Time to;

Dags att bli onykter!

Gott nytt år, vi ses i dimman!


Last day of 2009

Jobbat för hårt idag, halkat och gjort illa samma fot som jag gjorde illa tidigare i höstas, skallebank.. Ska jag fortsätta?
Ingloruis BAsterds var iag riktigt bra, seg, men bra.

Nu ska det powernappas innan det är dags att göra sig i ordning för NYÅRSFIRANDE!

Utmaning i paint

- open paint

- close your eyes

- draw a cat

and upload!


Låååång dag.

Ont överallt efter en lång tid på jobbet, shopping i Täby C och Väsby C.
Jag och syster kommer ju lätt vara snyggast på nyår iaf.

Nu blir det film, Inglorious Basterds, med syster och "The Inglorious Nerds", dvs, Mr R med vänner.

Året som gått, 2009 - en årskrönika.

Detta var mitt 2009  -

Januari: Bestod mest utav fest och jobb om vartannat. Slut DB. Hade både Fredens Kulle och natt/helgjobb på Subway. Jobbade nästan dygnet runt och festade när jag var ledig. Halvtungt men jag verkade ha kul iaf. Var också denna månad jag fick mig en volvo som jag fick behålla en kortare stund pga diverse fastnanden och avåkningar. Dessutom hade jag världens längsta och finaste hår!

 

Februari: Fortfarnade massa festande/jobbande. Inte lika mkt jobb då jag fick kicken från Subway tack vare en viss J, hahaha. Började på BC, Åkte till Sthlm på Auntie J's Chrilles födelsedagsfest. Där jag första gången träffade min Mr R, utan att egentligen komma ihåg att jag gjort det.
Jag fick lägenheten på Stormyra och vart introducerad i Beer-Pong.Mars: Volbeatkonsert i Sthlm med Auntie, M fyllde år och fick ett värdelöst kalas, för att sedan få ett bra kalas. The Poodles spelar i Hudiksvall, Blir introducerad i Wii, samt gör min 4:e gaddning " Rock n Roll"
Massa festande och jobbande. Förstod att ni förstod det.April: Det hände inte mkt i april vill jag lova. Auntie J var på besök, festade, jobbade.. Ett filmteam spelade in "Chaufför söker fru" på Bockarna. Jag missade att de var där, trots att jag var där. Jag klippte av mig mitt långa, fina hår.. Förjävligt.Maj: Leonié kommer och hälsar på några dagar över Valborg, jag jobbar mindre och festar desto mer. Jag följer med på min första fotbollsmatch med Anna, och gillar det! Blev vuxen och avslutade mitt Lunarstorm-konto. Anna följde med mig till Sthlm där vi festa och shoppa och träffade min Mr R för andra gången, då jag också fick min första puss. Medans hans dåvarande "flickvän" tittade på. Allt detta festande utomhus, maj=vår, massa grillande. Packar inför flytt till Stormyra. Lyckas också ta sönder toaletten i gamla lägenheten några dagar innan avflytt. Kubb lirades och flititgt.Juni: Flyttade till Stormyra, M&P flyttade till Sthlm, jag fyllde år och hade världens bästa födelsedag tack vare mina vänner. Åkte till Sthlm igen, fick då med mig ett mobilnr hem utav en viss Mr R. Åkte massa inlines med Norre. Skatteåterbäringen kom och jag vart för en gångs skull rik. Mc Donaldsglas var eftertraktade och Nomys "Cocaine" spelades på alla fester. Midsommar firades i Via hos kompisar till Norre. Mkt lyckat. Massa stekande för mig och Jessica i hopp om att bli bruna. Bestämmer mig för att flytta till Sthlm. Och Jessica dricker för första gången i sitt liv, en hel öl.Juli: Jobbar nätter, sommarschema, på Fredens Kulle, drar till Ramsjö på fotbollscup med Norre och Peter, Jag och Norre åker till Sthlm för att parta och för att jag ska på arbetsintervju, får som känt, även jobbet. Inser att jag jobbar med Pastor Fahlberg, sångaren i Kristet. Går på Sigge Hill, blir av med min hemnyckel, dock att Anna hittar den dagen efter i en främmande mans byxficka. Jag, Norre och Lillasyster åker till Sthlm igen. Denna gång åker jag hem, kärare än någonsin.
Får verkligen visa mina undersköterskeskills då oldiesarna ramlar och göra illa sig, rejält! Åker ner till Sthlm en 3 gång under samma månad.Augusti: Åker hem efter 4 dagars semester i Sthlm, sista gången jag åkte dit innan jag flyttar permanent. Min bil går sönder och Norre är snäll och lagar. Avskedfest i Norres stuga, FLYTT, kärlek, nytt jobb, fest, gör illa foten och får hoppa på kryckor, Bandit fest på Harry B James, Mr R åker till fjällen i 2 veckor, utan mottagning på mobilen. Åkte till Hudik - Texas och fest, tog med mig Norre tillbaka och gick på inflyttningsfest.September: Saknar Robin och köper en ny telefon. Tatuerar och piercar mig hos Mr Tatto/piercingguy för 200 kr. Sjunger massa karaoke. Robin kommer hem igen, blir av med jobbet, får förfrågan om att flytta ihop. Blev frälst utav Tacobar och Raubtier, nytt jobb med högre lön, Jag och Mr R åker till Hudik, skriver mitt 1000:e inlägg. Auntie + C och jag och Mr R åker till Götet och spenderar en dag på Liseberg. Måste skrapa is från rutorna första gången.Oktober: Bokat biljetter till bandit Most Wanted, köpte söta Raubtier t-shirts åt mig och Mr R, partajade, flyttade ihop med Mr R, åkte till Hudik med Marina för att hämta möbler + Skräcken, fick med oss Norre ner på party. Fick ett nytt jobb, drömjobbet på Tibblehemmet med start i Januari 2010, Gjorde lite piercings - en dermal och en smiley. Mardrömsfärden genom Sthlms stad och så karvade vi pumpa!
November: Halloweenfesten med inslag av Hudiksvall, Robin knäcker våran toalett med sin rygg, jag och Mr Baron umgås, fick mina första parkeringsböter, Jag och Mr R shoppar låss på Ikea, Karaoke SM, Bio 2012 och Julbord med Mr R +  family, thanksgivingdinner, Inflyttningsfest hemma hos Peter, får en monsterlön på 22 000 kr, får också min första punktering, Bio - Paranormal Activity=scarred for life.
December: Skaffar ett pass, tar ut spiralen och ersätter den med en p-stav, går till en tatuerare och berättar mina ideér, upptäcker att jag har världens gulligaste pojkvän, Norre kommer ner och vi går allihopa på Bandit Most Wanted - Raubtier, Jessica kommer på besök över helgen, Sonisphere biljetter bokade, torsdagsfestar på en karaoketävling med Marina, massa fest, har 2 extrema crapdays efter varandra, fin julafton med massa julklappar, som både jag köpt och fått, lär mig spela piano, firar jul en gång till med Robins familj, köper mig äntligen ett par vinterskor och går ut och käkar finkäk med Mr R.
Jag och min blogg firar ett år, och en sjuhelvetes nyårsfest väntar, samt att detta är min sista vecka på HSB Omsorg.Detta är mitt år, ett löfte från det förrgågna året var att jag skulle ha en desto mer händelserik och välfylld årskrönika 2009, och det vart det.
Tack till alla som på sina sätt förgyllt mitt liv.


