vart typ 116 kr för en. En stor macka kostar i vanlilga fall runt 70 kr. Dyrt, dyrt, dyrt.
Skjutsade även hem dom sen efter stängning, tjänade en hundring till då :) NICE ! Snut + svarttaxi.. HAHA

Lördagen tillbringades på Bockarna - KARAOKE ! Längatat som en idiot sen förra karaoken.
Hann dock bara sjunga 2 låtar.
Började med Summer of 69 med Jessica, sjöng sedan Born to Be Wild, alldeles själv ! Då vart jag lite stolt faktiskt. Kanske var alkoholen som hade övertaget om mig den kvällen. Vill itne riktigt minnas heller för den delen. Kul var det iaf.

Söndagen har jag tillbringat mestadels i sängen. Åkte till M&P vid 18 tiden för att käka briemackor. GOTT
Såg även 2 filmer: Wild Child - Mindre bra, och sen såg vi Horton Hears A Who - BÄST! Såg den för typ 3:e gången. Går inte att ledsna på den. Inte en chans !

Som sagt . Måste sova nu. Klockan tickar.
Natti igen då. får se om jag lyckas denna gång.

NY !

Detta har jag funderat över hur länge som helst. Folk har till och med frågat om jag har en, eller när jag tänkt skaffa en och just i natt den 29/12 - 08 kl 01:51 så skriver jag mitt alldeles första inlägg i min nya blogg ! Det ni !

Nu är ju frågan hur jag ska kunna fylla upp en hel blogg med mitt tråkiga,vanliga liv. MEN !
Vi får se, kanska jag har hur mkt som heslt att dela med mig utav.. elelr så har jag det inte. Det märks. Vi får också se hur länge jag håller på.. Har alltid tyckt att bloggar är för personer med lite att göra... Och nu är även jag en av dom :P Och så läser jag ungefär hundratals bloggar dagligen så varför skulle inte jag börja..

Detta får avsluta mitt första inlägg. Vill fixa lite så de ser bra ut också. fast borde sova. Kloackan ringer tidigt imorgon.. :S

Natti natti. Kan hända att jag skriver ett till inlägg. Detta är ju kul :D

RSS 2.0