2:a advent

Det har varit en bra dag, bra helg överhuvudtaget!
Men kallt har det varit och man har känt att man lever, flertalet gånger.
 
Morgonen började tidigt som alltid och framåt förmiddagen åkte vi mott Norrtälje, först för att hälsa på hos M&P, sedan för att gå på julmarknad.
Årets första med tanke på att de två jag planerat att gå på förra helgen, aldrig hanns med.
Mysig marknad och julstämningen hade kunnat inställt sig, om det inte vart så att jag fryst så in i helskottas mycket!
Jag kan konstatera att jag är i stort behov av nya, ordentliga vinterdojjor. Lutar stort ett par Timberland Mukluk, men vi får se om ekonomin håller. Julklapparna är ju faktiskt klara (med ett litet undantag för en liten klapp till) så varför inte unna mig själv en tidig julklapp?
Träffade nära och kära med (släkt till Mr) alltid trevligt, speciellt då det är sällan man ses. Fick med mig en mjuk lingonpepparkaka och en adventskalender till Baby J inför nästa år.
 
Väl hemma igen vart det en kort stund av pulkaåkning för att se om kusinfamiljen var hemma då vi tänkte bjuda in oss på fika. Men det var dom inte, och frusna var vi så det vart hemgång direkt.
Inte helt dumt det heller.
 
Nu har jag färg i håret och ska med andra ord snart vara kvitt den hiskeliga utväxt jag haft, dessutom ska jag snart äta en lussebulle och dricka ett glas julmust medan jag tittar på Solsidan och andra sedvanliga roliga söndagsprogram på tvn.
Idag har vi det bra!
 
Trevlig andra advent!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0