Today

Idag ska Åkersberga besökas.
Ska åka till Heavenly Ink och låta Kir kika lite på mina piercingar. Ska dessutom byta lite smycken och annat. Får se om man åker därifrån med en till piercing, brukar kunna sluta så. Har dock inte råd så det får inte bli så.
Men vem vet.
Jag vet att jag vill göra en till dermal iaf.

Efter det så ska jag och Mr R käka på Golden West i Åkersberga. Deras kycklingrulle är inte utav denna värld.  Kolla lite snabbt i centrum efter nya jeans åt Herrn. Han blir ju bara smalare och smalare så kläderna som han ahr sitter inte längra fint. Och jag blir bara rundare.. Tur att vi kompletterar varandra.. Eller något. Suck.
Och eftersom jag bojkottar tvättstugor och inväntar våran nya tvättmaskin som kommer på måndag så måste vi också köpa lite nya underkläder och strumpor.. Våran tvättkorg är FULL.
Vilken lyckost.

Senare ikväll blir det tårta. Robins syster fyller år och det ska firas.
Tur för mig att jag tycker så mkt om tårta då.
Jag ska inte säga det högt men jag ska äta tårta mest för min bloggs skull.

Pre-årskrönika

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tog tag i mitt liv och gjorde någonting utav det. Dvs flyttade till Sthlm, skaffade ett jobb.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag gör inga nyårslöften då jag känner mig själv för väl och skulle aldrig hålla dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jo någon vart det nog, men de allra flesta ungar kommer nog detta år, 2010.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Räknas NorrLAND?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? INte vaf jag kan komma på.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 13 augusti
8. Vad var din största framgång 2009? Mina jobb
9. Största misstaget? Jag har gjort många misstag, större som mindre
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Vet inte om det räknas som "sjuk". Jag hade mindre bra tankar i mitt huvud i början på året ifrån det gångna året 2008.. Men det är mkt bättre nu. Gjorde dessutom illa foten rätt ordentliget i höstas.
11. Bästa köpet? Får nog bli min dator då, är det enda "större" jag köpt. Kan ju knappast räkna mina skor till detta.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Öl, piercingar, kläder och annat skit.. Och mina vänner.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket har gjort mig glad, men Robin är det nog den som gjort mig mest glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Raubtier och Volbeat är så 2009. Radiogirl och Dobermann kommer påminna mig mest om 2009.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, saker och ting har verkligen gått min väg detta år och jag kom ifrån sådant som kunde göra mig riktigt nere.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Kanske rest, jag har ju fortfarande inte kommít utomlands sen jag var 10 år eller något. Nu är det fan dags.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? En öl mindre hade nog inte skadat.. Eller jo, det hade det. Finns nog inte så mkt jag hade velat gjort mindre. Spenderat mina pengar på mig själv och inte på andra kanske.
18. Hur tillbringar du julen? Med familj och sedan vänner.
19. Blev du kär i år? Det kan man ju säga.
20. Favoritprogram på TV? STill: Simpsons & Family guy. Och så alla olika LA och Miami Ink, äcen fast dom ska vara sä löjliga hela tiden.
21. Bästa boken du läste i år? Jag har inte läst någon bok i år, men jag håller på just nu med en bok som jag fick i julklapp. Facebook? Hahaha
22. Största musikaliska upptäckten? Raubtier, Volbeat upptäcktes året innan.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick inlines som jag velat haft sen jag var jätteliten!
25. Något du önskade dig men inte fick? Det var så längesen, jag minns inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag och mina vänner grillade och åt Volbeat/dansk-hyllningstårta, drack massa öl och hamnade till slut på Bockarna.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer jobb under den första halvan av året.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Uhm, svart? Rock? Alldaglig? Jag låter bli att svara på den.
29. Vad fick dig att må bra? Solen, ölen, Robin, alla vänner + familj, och allt festande.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Michael Poulsen
31. Vem vilka saknade du? Mina föräldrar, därav flytten.
32. De bästa nya människorna du träffade? Robin, off course. Marina är jag också glad över att jag träffat.. Vet inte om jag träffat så mkt mer nytt folk. Sen jag flyttade till Sthlm har jag ju mest tagit upp gamla kontakter.

Happy Birthday!

För idag är ingen vanlig dag, ty det är min bloggs födelsedag!
Dagen till ära ska jag lära mig att spela Happy Birthday på synthen!

Lite statistik och sammanställningar jag gjort genom Bloglovin och Google analytics.


Prenumeranter: 13
Kategori: Allmänt om livsstil
Inlägg per vecka: 15
Beskrivning: The Life Of Me - One Hell Of A Ride !
Placering: #15737 i Alla, #170 i Allmänt om livsstil

Genomsnittsbesöken, unika besökare: 18 besökare per dag (oh yeah)
Genomsnittstiden för besöken på min blogg: 00:00:53 sekunder
På 365 dagar har jag skrivit 1220 inlägg!

De städer som besökt mest:

1 Bromma
2 Täby
3 Stockholm
4 Hudiksvall
6 Malmö
7 Visby
8 Vallentuna
9 Danderyd
10 LimhamnGrattis på oss.

Trevlig kväll

Har haft det en riktigt trevlig kväll. Fick inhandlandet på systemet gjort. Allt är klart och det är bara för mig att börja fira in det nya året.
Käk blev det också. Auntie J's famous pasta, purjolök och filadelfiaost-slafs. Riktigt gott. Glögg och pepparkakor till kaffet.
Och Leoniés hår blev rött och fint igen.
Hade även en påtvingad minikonsert för Leonié och Robin.

Nu ska det inte göras mkt mer idag utan tvn får vara min vän resten av kvällen.

Natti!

Done and do's

Varit duktig och städat hela dagen. Nu ska jag invänta Leonié, gå och nyårshandla på systemet för att sedan färga hennes hår och fixa någon sorts middag.
Usch och fy men de måste göras.

Börjat på en ny låt med synthen. Frågan är bara hur man tar ett E7 ?

I brist på annat att göra

Har suttit nu de senaste timmarna och skrivit en årskrönika. Har varit både kul och jobbigt att gå tillbaks ett år bak i tiden, tagit ut de mest (och de minst) betydelsefulla händelserna i mitt liv. En betydligt mer innehållsrik krönika än förra året, och jag kan knappt vänta med att få publicera den.
Det ska dock få vänta lite, än är inte året slut och den ska kompletteras lite.

Men den som väntar på något gott.

Dessutom firar jag och in blogg ett år imorgon. Undra vad vi ska göra för att fira detta..?

Av längtan till..

Längtar så efter min tatuering. Är ju 3 veckor sedan jag var där och berättade om min idé, så det borde inte vara allt för långt kvar innan det är dags att iaf få komma och se slutskissen!


Morgonpigg

Gott med lyxig mat igår. Fick en förrät som dock inte var lika god. Den heter någonting som ingen på denna jord kan uttala eller ens förstå, och ingenstans framgår det att köttet är rått!
Men duktig som man är (hungrig som man var) så pina man i sig hela biten, även om jag höll på att kräkas i varje tugga. Kände mig som Mr Bean när han i något avsnitt/film får in en råbiff från en restaurang och inte riktigt heller gillar det. Han hittar diverse ställen att gömma biffbitarna i.
Höhö.
Planksteken var dock apgod och vi ska nu göra detta till en tradition, att gå ut och käka lite oftare.Kom iaf hem och tittade på Harry Potter. Vi ska kolla igenom allihopa har vi fått för oss. 2/6 (?) avklarade.

Dock förstår jag inte varför jag är vaken nu. Robin gick till jobbet nyss och jag kunde inte somna om. Inte skoj.
Man vill ju gärna sova när man får.
Helst.


Yesterday

Hade mkt skoj igår trots all väntan. Jag blev full som ett ägg och jag till och med dansade.
Vinglade hem snyggt i natten och vaknar av att mitt huvud sprängts.
Men det var det värt.

Har köpt mig ett par vinterskor idag, finally. Riktigt snygga. Shepherds (?), var ritkigt dyra från början tydligen men jag gjorde ett kap och fick dom billigt.
Massa ull och foder och grejer så igår var sista gången jag behhövde bli blöt och kall om mina stackars fötter. Också sista gången jag behövde byta strumpor 2 gånger på en dag.
Lycka.

Ikväll ska jag och Mr R käka på resturang. Jag vet redan nu vad jag ska äta.
Plankstek FTW!


Eviga väntan

Allt klart, väntar på att en drös tjejer ska dyka upp. Typiskt att man inte ska ha en drös med killpolare istället så man slapp detta väntade. Eller, ja, det stämmer ju inte på en viss Herr Norre iaf men.
Efter detta väntande blire groggande.Good Day

Idag var jag och Mr R och shoppade de som skulle ha shoppats igår. Ett Playstation 2 är nu installerat hemma hos oss. Lite småfix som ska köpas till typ: minneskort och spel.. HAHAH. Måste beställas då Ps 2 är så old school att det inte finns så mkt utbud i affärerna.
Och att våran tvättmaskin kommer på den 5:e januari är HELT OK!.

Till middag åt vi lyx enligt Mr R:
Lövbiff med pommes frites och fetaostsallad. NOMNOM.
Var kanske lite lyxigt. Och gott framförallt.

Jag är även världens bästa musiker. Alla som kan lite om musik vet att när man spelar piano så använder man den högra handen till att spela melodin och den vänstra till att lägga ackorden vilket är sjukt svårt.
Men det går framåt för mig. Hela "Blinka lilla stjärna" kan nu spelas på det sättet. Lite hackigt och långsamt ibland men visst hör man att det ÄR den gamla dängan. Har nu börjat med en "lite svårare" låt nu. "I natt jag drömde" som dessutom går i 3-takt.
Fy så kul det är.

Dags att börja göra sig lite i ordning inför kvällens festligheter. Marina kommer snart och dricker lite rockgrogg med mig. Senare bär det av till 3 kronor.


Julfirande #2

Var som skrivet och firade jul med Robins familj igår. Mkt trevligt.
God mat - inte som Pietikäinens julmat dock
Massa julklappar - Jag hade inte köpt något till dom utan "var med" på Robins julklappar. Jag fick 5 julklappar av svärmor och hans syster+sambo. Inte ok.
Öl och glögg i mängder - Var tvungen att vara nykter och köra på min "egen" julafton.

Trevligt var det.

Och ikväll vill jag gå ut. Men har inte tillräckligt mkt vänner för det. Alla jobbar eller är bortresta. Mr R ska nörda sig. Kankse jag får ta och nörda mig med min nya synth om ingen vänlig själ tar med mig ut på lite galej!?

Och eftersom allting var stängt igår, affärerna alltså, så blir det antagligen tvättmaskin och Ps 2 idag!
Wihoo!

Christmas Eve - The Day after

Hade det en mkt trevlig julafton trots att det var jag som fick agera chaufför.
Alltid lika god mat och trevliga julklappar.

Jag fick en SYNTH! Har länge velat haft en men aldrig fått en då det varit "onödigt". Har också sen i gymnasiet ännu mer velat haft en då jag började ta pianolektioner men inte kunde fortsätta eftersom att bli undervisad i 3 olika instrument i veckan är lite att ta i.
Men nu så ska jag minsann lära mig. Ska senare under dagen leta fram lite gamla noter och ackord och försöka klinka mig fram. Så kul!
Minns när jag skulle lära mig spela gitarr. Spendera timtal instängd och läsa och prova sig fram man gör.


Sckräcktönten ville också vara med på bild.Fick en asrockig spritflaska av Auntie.
Absolut Vodka, Rock Editon
Flaskhölje gjord av nitar och läder.

Fick även en kortlek med nakna pojkar på, en smörgåsgrill, en tatuering, och lite annat som inte bör nämnas på en blogg.
Mkt nöjd över årets julklappar är jag. Och att Robin och jag strax ska åka ut och köpa en tvättmaskin och ett Playstation åt oss är inte helt fel.

Har även tagit ett kort på den fina presenten som jag och syster gav M&P, som jag slet med den.Nu är julen över. En sista julmiddag väntas ikväll med Mr R's mor och syster+sambo.
Ska bli trevligt, det hade tydligen köpts en del öl tills ikväll hörde jag ryktas om.
Och jag som tycker så mkt om öl!


The Doppareday

Jul, inte för att det känns mer annorlunda än andra dagar jag stigigt upp.
Klockan ringde, jag snoozade * 5 klev upp, åt frukost - en liter kaffe och 2 toast, sitter antingen vid tvn och kollar på Weakest Link,
 eller vid datorn (datorn är numera flyttad till vårat 3:e rum och tv och dator kan inte längre användas samtidigt) och käkar min frulle, 5 minuter längre än vad jag egentligen hinner.

Skillanden idag är väl att det inte kommer vara sådan idiot trafik som det varit de senaste dagarna.
Hoppas på en lugn och stressfri dag. Det är ju trots allt julafton och då kan man väl få ta de lite lugnt trots att man jobbar.
Ingen vet vad jag ska äta för lunch idag heller. Ingen matlåda harjag och affärerna lär ju inte ha öppet för att jag ska få gå in och köpa mig mat av något slag..

Usch och fy.
God Jul, nu ska det jobbas, ätas, öppnas julklappar sedan festas!
Första julen utan Jessica och Bockarna, måste ju göra någonting för att inte behöva tänka på det.

Återigen.
GOD JUL!

Jag fick ett julkort från bästa Emmelie igår
Jag fick också en sms hälsning genom Fia utav mina arbetskamrater på natten på mitt gamla jobb. Kändes mkt bra!

Julklappsångest

Alltid samma visa.
Köper julklappar och allt är perfekt.
Dagen innan så känns det som lyder: Ingen kommer att gilla mina julklappar!

Usch och fy.
Glögg och kaffe ska intagas.. Samtidigt!

Hello Greatday!

Har haft sånt flyt idag, allt har bara gått min väg och jag kom till och med hem en timme tidigare!
Det bästa var att jag hann köpa Mr R's sista julklappar på jobbet, under arbetstid, jag fick betalt för att handal julklappar. I LIKE!

Kom hem till en nästan helt städad lägenhet.
Jag fick byta Skräckens bajslåda endast. + att jag får laga mat. Men det gör inget. För jag slapp:
- Handla käk
- Gå på systemet
- Springa 80 vändor till grovsoprummet
- Bära saker till källaren

Min duktiga sambo.

Nu ska det slås in julklappar. Robins alla klappar, är en hel del. Är nog en rätt bra sambo jag med.
Sedan:
- Käk: Stuvade makaroner och korv
- Fika med svärfamilyn

Day before the day

2 dagar kvar av pest och pina. Inget har gått bra på mitt jobb den här veckan och jag känner hur jag bara vill ge upp och stanna i sängen och inte kliva upp förrän om ett par veckor eller liknande.
2/4 dagar sabbade, då borde alltså de sista resterande dagarna bli bra. Man kan ju inte har hur mnga crapdays i rad som helst.

I eftermiddag efter jobbet så måste Robins sista julklapp bli inhandlad, det ska inte bli kul. Det kommer vara trångt, varmt och förjävligt.
Men vad gör man inte.
Systemet måste också besökas. Lär ju bunkra upp lite inför alla dessa juldagar.

Sedan hem fort och städa, svärmor och svägerska ? (min pojkväns syster) med sambo ska komma och fika och "titta" på lägenheten. De har inte sett den nu på senare dagar då den faktikst blivit riktigt ball och snygg.
Slänga 3 ton med sopor, kartonger och annat krafs. Ska inte bli kul, men ännu finare kommer det att bli.

Lär hälla i mig de sista dropparna kaffe, måste åka tilll jobbet strax.
Får se om jag överlever denna dag.
God Jul om inte annat!


Hello Crapday! #2

Orkar inte ens börja snacka om denna dag.
ALLT har bajsat på mig idag. Tur att jag fick nya strumpor utav en av mina oldies iaf.

Med pizza i magen, strax kaffe och med systers sällskap så är allt snart bra igen.

Hello Crapday!

Haft en crapday av diverse slag, t.ex. att spendera 40 minuters väntan på färdtjänst, 2,5 timmar på Karolinska Sjukhuset, sedan 50 minuters väntan på färdtjänst hem.
NOLL SKOJ.
1 timme och 15 minuters övertid på jobbet.

Skönt att man kom hem till middag som stod färdig på bordet, hade till och med dricka upphällt i glaset.
Fint har vi fått det i vardagsrummet och det ska firas med glögg med alldeles för många mandlar i!

YUM!

Extra jobb imorgon igen.

The Day

Har haft en heldag i Täby, först jobb (som jag förövrigt kom en kvart försent till imorse) mellan 8 och 15 och därefter shopping med fröken Marina til 19. Jag fick med mig:
- Hårfärg
-Glögg
-Mandlar
-Veckorevyn
-Riesen

Inge skor hittadeds, jag som verkligen är i behov av ett par vinterskor. Hittade ett par, ca 700 kr över min prisklass, hittade även ett andra par, dock lite över min prisklass dom med.
Får köpta ett gäng raggsockor till och fortsätta slita ut mina gympapjucks.

Hittade massa julklappar till Mr R som jag ska idiot-panik-handla på onsdag, dvs dagen innan julafton kommer inte bli skoj och egentligen så förtjänar han inte presenterna helller då han väljer nördleksaker framför mig en söndagkväll..
Ingen skoj kille, dock ska jag köpa grejerna åt honom iaf, då jag tycker om han alla andra dagar.

Läsa lite veckorevyn, käka riesen och vara allmänt ensam?
YES.

Yesterday in pics


...

Trött och sliten idag men fy så skoj de var igår.

Fredagskul

Katt åt cement, hård i magen.
Katt åt cigarett, blev rökt.

Katt åt engelsk hund, dog.
Katt åt glödlampa, lös i magen.
Katt åt granat, blev på smällen.
Katt åt haj, hade inge´ val.
Katt åt honung, fick biverknigar.
Katt åt JAS, blev Gripen.
Katt åt kvällsmus, var ute efteråtta.
Katt åt seismograf, fick utslag.
Katt åt spöke, fick dålig ande-dräkt.
Katt åt snyggingar på flygplats, reste ragg.
Katt åt t-sprit, fick blindtarmen.
Katt åt hip-hoppare, rapade.Humor!

Duktig C Vs Bad C

Duktig C

 • Hjälpt MM&MF genom att låna ut min bil
 • Hämtat ut det sista av paket
 • Ätit käk för flera månader framåt
 • Bjöd Skräcken på resterna då Mr R inte är hemma.
 • Varit på systemet
 • Det är jättestädat hemma hos mig

Bad C

 • Hann inte till Arninge för att inhandla vinterpjucks
 • Dumt att äta då jag Leonié skulle ha ätit senare
 • Orka lingonvecka när man inte haft det de senaste 4 åren
 • Har inte gjort mig i ordning eller kollat när tågen går

Sprätta en öl
Sminka ett öga eller 2
Byta till kalla kläder
Gå till tåget

Låter som en plan!


Jag hatar lingon.


Onödigt skoj.

Du vet att du lever i 2009 när ;
1. Varje gång du går på fest lägger du ut en bild på bilddagboken eller liknande.


2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.


3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.


6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.7. Du läser listan flinar och nickar.8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.11. Nu skrattar du HÖGT åt dig själv.


Bandit Most Wanted

Tacobar, Corona och förhäng innan konserten
Itchy DazeRAUBTIEREngelCorrodedMellan/under spelningarna-hängOch jag tyckte ju att jag var ball när jag tacka Hulkoff (Raubtier) personligen för en bra spelning, så ska grisarna komma och vara värre..Även med Engel


Plans

Skojig kväll igår. Stresshinka i sig viin i bilen på vägen dit. Dricka mera öl, sjunga galet fult/hemskt/förjävligt, beställa in en shotbricka, glömma incidenten med sången, kissa mitt på gångvägen i Norrgården, när det är 200 m kvar hem, lägga sig i en varm säng hos bästa Mr R.
Nice.

Vaknade upp idag sådär lätt bakistung i huvudet. Snart ska det börkas om, verkar ocskå som om jag fått tag i skjuts, det är inte fel.
Men först:
Mer frukost - vart inte mätt på de försrta 2 toastens
Storstädning - julstäda? It loooks lite crap here.
Centrum/Arninge - jag måste ha vinterpjucks och hämta ut mitt sista paket.

Who gives a fuck?

Har fortfarande en arm som värker satan i gatan så mkt. Fryser som en tok också då mina skor inte är gjorda för snö, trots mina dubbla strumpor + raggsockor.
Sucky.

Väntar på Mr R då vi ska ut och shoppa grejer idag. Kanske ett gäng med köksstolar med om vi har tur. Mat ska även lagas, ska prova på en grej som jag gjorde åt en utav mina oldies på jobbet. Det luktade iaf inihelvete gott.
Mitt sista paket ska också hämtas ut.

Kaffe ska erhållas för att få hägra kroppstemp än 18 grader.

Ont överallt.

Har ont i livmodern - no spiral där längre.
Har ont i armen - 3 cm långt plaströr ligger där i gäddhänget.

Vad man ska behöva stå ut som kvinna!

No time

Dags att åka och fläka upp sig, ut med sprialen och in med en stav. De närmsta 2 timmarna ska spenderas på Ungdomsmottagningen. Noll skoj.

Det har dessutom blivit vinter!
Ännu mindre kul.

Imponerad/Avis Vs Inte imponerad/Inte Avis

 • M&P har mkt ballare lägenhet än mig och Mr R
 • M&P har ett skyltfönster och 4 meter i tak
 • M&P bor i ett gammalt bageri
 • M&P har en kakelugn + en ved(?)ugn

Vs

 • Dom bor i Finsta
 • Ugnarna funkar inte
 • Dom har en hemlig spöklucka med en trapp som inte går någonstans (mer än till Demonernas tillhåll..)

Har just ätit en skål med glass, måste återfå normal kroppstemperatur igen.
Måste dricka kaffe!


BOKAT!

Jag på Sonisphere:Vem är avis?

Lördag/Söndag/Måndag.

Hade en grym kväll på Medusa igår, dramaqueens/attentionwhores och annat gjorde kvällen mindre bra. Löjligt. Fast det förstörde bara en stund. Men eftersom mina 200 krs strumpbyxor hittades och att Norre dök upp oväntat gjorde kvällen till en av de bästa.

Idag har jag även fått lite julstämning då vi var på 3:e adventsfika hos Leonié. Drack nog närmare 10 muggar glögg och ett helt gäng med pepparkakor. Fick även sug efter bäbis samtidigt som jag vart skrämd över att någonsin ens vilja bli förälder.
Tur som det är så är det lång tid kvar innan dessa planer ska sättas i verk.

Imorgon så åker Jessica och Norre hem, men innan dess ska det bli middag och första lägenhetstittandet på M&P's lägenhet. Ska bli riktigt skoj. Var alldeles för längesen jag åt M&Pkäk.

Tvingas just nu att titta på Paradise Hotel, Jessica följer skiten så får man vara snäll och ställa upp..

Usch och fy, nu ska jag fortsätta vara sliten.

Visdomsord.

I'm victorious you better face down!

Sliten

Efter en mkt trevlig fredag kväll på Tre Kronor så är det nu dags att börja göra sig i ordning igen för denna kvälls festligheter.
Ikväll bär det av mot Medusa, Rockklubben med det mesta. Så jäkla ballt ställe så det finns inte.
Ska inviga min snygga klänning idag, inte nyårs-fancy-klänningen utan den andra. Den balla.
Ska bli spännande att inte kunna andas på hela kvällen.

Whatever, känner inte någon vidare bloggskrivanda. Bara skriver för skrivandets skull.
Usch och fy.

ADJÖ!

Mina vänners drömmar om mig:

Fick en rolig grej postad på facebook, en polare som drömt, med mig i sin dröm:


Anna Collin "Anna Collin Hejjpa! Hade en helsjuk dröm med dig inatt, vi var ute och körde rally med en massa hårdrocksband. Sen helt plötsligt var Till Lindemann din pappa...och snackade pöjkar med dig.. :) Blommor och bin. Undrar vad detta betyder?? ha en goders dag! "

Som man kan drömmma egentligen. Knasigt.

Bästa spelningen

Grymt bra spelning igår, och att jag fick tacka Raubtier för en grym spelning personligen var inte illa det heller. Nej, det var riktigt bra igår vill jag lova.
Ont i nacken och diverse andra ställen idag. Har också glömt bort hur det är att vara bakfull, var ju ett tag sen man drack menar jag. Eller bakfull och bakfull, mindre pigg vart inte överdrivet mkt dricka igår.
Jag är ju uppe och vaken jämfört med min sambo och min Norre som fortfarande ligger och sover..

Grymt bra iaf och jag längtar till då Raubtier gör en egen spelning.

Snart ska det ner och handlas lite mjölk så man kan få sitt morgonkaffe snarast. Köpa annat bröd med. Börjar så smått lessna på toast och rostade mackor.
Men först, ska jag öppna julkalendern då det är min tur idag!
LYCKA!

Ca 4 timmar kvar tills Jessica kommer.


Världens mest romantiska pojkvän?

Med hur många ljus tända i sovrummet och blomblad över sängen, så fick jag gå och lägga mig igår. Min romantiska grabb, gör saker som man bara trodde hände i filmer.
Finns nog inte en tjej i hela världen som inte (öppet, eller i smyg) gillar att bli uppvaktad på dessa romantiska sätt.

Och så nervös som han var, tycker synd om stackaren. Hålla på att nästan dö när allt vart så bra. Att han dessutom redan funderar på hur han ska toppa detta tills nästa gång gör mig bara ännu gladare.
Ingen har gjrort något sånt här för mig tidigare.
(Förutom ett gäng desperata blombud några år efter att det tagit slut..)
Ikväll ska det rockas/röjjas på Bandit Most Wanted. Jag och Mr R lär ju bli de sötaste med våra Raubtiertröjor, lätt. Och att Norre kommer idag gör det hela inte bara mer stressigt utan också helt underbart nice.
Hur kan man sakna en karl så mkt?

Detta är nog den sista uppdateringen för idag. Lär inte ha tid senare. Längtar gör jag, och mitt liv är perfekt.
Iväg till jobbet strax så det kan bli eftermiddag någon gång.

Note to myself:
Ring och väck Norre kl:
8.30
8.35
8.40
8.45
8.50
8.55
9.00
9.15
9.30

Robins tur att laga middag

Jag älskar Robins matlagning: 90 grams cheeseburgare med pommes frites, Cola light från Sörgårdens pizzeria!


Har fortfarande ont i huvudet.

Har gått bra på jobbet idag. Lite nya kunder, vilket även det gick bra. Tråkigt med regn bara när det är onsdag och gå-schema för mig.
Lyckades även lura bort mig det där jäkla julbordet, utan att behöva betala. Ringde högsta hönset och berättade att jag haft så ont i skallen ett par dagar och könner verkligen inte för att sitta på något julbord och titta på en högljudd ABBA-show. (nog för att jag bara haft ont sen igår, men det vet inte hon) Och med det löst så ska jag nu lösa resternade problem för dagen.
Vad ska man göra för kvällsmat? Har ju fortfarade surpisen för ikväll så får se ifall Robin tänkt ut något mer nu när det inte längre är något julbord osm gäller.. Annars löser det sig sen. Min hjärna har för ont för att tänka.

Hämtade även ut mitt pass idag. Gräsligt.
Min tröstshoppade klänning. Ska prövas snarast.

Måste nog ta mig en slurk kaffe med, känns alltid lite bättre i huvudet just under drickandet.
Tog dessutom sista antibiotika tabletten imorse: Kanske jag ska hälla upp mig ett glas vin istället?
-Halv fyra på en onsdag?
-Japp.


Denna huvudvärk!


Shoppingday

Har varit och brännt pengar i Väsby Centrum idag.
Fick med mig den sista julklappen till lillasyster, väntar nu på 2 paket som ska komma sen är alla julkappar färdiga!
Var också och ordnande med skissen till min kommande tattoo, väntar nu på att han ska rita klart den, höra av sig så jag får komma och kolla för att sedan boka en tid.
LÄNGTAR grymt, fick se ett litet smakprov  på hur den kommer att se ut, och det kommer bli grymt. Även ärr kommer att täckas och jag kommer kunna börja "visa mig" igen.
Tatueraren

Har framkallat lite kort idag till diverse grejer. ajg och Robin ska ha en liten fotohylla ovanför våran säng så nu ska det bar inhandlas ramar.
Allting blir så grymt bra.
Hämtade ut min jäkla p-stav med, en vecka kvar till torteringen på ungdomsmottagningen.

Och imorgon är det onsdag, början på den grymma veckan.

Brunch:Undra hur många det var som kräktes lite nu.
Knasigt då blodpudding är SÅ GOTT!
Nomnom.

My Prayers Has Been AnsweredJag har fått en julkalender. Och så fick jag och Robin äta 7 chokladbitar på samma gång.
Min tur idag att öppna, och med min snabba huvuräkning så kommer jag att få öppna på Julafton även.
Robin, du är ägd!

Värstingmiddag och film

Gjorde som skrivet en värstingmiddag igår. Inte för att det var svårt att göra, det låter iaf fancy och det smakade även det.
Tummen upp till mig och mina matlagningsskills.

Dock ser min mat aldrig så god ut...Piccata på fläskfilé med ris, tomatsås.
Stekt lök och champinjoner.

Jag överdrev även lite med riset. Boil-in-bag-riset-påsarna ska det tydligen räcka med en påse åt 2 personer. Med mitt ögonmått såg jag att det aldirg kunde stämma så det vart en varsin påse..
Nästa gång blir det en påse att dela på..

Medans vi käka tittade vi på City Of EmberEn one-of-a-kind-film. Absolut sevärd.

Eviga väntan 2

Är ju van från de andra paketen som jag beställt att det bara ska ta någon dag att få hem dom. Nu har jag väntat i 5 dagar på ett paket, less jag blir. Beställde ett till i lördags som jag betalat idag så det borde komma snart. Och beställde ju som känt min tröstshopsklänning idag som borde bara här på torsdg senast.

Mycket spring på ICA utan att egentligen gå in i affären..

Lite lättare

Sådär, nu känns det betydligt bättre och trycket från mina axlar har lättats betydligt. Synd dock att jag han tröstshoppa, eller ja, det är ju egentligen nu som det inte gör något att jag shoppat lite.
Nu ska jag bara längta, längta efter veckans festligheter.
Tror aldrig jag haft en sån fullbokad vecka som denna, eller jo, det kanske jag har. Dock inte en vecka fylld med bara skojiga/mindre tråkiga saker:

Måndag: Inget speciellt, en ta det lugnt dag. Laga värstingmiddag och slå in julklappar.
Tisdag: Inget speciellt, kanske städa om jag får (?) för Mr R.
Onsdag: Julbord med jobbet (Ja, jag ska gå ändå av den anledningen att vi måste betala våran bokade plats om vi inte kommer, annars är det gratis.. Går väl dit och äter en köttbulle eller 2 sen åker hem) Därefter är det Mr R's surprise på kvällen. Antibiotikakuren är slut. Vin ska intagas.
Torsdag: Bästa Norre kommer och vi är ett gäng som ska på Bandit Most Wanted - RAUBTIER! Öl ska intagas.
Fredag: Bästa Jessica kommer och karaoke ska sjungas, om vi får chaufför blir det i Åkersberga, annars blir det gamla, hederliga Tre Kronor. Öl ska intagas
Lördag: Visa Jessica storStockholm, Medusa ska det partajas på. Öl ska intagas.
Söndag: 3:e adventsfika hos Leonié. Julmust ska intagas.
 
Fullspäckad vecka med andra ord.
Mkt att längta till. Det gör ont i magen så mkt längtar jag.

Tröstshopping

Beställde klänningen som jag skickade tillbaka för ett tag sen. Synd att den inte längre fanns i samma färg. Nu är den på väg hem till mig iaf. Denna gång i svart och en storlek större.
Who's that big girl!
Dumpat

NU var det lämnat iaf..

Suck för att inget vill sig som jag vill.

Eviga väntan

Blev väckt för 57 minuter sen av Mr R, Ikea-gubbarna är på väg och ska dumpa av vårat nyinförskaffade skrivbord. Dom skulle komma inom 20 minuter - 30 minuter..
Och nu har det alltså gått 57.

Orka säga en tid när den ändå inte kommer hållas.

Frukosten hann bli intagen iaf. Ska börja plocka in all tvätt i garderoberna med.
Nu har jag alltså lärt Mr R att tvätta.. Men om han skulle få tvätta själv nästa gång? Osäkert. Han får gå ett par introgånger till.
Dessutom tyckte han synd om mig att jag behövt göra detta tidigare då det var det tråkigaste och mest dryga han gjort (no shit?) så det lät som att en tvättmaskin skulle inskaffas fortast möjligt.
JAG GILLAR!
Får jag en tvättmaskin kan jag nästan lova att han aldrig mer behöver tvätta. Hänga upp tvätt möjligen, men aldrig mer tvätta..
Nä det skulle inte vara dumt alls.

Måste ner till centrum med. Inte skoj att att mitt julinslagningspapper räckte till hela 2 julklappar. Måste ha varit 2 sjuhelvetes stora julklappar det.
Alla vet ju att det är STORA julklappar som räknas!


  
                                                      

Även jag får lära mig saker ikväll..

Det heter tydligen laundering, inte laundrying..

Teacher C

We are laundrying.
Jag lär Mr R att tvätta.. Är det ok?

Skulle vara för att han ska laga mat åt mig snart


En dagens:

DAGENS DAGDRÖM - Vad de  Mr R har hittat på tills på onsdag. 
DAGENS TRÄNING - GÅ-schema på jobbet
DAGENS KÄNSLA - Glädje, har skrattat hela dagen åt Mr R som ramlar ur sängen mitt i natten
DAGENS ORD - HAH!
DAGENS PERSON - Jessica, som kommer och hälsar på till helgen
DAGENS GODIS - Godiset från filmtittandet igår.
DAGENS KÖP - Bussbiljetter åt Jessica
DAGENS DROG - Är så grymt öl/vinsugen.
DAGENS ÄLSKLING - As always, my Mr R
DAGENS SJUKA - Jessica ska mot alla odds komma och hälsa på mig!
DAGENS DUMMASTE - Ybuss verkar inte lägre trafikera Upplands Väsbys hållplats.
DAGENS FAVORIT - Nästan alla em-oldies sa ifrån sig sina hjälper på eftermiddan
DAGENS SAKNADE - Jessica. Och min syster av någon anledning?
DAGENS VILL HA - Torsdag och helg.
DAGENS KLÄDSEL -  Jeans och "Kiss me cause Im cute"-tröja.
DAGENS SMINK - Naturalgirl
DAGENS FRISYR - Skitigt, med diadem för att täcka det värsta
DAGENS HÄNDELSE - Tvätta kläder till kvällen
DAGENS LÅT - BANG,BANG,BANG, vamanos, vamanos!
DAGENS PLANER - Tvätta kläder.
                            - Slå in julkappar

Längtan

Bästa inatt:
Robin ramlar på allvar ut ur sängen.

Bästa nästa vecka:
Robin har tydligen en surprise på onsdag. = inget julbord emd jobbet, orka.
Norre kommer på torsdag och vi ska se Raubtier
JESSICA, ja, jag sa JESSICA kommer på fredag och umgås hela helgen!

Kan jag säga annat än att jag längtar! NEJ. Eftersom jag inte gör något annat.
Funderar även på kryssning på fredag, någon som kan tänkas följa med?
Annars blir det Medusa på lördagen.


Gulliga tjejor.

Julklappshopping: Update

Mamma [X]
Pappa   [X]
Lotta     [ ]
Robin    [X]
M&P's Gemensamma [X]
MM&MF [X]
Auntie [X]
Jessica [X]

Jag har aldrig köpt så här många julklappar i hela mitt liv.
Inte ens allihopa inräknade tillsammans.


Bäst igår Vs Sämst idag

Bäst igår:

 • Käk hos mormor
 • Mina nya gardiner
 • Umgåsande med Auntie + Marina
 • Julklappsinköp 1,5 kvar
 • Biff med bambuskott på kina + 4 smårätter utan att behöva betala den sist nämnde

Sämst idag:

 • Glömde ciggaretterna hemma
 • De hade inte L&M på affären, fick köpa dyra cigg
 • Kinamat är inte gott att värma till matlåda
 • Strul och förseningar
 • Ingen hade städat när jag kom hem
 • Jag får äta middag ensam/det blir ingen middag idag
 • Jag orkar inte åka till affären och köpa godis och cola.

Hello crapday!Metaltown 2010?

Finntroll, Rammstein och Sabaton till samma festival? Och det är inte alla som är bokade än..
Kan bli metaltown i sommar faktiskt.Fattas bara Volbeat, Raubtier och Tenacious D och det bli perfect

Nice med sovmorgon

Jag övervägde faktikst att kliva upp då Robin gick till jobbet vid 6, men kom till sans och frtsatte sova till halv 9. Smart drag utav mig så slipper man gå och lägga sig 22 på en fredag kväll.

Idag är en hel del som ska göras
-Ska träffa Auntie över käk hos mormor.
-Ska antagligen hjälpa pappa med deras flyttande.
-Resterande gardiner ska upp, fick upp en kappa igår till vårat mindre fönster.
-Måste köpa ett stort svart pappersark och lite lim.
-Skulle dessutom behöva kolla på de julklappar som jag har kvar, vill ha de gjort.
-Och ikväll ska det fikas hos Marina.

Massa trevligheter. Och mindre trevligheter.
Det bästa med idag är att jag tänkte städa, men det slipper jag då Robin sa att han kunde städa i helgen istället.
Jag tror det är första gången någon städar helt och hållet istället för mig.
Jag gillar.


Botemedel och Huskurer

2 koppar kaffe, 3 Simpsons/1 Family Guy avsnitt och fortfarande huvudvärk. Vad gör jag för fel?
En sak som jag gjort rätt är att jag äntligen tagit reda på vilket band och vad låten heter i reklamen för spelet "Left 4 dead 2".

Clutch - Electric WorryKalaslåt!

1 vecka kvar

 


Mätt och belåten - Människa igen

Med en 90 grams hamburgare och ett gäng strips i magen så är jag som pånyttfödd och vill leva igen.
Har haft en intensiv dag. Massor att göra och inte en lugn stund. Jobbade över en halvtitmme och ser framemot morgondagens ledighet med tanka på helgens jobb.

Paket hämtades ut med gardiner som vi köpt. En hel del pengar har spenderats på paket den senaste tiden. 5 paket har jag hämtat ut under en veckas tid. Imorgon borde mitt 6:e och sista paket med en av Robins julklappar komma. Spännande.
Även mitt pass ska hämtas ut. Alla tjatar om att det tar så lång tid attfå pass.
Jag gjorde mitt igår, idag fick jag ett sms om att det bara var att hämta ut passet..  YEY!

Det ska dock komma att nyttjas också, inte i januari som jag hoppats, det får bli senare i vår. Desto mer kan jag tatuera mig. Ska leta upp en bra tatuerar och boka tid, snabbast möjligt.

Nu ska det drickas líte kaffe, kanske att en gardin blir uppsatt med. Har en Lonely-time-kväll ikväll. Mr R is nerding.
Orka.

Men rätt nice samtidigt.

Be right back

Litet test/Horoskopshit

Siffran Ett:
Som etta är du självständig och även självkritisk eftersom du vill vara nummer 1. Du är en mycket ansvarsfull person som är duktig i ditt arbete, vilket kommer att leda till att du lyckas att uppnå dina mål. Är målet att bli chef är utsikterna mycket goda då du har starka ledaregenskaper. Allt du tar dig för kommer att gå vägen, även om vägen ibland blir lång.

Tänk på att vara ödmjuk och på att inte köra över andra människor. Märker du att det viskas bakom din rygg bör du nog tänka efter hur du agerar och kanske visa lite mer hänsyn.

Eftersom du har höga krav på dig själv har du också krav på din älskade. Helst ska hon/han ha lika höga ambitioner som du och vara mån om sitt yttre. I ett förhållande hittar du ofta på små roliga saker, som ni kan göra tillsammans, för att komma bort ifrån den trista vardagen.

Ditt liv regeras av solen och de bästa färgerna för dig är gult och brunt.

Testet hittas HÄR:

Tråkigt att det endast var de kursiverade meningarna som stämde..

Ska bara bli människa igen..

Sen ska jag minsann skriva en rad eller fler!

-

Och inte har jag fått öppa någon julkalender idag heller..Lite nya hobbies

Ska min nörd till sambo ha en hobby (nörderi) så ska jag banne mig ha en med.
Ska ta upp ridningen igen, blir jäkligt skoj, denna gång på en islandshästgård.

Ja ni har fattat rätt, jag ska röra på mig!


The Day

De som inte vill läsa om mina preventivmedel och hur jag fläker upp mig inför folk bör sluta läsa nu.

Igår var en jobbig dag med med massa strul. Var till ungdomsmottagningen för första gången på nästan 4 år då jag satte in min spiral våren 2006.
Men nu ska den väck efter mkt tjat om att jag ska få göra det (?, trodde jag var vuxen nog att välja det själv) och får till slut det och ska istället sätta in en P-stav.
Så nu ska jag sitta och knapra massa antibiotika för att sedan kunna fläka upp mig ännu en gång och dra ut den där jäkla spiralen.. Inte ok. Massa krångel och annat bajs.
2 timmar ska alltså spenderas på ungdomsmottagningen den 15:e. BLÄ.

 

 Tummen upp..

Var även och fixade ett pass idag, till ingen nytta dock men..
Förstår inte att man blir tvingad till att göra dessa grejer. Hade mkt hellre tagit en utav mina festposebilder och haft i passet. För det första hade jag ju blivit nöjd och för det andra så är det bilderna hundra gånger mer lik mig än paddfotot som knäpptes hos Täbypolisen tidigare idag.

Julklapparna tar sig dom med... Har hunnit med lite till idag:
Mamma [ ]
Pappa   [X]
Lotta     [ ]
Robin    [/]
M&P's Gemensamma [X]

Great, great, great.
Tur att jag hann gömma mina presenter innan M&P kom för att hämta/lämna grejer, käka och fika i eftermiddags.
Dobermann

"Vakthund, vakthund, jag är din vakthund
Alltid tätt intill med både hugg och slag
Vakthund, vakthund jag är din vakthund
Min heder är din trygghet, trohet är min lag

Du är trygg hos mig, jag är för alltid din
Och ingen djävul kommer någonsin röra vid ditt skinn
Varje ed är sann och de har svurits medan blodet rann
När jag bevisat vad jag kan
Din dobermann""De satans jävlarna som vill ha dig
Ska få se rabiesattacker när de möter mig
Må fan ta frigjordhet åt helvete med din frihet
Jag är och förblir han
Din dobermann"


Med tanke på att det är första december idag

Och jag har ingen adventskalender. Det är första gången på 21 år som jag inte öppnar en adventskalender. Vet inte riktigt hur det känns. Jag var tvungen att bli påmind om att det faktiskt är den 1:a idag så än så älnge har det inte varit för jobbigt.
Imorgon blir det nog värre då jag vet att den är den 2:a.

Det är alltså 8 dagar kvar till julbord med jobbet
9 dagar kvar till Raubtier
23 dagar kvar till julafton
28 dagar kvar till min blogg och jag firar ett år tillsammans
30 dagar kvar till fancy-dresscode-newyearseve-party.

Dessutom måste jag säga upp mig från jobbet imorgon. So not spännande.


Mer framsteg

Inatt gick det bra att somna, även om det tog ett tag, och med flera vaknaden under natten, dock kortare bara och de flesta ljud kunde jag urskilja som Skräckens klumpiga gång genom lägenheten.
Likaså imorse, Robins klocka ringer, jag vaknar, Robin är beredd på att följa mig till vardagsrummet och så, men icke!
Vem är modig och vågar sova kvar i sitt sovrum ensam med bara en lampa tänd ?

JAG ÄR.
Hahaha.

Det blir ju bättre iaf.
Idag ska det hängas upp gardiner. Och så ska jag hälsa på Jenny i videobutiken.
Jag har också en tid bokad hos ungdomsmottagningen idag.
Man känner sig som barn på nytt då man får börja gå där igen


RSS 2.0